התחלתי חדר כושר בן 15.. 3 סטים לא מספקים נראלי אפשר 5 או שזה יפגע או משהו?? אני עושה כתפיים גב חזזזה יד קדמית ויד אחורית מקסימו ם 27 קקילו ב2 ידיים ביחד
התחלתי חדר כושר בן 15.. 3 סטים לא מספקים נראלי אפשר 5 או שזה יפגע או משהו?? אני עושה כתפיים גב חזזזה יד קדמית ויד אחורית מקסימו ם 27 קקילו ב2 ידיים ביחד
|
|
מה התוכנית שלך? איזה תרגילים אתה עושה?
נערך לאחרונה על ידי theidan; 18-06-2011 בשעה 01:25.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
3 סטים מכל דבר ו 15 חזרות.
18קילו חזה
25קילו גב
18 קילו כתפיים
14 קילו יד קידמית שתי הידדים ביחד 14
""""""" יד אחורית""""""""""""""""""
4 ראשיים 23 קילו
האמסטרינג 18 קילו
אם זה בא לך בקלות, או שתעלה את מספר הסטים או את המשקל.
קודם מעלים מספר חזרות ואז משקל!
לא מספיק למה? קיבלת תוכנית שהיא תוכנית חימום לגוף. היא נועדה להרגיל את הגוף לעבודה בחדר כושר. אחרי חודשיים ככה אתה תקבל תוכנית שאיתה כבר תתחיל להרגיש את השינוי...
מה זה השטויות האלה?
תעשה תוכנית רצינית שעובדת על כל הגוף, בצורה מאוזנת. אתה לא עובד פה בכלל על רגליים.
חוץ מזה, המטרה היא להעלות משקלים ולא להעלות חזרות.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הוא כן עובד על רגליים
בשביל להעלות משקלים בצורה נכונה מעלים את מספר החזרות למשך תקופה קצרה ואז מעלים משקלים וחוזרים למספר החזרות המקורי. בכל מקרה בתוכנית שהו קיבל המטרה היא רק להרגיל את הגוף לשימוש במכשירים ובמשקולותת ככה שהמטרה היא אחרת מכל תוכנית "רגילה".
נו אז תן לי תכנית "רגילה" המאמן מעצבן אותי שם
"3 חזרות"??? זה לא יעזור לו בכלל למה אתה סתם אומר.
לנושא: שמע אחשלי, אם אתה רוצה להתחיל לעבוד על ניפוח השריר שלך, אתה צריך להעלות משקלים ולהוריד חזרות- אם נניח אתה עושה 12 חזרות במשקל מסויים, אז תעלה משקל ותעשה 8 חזרות עם משקל לאתה לא יכול לעשות בו 12 חזרות.
לפי המשקלים שרשמת אני רואה שאתה מספיק זמן במכון בשביל להבין שלא צריך להעלות סתם סטים, כי זה מכביד על הגוף וזה יגרום לך לפציעות ודלקות. לדעתי, בתור אחד שמתאמן במכון כבר שנתיים וחצי אומר לך ש- 5 סטים זה הרבה ואפילו יותר מדי (תלוי בתוכנית ובתרגילים).
מקווה שעזרתי!
נערך לאחרונה על ידי amitregev; 24-06-2011 בשעה 00:30.
תעשה תוכנית SS וגמור עניין.
אלברט איינשטיין
לא מתחילים אם תוכנית לפיתוח השריר אלא אם בא לך נזק לשרירים! הדבר הנכון וזה גם התוכנית שקיבלת היא קודם חודש להרגיל את הגוף לעבודה בחדר כושר. אחרי זה מחליפים את האימון...
רואים שאתה חזק מטבעך אבל אל תתן לזה להשלות אותך... אם תתחיל להעמיס משקלים לפני שהרירים מוכנים לזה הם יפצעו וחבל...