נכתב במקור על ידי Shinx יאללה אם מחר אני רואה אחסון שיש בו COM ושאפשר להכניס בו אתר אני בונה אתר הנצחה לפיטר פארקר! וואלה חשבתי עכשיו אתה מכין :/ יאללה אחי ישלך מסן?
בהצלחה לכם -___-
נכתב במקור על ידי MeAndYou בהצלחה לכם -___- תודה רבה!! תרומות לPP יעזרו בהחלט אז מי שמועניין...
נערך לאחרונה על ידי קהלני; 24-06-2011 בשעה 04:43.
נכתב במקור על ידי KaLaNiT תודה רבה!! תרומות לPP יעזרו בהחלט אז מי שמועניין... חחחחחחחח אני ניראה לך כמו אחד עם PP בכלל? חח
נכתב במקור על ידי KaLaNiT תודה רבה!! תרומות לPP יעזרו בהחלט אז מי שמועניין... לך תתחנן לאנונימוס משתמש כבוד, יש לו 500 בPP
נכתב במקור על ידי Shinx לך תתחנן לאנונימוס משתמש כבוד, יש לו 500 בPP שלח את הפרופיל שלו מקסימום אני יקנה בנקודות....
נכתב במקור על ידי KaLaNiT שלח את הפרופיל שלו מקסימום אני יקנה בנקודות.... הוא ישן.. שלחתי לו הדעה אמר לי "יבן זונה" והתנתק.
נכתב במקור על ידי Shinx הוא ישן.. שלחתי לו הדעה אמר לי "יבן זונה" והתנתק. חחחחחחחח מניאק...
נכתב במקור על ידי KaLaNiT חחחחחחחח מניאק... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן כולו ישן 4 בבוקר ופתאום המסן מצפצף
נכתב במקור על ידי Shinx חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן כולו ישן 4 בבוקר ופתאום המסן מצפצף הכי סטייל...
בוקר להיייייייייט אנשים
נכתב במקור על ידי Shinx בוקר להיייייייייט אנשים בוקר טוב כפרה.
מחרר אני רוצה לראות דומיין! לילה טוב אנשים ונשים
בוקר טוב
נערך לאחרונה על ידי -Lidor-; 24-06-2011 בשעה 07:38.
נכתב במקור על ידי Shinx מחרר אני רוצה לראות דומיין! לילה טוב אנשים ונשים אחי יש מצב אתה מכין לי חתימה של ספיירדמן בעד 50 נק'? שיהיה רשום את הניק שלי אם יצא ממש יפה תקבל 100 נק'!
חוקי הפורום