קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 19:32
  2. אנשים... קבלו חתימה חדשה שלי.. לאימוץ
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 21:38
  3. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 23:21
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

תעזרו לי אנשים אתם התקווה היחידה שלי להצלחה!(15)

ברירת מחדל תעזרו לי אנשים אתם התקווה היחידה שלי להצלחה!(15)

טוב אז ככה.אני בן 15.5 תלמיד תיכון .נראה טוב והכל(בלונדיני עם עיניים כחולות).
    קיצר לא יודע מה זה קשור עכשיו!אני בחופש גדול כמו שכולם יודעים וזאת אחלה הזדמנות לצאת למקומות ולהכיר בנותאבל מה הבעיה?בחיים שלי ואני מדגיש בחיים לא התחלתי עם בחורה!אף פעם.כאילו אני לא ביישן או משהו:נגיד אני רואה בחורה אני לא מתבייש לפנות אליה אבל אני לא יודע מה להגיד לה איזה משפט להגיד לה כדי שהיא תתיחס אלי ושלא תתעלם ותברח ממני.זה לא ספאם אני באמת אף פעם לא התחלתי עם בחורה ואני לא יודע איך להתחיל אם בחורה.קראתי חומרי פיקאפ ועדיין לא ניסיתי את החומרים בשטח כי שוב אין איזה מדריך שאומר לנו משפטי פתיחה להתחלת שיחה נכון?אז אני לא יודע מה להגיד לבחורה שאני רואה אותה במקום מסויים.בבקשה תעזרו לי !אתם התקווה היחידה שלי להצלחה אם נשים.אני פשוט לא יודע מה לעשות.תודה מראש לעוזרים
    בלי בנות ככה אני חושב החיים שלי בזבל.או כמו שמיסטרי אומר:"פיקאפ יבנה לך חיים חדשים"(מתוך התוכנית the pickup artist )בינתיים החיים שלי משעממים וחרא חיים
    סורי על החפירות.באמת אני מוכן לעשות הכל כדי להתחיל אם בנות ולהיות פיקאפר :בא לי גם לצאת לסארגים לכתוב כאן דיווחי שטח ולהיות מאסטרבא לי להיות אחר כך אם שותף ולהשתגע על בנות אבל אני לא יודע איך לעשות את זה.help !אני בדיכאון מזה באמת.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    סורי על החפירות.באמת אני מוכן לעשות הכל כדי להתחיל אם בנות ולהיות פיקאפר :בא לי גם לצאת לסארגים לכתוב כאן דיווחי שטח ולהיות מאסטר
    חלאס לדבר כמו פלוץ.

קראת חומר? תיישם
    אם אתה נראה טוב אתה לא תצטרף לעשות הרבה, רק תצטרך לאיזה מעגל חברתי תמצא מישהי קח אותה לצד דברו קצת תנסה לנשק אותה.
    ילך ילך לא ילך לא נורא, לפחות יעבור לך הפחד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    never say never

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    חלאס לדבר כמו פלוץ.

קראת חומר? תיישם
    אם אתה נראה טוב אתה לא תצטרף לעשות הרבה, רק תצטרך לאיזה מעגל חברתי תמצא מישהי קח אותה לצד דברו קצת תנסה לנשק אותה.
    ילך ילך לא ילך לא נורא, לפחות יעבור לך הפחד
    נו אז הנה אני הולך למעגל חברתי:מה אני אמור להגיד להם כדי להתחיל איתם שיחה!אני באמת לא יודע.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

תן למא''פי לטפל לך בשלב הזה של ההתפתחות שלך .

כך, תהנה, זו התרופה האולטימטיבית בשבילך.

http://www.youtube.com/watch?v=UGs31...mbedded#at=392
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 23-06-2011 בשעה 20:09.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

ציטוט נכתב במקור על ידי ProjectPickUp צפיה בהודעה
    נו אז הנה אני הולך למעגל חברתי:מה אני אמור להגיד להם כדי להתחיל איתם שיחה!אני באמת לא יודע.
    שיפנה לאנשים מבצר בתור התחלה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    never say never

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    שיפנה לאנשים מבצר בתור התחלה
    לא מצחיק תביאו תגובות רציניות ולא מאפי ושטויות.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי ProjectPickUp צפיה בהודעה
    לא מצחיק תביאו תגובות רציניות ולא מאפי ושטויות.
    חחח יפפוק, אני רציני, תראה ת'סרטון, אתה לא מסוגל לגשת לבחורה אבל לרדת על מא''פי אתה כן יכל?

זה אחלה סרטון שבעולם שיתן לך טיפים איך לגשת.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    חחח יפפוק, אני רציני, תראה ת'סרטון, אתה לא מסוגל לגשת לבחורה אבל לרדת על מא''פי אתה כן יכל?

זה אחלה סרטון שבעולם שיתן לך טיפים איך לגשת.
    הוא לא אמר את זה על התגובה שלך הוא אמר את זה על התגובה של דניאל
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    טוב אז ככה.אני בן 15.5 תלמיד תיכון .נראה טוב והכל(בלונדיני עם עיניים כחולות).
    קיצר לא יודע מה זה קשור עכשיו!אני בחופש גדול כמו שכולם יודעים וזאת אחלה הזדמנות לצאת למקומות ולהכיר בנותאבל מה הבעיה?בחיים שלי ואני מדגיש בחיים לא התחלתי עם בחורה!אף פעם.כאילו אני לא ביישן או משהו:נגיד אני רואה בחורה אני לא מתבייש לפנות אליה אבל אני לא יודע מה להגיד לה איזה משפט להגיד לה כדי שהיא תתיחס אלי ושלא תתעלם ותברח ממני.זה לא ספאם אני באמת אף פעם לא התחלתי עם בחורה ואני לא יודע איך להתחיל אם בחורה.קראתי חומרי פיקאפ ועדיין לא ניסיתי את החומרים בשטח כי שוב אין איזה מדריך שאומר לנו משפטי פתיחה להתחלת שיחה נכון?אז אני לא יודע מה להגיד לבחורה שאני רואה אותה במקום מסויים.בבקשה תעזרו לי !אתם התקווה היחידה שלי להצלחה אם נשים.אני פשוט לא יודע מה לעשות.תודה מראש לעוזרים
    בלי בנות ככה אני חושב החיים שלי בזבל.או כמו שמיסטרי אומר:"פיקאפ יבנה לך חיים חדשים"(מתוך התוכנית the pickup artist )בינתיים החיים שלי משעממים וחרא חיים
    סורי על החפירות.באמת אני מוכן לעשות הכל כדי להתחיל אם בנות ולהיות פיקאפר :בא לי גם לצאת לסארגים לכתוב כאן דיווחי שטח ולהיות מאסטרבא לי להיות אחר כך אם שותף ולהשתגע על בנות אבל אני לא יודע איך לעשות את זה.help !אני בדיכאון מזה באמת.
    מוזמן לקרוא מאמר בנושא איך להתחיל שיחה עם בחורה יש שם בדיוק מה שאתה צריך.
    גם כאן נתנו לך עצות טובות, תקרא.

XAN

קודם כל, אתה מתחנן, תפסיק עם זה, זה פתטי.
    דבר שני, יש כאלה שמתלוננים על בעיות ויש כאלה שפוטרים בעיות, תתחיל לפטור אותן.

עכשיו, אתה לא צריך שאני אגיד לך ללכת לבחורה ולשאול אותה "איך קוראים לך" ואתה פשוט תגיד מילה במילה מה שאני אגיד לך, זה אפשרי אבל אז לא עשינו בזה כלום, אז במקום שניתן לך דג עדיף שנלמד אותך איך לדוג, מבין את המטאפורה?
    נסה לגשת לבחורה ולזרוק מה שעולה לך בראש, אם אתה לא מתבייש ופוחד פשוט תעשה את זה, אל תחשוב על כלום, לך וזרוק מה שעולה לך בראש, גם אם היא תדחה זה יעזור לך, לפחות תדע שהתחלת עם בחורה.

אין דרך יותר טובה ללמוד ממנה מאשר מטעויות.

אני חוזר אחורה ואומר, אל תיהיה מסכן, פשוט תעשה את זה, תלמד מהשטח, תכיר את עצמך, ואתה תראה איך בתקופה די קצרה הרבה מאד ישתנה.

בהצלחה

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אתה מדבר כמו ילד קטן ונזקק, זה לא טוב
    אם אתה לא מתבייש לפנות עליה אז פשוט תגיד היי, שלום, תגיד על משהו שיש עליה, על הנעלים שלה, על החולצה, מכנסיים, משקפיים וכו' שלה
    אני הכי אוהב סיטואציה תנסה, אתה פשוט מתייחס למקום, לדוגמא אתמול אני הלכתי לאיזה מקום במעבר חציה הייתה לידי ילדה, לא ממש התייחסתי אליה, אחר כך אני רואה שהיא הולכת ביחד איתי, ממש הלכנו באותו כיוון ונכנסנו לאותו בניין ולאותה מעלית אז אני מסתכל עליה ו"תגידי את עוקבת אחריי או משהו?? " עם חיוך.. מבין?
    חוץ מזה סתם משפט לא יעזור לך כי אתה צריך להמשיך אז לפחות על השיחה עצמה תנסה להתאמן עם ידידות עם חברים, סתם עם אנשים בחרוב, שתתרגל לדבר ולפתח שיחות מכלום..
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 24-06-2011 בשעה 14:38.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect