קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה סרטונים מצחיקים
    על ידי Troy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23-12-2011, 12:00
  2. [סרטים]2 סרטים מצחיקים
    על ידי DreamTheater בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-02-2006, 17:05
  3. חושבים הם מצחיקים...
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 18:55
  4. כמה משחקי פלאש מצחיקים
    על ידי Troy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 22:07
  5. 2 דברים שקרו לי היום (מצחיקים)
    על ידי OmeR בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 21:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

פתיחים מצחיקים

ברירת מחדל פתיחים מצחיקים

שלום, אני ראיתי הודעות שלכם לאנשים שמבקשים פתיחים, "אתה צריך לאלתר, להביא משהו שלך ולא של אחרים" וכאלה, מסכים איתכם ב100% רציני, משפטים מוכנים זה דפוק, עוד הוחכה לכך זה העובדה שאני שונא רוטינות, תראו עם בנות שאני מדבר שאיכשהו הצלחתי לפתוח בגלל שאני מכיר, בגלל חבר, בגלל שבמקרה באותו רגע כן עלה לי לראש, כל פעם הייתה סיבה, אחרי שאני מתחיל לדבר איתם אני ממש מעניין יוצר משיכה הכל מושלם בקטע הזה, הדבר היחיד שאני עוד לא מצליח זה לפתוח עם בנות שאני לא מכיר, אני מתחיל בקטע הזה ולא כל כך עולה לי מה להגיד, מחר מסיבה במועדון ואני חייב חייב להתחיל עם בחורות כי זאת הולכת להיות אחת המסיבות ופה אני החלטתי זה ההזדמנות שלי אני הולך סופית לשבור את הפחד, אולי בהמשך הערב אני אתחיל לאלתר והכל אבל רק להתחלה לכמה פעמים הראשונות שאני עושה בכל החיים שלי אני רוצה שיהיה משהו מוכן שיהיה יותר בטחון בהתחלה והכל יהיה טוב.
    אז הפתיחים שאני רוצה זה פשוט שיהיה מצחיק כזה שיוכל לשבור את הקרח בהתחלה והכל יהיה מצויין :]
    או פתיח נג
    תתנו לי כמה דוגמאות שאני פשוט אבין את העקרון ואני בטוח שאם אני אתפוס ביצים ואצליח להתחיל אז בהמשך הערבאני אכנס לזה ואמציא דברים משלי גם, תודה רבה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום, אני ראיתי הודעות שלכם לאנשים שמבקשים פתיחים, "אתה צריך לאלתר, להביא משהו שלך ולא של אחרים" וכאלה, מסכים איתכם ב100% רציני, משפטים מוכנים זה דפוק, עוד הוחכה לכך זה העובדה שאני שונא רוטינות, תראו עם בנות שאני מדבר שאיכשהו הצלחתי לפתוח בגלל שאני מכיר, בגלל חבר, בגלל שבמקרה באותו רגע כן עלה לי לראש, כל פעם הייתה סיבה, אחרי שאני מתחיל לדבר איתם אני ממש מעניין יוצר משיכה הכל מושלם בקטע הזה, הדבר היחיד שאני עוד לא מצליח זה לפתוח עם בנות שאני לא מכיר, אני מתחיל בקטע הזה ולא כל כך עולה לי מה להגיד, מחר מסיבה במועדון ואני חייב חייב להתחיל עם בחורות כי זאת הולכת להיות אחת המסיבות ופה אני החלטתי זה ההזדמנות שלי אני הולך סופית לשבור את הפחד, אולי בהמשך הערב אני אתחיל לאלתר והכל אבל רק להתחלה לכמה פעמים הראשונות שאני עושה בכל החיים שלי אני רוצה שיהיה משהו מוכן שיהיה יותר בטחון בהתחלה והכל יהיה טוב.
    אז הפתיחים שאני רוצה זה פשוט שיהיה מצחיק כזה שיוכל לשבור את הקרח בהתחלה והכל יהיה מצויין :]
    או פתיח נג
    תתנו לי כמה דוגמאות שאני פשוט אבין את העקרון ואני בטוח שאם אני אתפוס ביצים ואצליח להתחיל אז בהמשך הערבאני אכנס לזה ואמציא דברים משלי גם, תודה רבה

[מצביע על הנעליים שלה ] כבר כמעט נעלתי את אותן נעליים, אבל ברגע האחרון החלפתי [פה היא תצחק]..איזה מזל היי אני .... "

בהצלחה

ידידי, אתה נשמע להוט מדי
    הרי לך משפט אמין , שכדאי לאמץ: "גודל הציפייה- גודל האכזבה"
    הלילות היפים ביותר בחיי היו אלו שלא שאפתי להגיע בהם להישגים מדהימים, פשוט ליהנות..

פתיחים מטורללים הם חביבים, אבל יותר בשביל להוכיח דברים. ואסביר:
    אנשים חושבים שהדבר הראשון שאתה אומר לבחורה [הפתיח] הוא מה שיקבע אם תזיין אותה הלילה או לא.
    אז אנשים הגו פתיחים הזויים ומטורללים, והראו שלמרות זאת נוצר עניין מצד המטרה.

בנוסף הפתיחים המוגזמים נועדו להוריד פחד גישה. "עשית את זה? השאר קטן עליך.."
    -----
    אם באלך סתם משהו חביב להגיד למישהי, מה שכתב מעלי נשמע נחמד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

יש בבלוג של קסאן מאמר על פתיחים, היה שם כמה מצחיקים כמו לעצור מולה ולהסתכל עליה, או כמו "מיכל מיכל" "מה אני לא מיכל" "אני יודע סתם צחקתי" וכאלה, תקרא זה מעניין.
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 24-06-2011 בשעה 13:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

טעות בנושא
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 24-06-2011 בשעה 14:33.

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    [מצביע על הנעליים שלה ] כבר כמעט נעלתי את אותן נעליים, אבל ברגע האחרון החלפתי [פה היא תצחק]..איזה מזל היי אני .... "

בהצלחה
    אהבתי, תודה
    ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    ידידי, אתה נשמע להוט מדי
    הרי לך משפט אמין , שכדאי לאמץ: "גודל הציפייה- גודל האכזבה"
    הלילות היפים ביותר בחיי היו אלו שלא שאפתי להגיע בהם להישגים מדהימים, פשוט ליהנות..

פתיחים מטורללים הם חביבים, אבל יותר בשביל להוכיח דברים. ואסביר:
    אנשים חושבים שהדבר הראשון שאתה אומר לבחורה [הפתיח] הוא מה שיקבע אם תזיין אותה הלילה או לא.
    אז אנשים הגו פתיחים הזויים ומטורללים, והראו שלמרות זאת נוצר עניין מצד המטרה.

בנוסף הפתיחים המוגזמים נועדו להוריד פחד גישה. "עשית את זה? השאר קטן עליך.."
    -----
    אם באלך סתם משהו חביב להגיד למישהי, מה שכתב מעלי נשמע נחמד
    בקשר לחלק הראשון אני לגמרי מסכים, אם אני אבוא לאנשהו ואצפה להזדיין ובסוף אפילו נשיקה לא יצא לי אני אתבאס ממש, אבל זה קשה להוריד ככה ציפיות, אני איכשהו צריך משהו שיהיה לי להגיע אליו, אז לפחות עכשיו אני אחליט על מינימום, לפתוח לדוגמא אני חייב.

בקשר לחלק השני, כה זה בישביל להוריד פחד גישה, אני בטוח שהפתיח לא קובע אם אני אזיין אותה או לא..
    ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    יש בבלוג של קסאן מאמר על פתיחים, היה שם כמה מצחיקים כמו לעצור מולה ולהסתכל עליה, או כמו "מיכל מיכל" "מה אני לא מיכל" "אני יודע סתם צחקתי" וכאלה, תקרא זה מעניין.
    כן אני קראתי, זה טוב, אבל אני חושב שזה מוגזם, הכוונה, אני ממש ממש אוהב את זה ואני בטוח שאני אעשה את זה מתישהו בהזדמנות אבל עכשיו אני לא בטוח אם יהיה לי מספיק ביצים לעשות את זה, אבל אני אזכור ואולי אצליח להתעלות על עצמי

אני אשתמש בזה של XANAX, כמובן שאני לא לומד בעל פה אלא זוכר את העיקרון ואז אני אגיד במילים שלי, אולי יצא משהו אחר אפילו
    בכל מקרה תתנו עוד כמה שיהיה קצת גיוון, וגם לא רק למועדון גם לים אני צריך לפחות אחד, תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ברגע שתיהיה כנה עם עצמך ולא תחפש תירוץ להתחיל איתה שיחה יעבור לך כל הבעיות! ! ! ! !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect