שלום, אני ראיתי הודעות שלכם לאנשים שמבקשים פתיחים, "אתה צריך לאלתר, להביא משהו שלך ולא של אחרים" וכאלה, מסכים איתכם ב100% רציני, משפטים מוכנים זה דפוק, עוד הוחכה לכך זה העובדה שאני שונא רוטינות, תראו עם בנות שאני מדבר שאיכשהו הצלחתי לפתוח בגלל שאני מכיר, בגלל חבר, בגלל שבמקרה באותו רגע כן עלה לי לראש, כל פעם הייתה סיבה, אחרי שאני מתחיל לדבר איתם אני ממש מעניין יוצר משיכה הכל מושלם בקטע הזה, הדבר היחיד שאני עוד לא מצליח זה לפתוח עם בנות שאני לא מכיר, אני מתחיל בקטע הזה ולא כל כך עולה לי מה להגיד, מחר מסיבה במועדון ואני חייב חייב להתחיל עם בחורות כי זאת הולכת להיות אחת המסיבות ופה אני החלטתי זה ההזדמנות שלי אני הולך סופית לשבור את הפחד, אולי בהמשך הערב אני אתחיל לאלתר והכל אבל רק להתחלה לכמה פעמים הראשונות שאני עושה בכל החיים שלי אני רוצה שיהיה משהו מוכן שיהיה יותר בטחון בהתחלה והכל יהיה טוב.
אז הפתיחים שאני רוצה זה פשוט שיהיה מצחיק כזה שיוכל לשבור את הקרח בהתחלה והכל יהיה מצויין :]
או פתיח נג
תתנו לי כמה דוגמאות שאני פשוט אבין את העקרון ואני בטוח שאם אני אתפוס ביצים ואצליח להתחיל אז בהמשך הערבאני אכנס לזה ואמציא דברים משלי גם, תודה רבה![]()

ציטוט ההודעה

[פה היא תצחק]..איזה מזל