נכתב במקור על ידי MovieLover שלום שלום :* אני אשמח עם מישהו ילחץ לי על הספוילר בחתימה וילחץ על הביצה ^^ לחצתי..
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MovieLover שלום שלום :* אני אשמח עם מישהו ילחץ לי על הספוילר בחתימה וילחץ על הביצה ^^ קיבלת עוד נקודה
לילה טוב לכל הכוסונים
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב אטרף לילה נחמד כזה.. אז מה קורה איתך?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ וואו ממש משעמם פה... מה קרה לאשכול לילה? פעם היה פה שמח.... הפסקתי להגיב נכתב במקור על ידי MovieLover שלום שלום :* אני אשמח עם מישהו ילחץ לי על הספוילר בחתימה וילחץ על הביצה ^^ אתה רוצה שיגעו לך בביצה?
נכתב במקור על ידי MovieLover שלום שלום :* אני אשמח עם מישהו ילחץ לי על הספוילר בחתימה וילחץ על הביצה ^^ שמע אחי, זאת רק הדעה שלי, אבל אני לא ממש רוצה ללחוץ לך על הביצה ><
נכתב במקור על ידי Hamburger שמע אחי, זאת רק הדעה שלי, אבל אני לא ממש רוצה ללחוץ לך על הביצה >< חחחח יש לו דווקא ביצה חמודה..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח יש לו דווקא ביצה חמודה.. את שוב בוגדת בי?
נכתב במקור על ידי Hamburger את שוב בוגדת בי? למה שוב? מתי כבר בגדתי בך?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ למה שוב? מתי כבר בגדתי בך? לפי כמה דקות עם הזה שיש לו ביצה?
נכתב במקור על ידי Hamburger לפי כמה דקות עם הזה שיש לו ביצה? ולפני זה?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ ולפני זה? אין לי הוכחות כרגע.. אבל אנחנו תיקו
נכתב במקור על ידי Hamburger אין לי הוכחות כרגע.. אבל אנחנו תיקו תיקו?!? עם כבר בגדת בי?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ תיקו?!? עם כבר בגדת בי? שיט, ספרתי לך את זה במקום לגיל בזמן שנעלמת ניסיתי להתחיל עם יעל.. הצבע האדום בהיר שלה לקח אותי.. אבל זה בסדר אני סולח לך..
נכתב במקור על ידי Hamburger שיט, ספרתי לך את זה במקום לגיל בזמן שנעלמת ניסיתי להתחיל עם יעל.. הצבע האדום בהיר שלה לקח אותי.. אבל זה בסדר אני סולח לך.. אהה עם יעל.. אני יודעת... זה בסדר אני מרשה לך....
חוקי הפורום