נכתב במקור על ידי _AnGi_ אהה עם יעל.. אני יודעת... זה בסדר אני מרשה לך.... פו.. אבל שתדעי, היא דחתה אותי ואת אלי ועשה לנו את תרגיל הידיד.. ד"א, אפשר לקבל אישור לבגוד בך עם מישהי זרה לחלוטין?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger פו.. אבל שתדעי, היא דחתה אותי ואת אלי ועשה לנו את תרגיל הידיד.. ד"א, אפשר לקבל אישור לבגוד בך עם מישהי זרה לחלוטין? תלוי...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ תלוי... מה זאת אומרת?
נכתב במקור על ידי Hamburger מה זאת אומרת? אם היא שווה בחור מקסים כמוך...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אם היא שווה בחור מקסים כמוך... כע היא שווה, יש לה תחת אולהלה יש לה שדיים, אולהלה היא בלונדינית, אולהלהלהלה יש אישור?
נכתב במקור על ידי Hamburger כע היא שווה, יש לה תחת אולהלה יש לה שדיים, אולהלה היא בלונדינית, אולהלהלהלה יש אישור? חחחח אם כך קיבלת אור ירוק...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח אם כך קיבלת אור ירוק... דאימם.. היא התנתקה מהסקייפ.. אז אני כאן איתך.. אנחנו לבד, ונראה לי עברנו את ה10 מפגשים? שנעבור למיטה?
נכתב במקור על ידי Hamburger דאימם.. היא התנתקה מהסקייפ.. אז אני כאן איתך.. אנחנו לבד, ונראה לי עברנו את ה10 מפגשים? שנעבור למיטה? חחחח ואחרי זה אני אעבור לכלא?!? להזכירך יש בינינו הפרש גילאים לא קטן...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח ואחרי זה אני אעבור לכלא?!? להזכירך יש בינינו הפרש גילאים לא קטן... השכנה סגרה את הוילון.. אף אחד לא ידע..
נכתב במקור על ידי Hamburger דאימם.. היא התנתקה מהסקייפ.. אז אני כאן איתך.. אנחנו לבד, ונראה לי עברנו את ה10 מפגשים? שנעבור למיטה? יש חברה חדשה ואתה לא מעדכן? ..
נכתב במקור על ידי Hamburger השכנה סגרה את הוילון.. אף אחד לא ידע.. אם כך אז בסדר... נכתב במקור על ידי .GiL. יש חברה חדשה ואתה לא מעדכן? .. למה לא מעדכן? עכשיו הוא עדכן...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אם כך אז בסדר... למה לא מעדכן? עכשיו הוא עדכן... יאללה! אנחנו נחזור עוד 30 דקות וירטואליות! יאללה לאבד את הבתולין! יש! נכתב במקור על ידי .GiL. יש חברה חדשה ואתה לא מעדכן? .. זאת יזיזה, זה בנתיים לא מתפתח
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW WOOOOOOW אימאל'ה מה זה הדבר הזה?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ WOOOOOOW אימאל'ה מה זה הדבר הזה? וריאציה של משתמשות באטרף
חוקי הפורום