זה דיי מעליב שאף אחד לא מתייחס אליי לא מדבר איתכם יותר חחח
נכתב במקור על ידי Hamburger עדיין לא ענית לי, איך הייתי ביחס לזה שזה הפעם הראשונה שלי? היא עוד מעט רוצה לישון, אל תשאל אותה את זה אחרת זה לא יהיה לילה טוב נכתב במקור על ידי MeAndYou זה דיי מעליב שאף אחד לא מתייחס אליי לא מדבר איתכם יותר חחח דיבור
נערך לאחרונה על ידי DaRkHeaveN; 25-06-2011 בשעה 02:34.
נכתב במקור על ידי Hamburger עדיין לא ענית לי, איך הייתי ביחס לזה שזה הפעם הראשונה שלי? זה לא שיש לי כל כך הרבה ניסיון בכדי להשוות... נכתב במקור על ידי MeAndYou זה דיי מעליב שאף אחד לא מתייחס אליי לא מדבר איתכם יותר חחח לא אלי רק אל תעלב עלינו...
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 25-06-2011 בשעה 02:37.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ זה לא שיש לי כל כך הרבה ניסיון בכדי להשוות... גרוע-בינוני-טוב?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger גרוע-בינוני-טוב? הייד אתה עוד שואל... אין עלייך עוד לא הבנת ...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ הייד אתה עוד שואל... אין עלייך עוד לא הבנת ... לא יפה :|
נכתב במקור על ידי .GiL. לא יפה :| מה לא יפה? מקנא?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ הייד אתה עוד שואל... אין עלייך עוד לא הבנת ... טוב נו..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ זה לא שיש לי כל כך הרבה ניסיון בכדי להשוות... לא אלי רק אל תעלב עלינו... זאת הייתה צניות?
נכתב במקור על ידי MeAndYou זאת הייתה צניות? ממש לא....
אנג'י איך המרגש להיות פדופילית?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ ממש לא.... אההה אז סבבה איך יצא שאני לא כל כך מכיר אותך? חחח
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW אנג'י איך המרגש להיות פדופילית? למה פדופילית? אתה מכיר אותי בכלל? אתה מכיר את הייד באמת? אולי אנחנו בני אותו גיל? נכתב במקור על ידי MeAndYou אההה אז סבבה איך יצא שאני לא כל כך מכיר אותך? חחח אין לי מושג איך דבר כזה קרה...
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 25-06-2011 בשעה 02:49.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ למה פדופילית? אתה מכיר אותי בכלל? אתה מכיר את הייד באמת? אולי אנחנו בני אותו גיל? הוא פרסם תמונות
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW הוא פרסם תמונות ואני?
חוקי הפורום