נכתב במקור על ידי _יעל_ אז אן אנא בבקשה במטותה ממך התואילי לחזור על השאלה? אני אשאל אותך במסן..
נכתב במקור על ידי .יוני. בני אדם תלכו לישון חחחח... 4 לפנות בוקר אולי אני חותך לדוג עוד מעט חחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou אולי אני חותך לדוג עוד מעט חחחח מה לדוג? מי ידוג ב4 לפנות בוקר? חחח למורות שזה הכי כיףףף מה איתכם? מה קורה? מה חדש?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי .יוני. מה לדוג? מי ידוג ב4 לפנות בוקר? חחח למורות שזה הכי כיףףף מה איתכם? מה קורה? מה חדש? מי שמכור לקפה שיגיד אני!
נכתב במקור על ידי _יעל_ מי שמכור לקפה שיגיד אני! אני!!!
נכתב במקור על ידי .יוני. מה לדוג? מי ידוג ב4 לפנות בוקר? חחח למורות שזה הכי כיףףף מה איתכם? מה קורה? מה חדש? יש מקומות (בריכות) שאסור לדוג שם אבל בשעות כאילו עד שעה 9-10 בבוקר אין שם פיקוח אז בגלל זה דגים שם.. זה פאנן רצחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני!!! מוזמנת אלי עכשיו להפוך אין קצף
נכתב במקור על ידי _יעל_ מי שמכור לקפה שיגיד אני! אני... אבל שחור קטן וחזקקקקקקקקקקקקקקקקק חחח
נכתב במקור על ידי _יעל_ מוזמנת אלי עכשיו להפוך אין קצף אני...
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני... אבל שחור קטן וחזקקקקקקקקקקקקקקקקק חחח בוא למסן אהוב ליבי!!! ושבת שלום ולילה טוב לכולם
נכתב במקור על ידי KaLaNiT בוא למסן אהוב ליבי!!! ושבת שלום ולילה טוב לכולם ימנייאק התגעגעתי!!! חח בוא תשתשגע קצת פה חח ונדבר מסן בו זמנית חחח
יאללה חבר'ה פרשתי לסרט
נכתב במקור על ידי .יוני. יאללה חבר'ה פרשתי לסרט תהנה נשמה , אני מניח שאפשר להגיד לך כבר לילה טוב? מישהו חיי?
נכתב במקור על ידי MeAndYou תהנה נשמה , אני מניח שאפשר להגיד לך כבר לילה טוב? מישהו חיי? חיי וקייים !!!
נכתב במקור על ידי KaLaNiT חיי וקייים !!! זוקר בדיחה חידה משהו שיהיה מעניין יאח חחח
חוקי הפורום