נכתב במקור על ידי MeAndYou זוקר בדיחה חידה משהו שיהיה מעניין יאח חחח למה חסידה לא עפה בשבת ?
נכתב במקור על ידי MeAndYou מישהו חיי? חייה ונושמת.. מידי פעם גם בועטת..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חייה ונושמת.. מידי פעם גם בועטת.. למה חסידה לא עפה בשבת ????????????
נכתב במקור על ידי KaLaNiT למה חסידה לא עפה בשבת ? מאיפה אני יודע!? חחחחחח היא שומרת שבת? נכתב במקור על ידי _AnGi_ חייה ונושמת.. מידי פעם גם בועטת.. חחחח את חסר לך שאת מתנתקת לי מהמסן!! חחחחח
נכתב במקור על ידי KaLaNiT למה חסידה לא עפה בשבת ???????????? כי בעלה חסיד
נכתב במקור על ידי MeAndYou מאיפה אני יודע!? חחחחחח היא שומרת שבת? חחחח את חסר לך שאת מתנתקת לי מהמסן!! חחחחח קרובבבבבבבבבבבב
נכתב במקור על ידי _AnGi_ כי בעלה חסיד יפהההההההההההההה עוד חידה - מה זה ירוק מבחוץ אדום מבפנים ויש לו גרעיני אבטיח ...ומתחיל באות "ח"?
נכתב במקור על ידי KaLaNiT קרובבבבבבבבבבבב היא ענתה תביא חדש! חחחחח נכתב במקור על ידי _AnGi_ כי בעלה חסיד ההה נכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח >< שחכתי...
נכתב במקור על ידי MeAndYou היא ענתה תביא חדש! חחחחח ההה נכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח >< שחכתי... מה זה ירוק מבחוץ אדום מבפנים ויש לו גרעיני אבטיח ...ומתחיל באות "ח"?
נכתב במקור על ידי MeAndYou תהנה נשמה , אני מניח שאפשר להגיד לך כבר לילה טוב? מישהו חיי? כן... לילה טוב.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי KaLaNiT מה זה ירוק מבחוץ אדום מבפנים ויש לו גרעיני אבטיח ...ומתחיל באות "ח"? חצי אבטיח?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חצי אבטיח? חחחחח יפה... עוד חידה - מה זה , יש לו רגליים והוא הולך על הראש ?
נכתב במקור על ידי KaLaNiT חחחחח יפה... עוד חידה - מה זה , יש לו רגליים והוא הולך על הראש ? כינה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ כינה חחחחחחחחח את טובה את.... עוד חידה - מה יש לו 6 רגליים , 2 ראשים , 4 אוזניים , 2 ידיים , אבל הוא הולך על 4 רגליים ?
נכתב במקור על ידי KaLaNiT חחחחחחחחח את טובה את.... עוד חידה - מה יש לו 6 רגליים , 2 ראשים , 4 אוזניים , 2 ידיים , אבל הוא הולך על 4 רגליים ? את זה אני מכירה.... איש שרוכב על סוס
חוקי הפורום