נכתב במקור על ידי _AnGi_ את זה אני מכירה.... איש שרוכב על סוס חחחחחחחחחחח חזק את זה אני לא מכיר אהבתי רצח1!!
נכתב במקור על ידי _AnGi_ את זה אני מכירה.... איש שרוכב על סוס חחחח יפה... עוד חידה - כמה זה אחד ועוד אחד כפול שתיים ?
נכתב במקור על ידי KaLaNiT חחחח יפה... עוד חידה - כמה זה אחד ועוד אחד כפול שתיים ? 3? O.o
נכתב במקור על ידי MeAndYou 3? O.o צודק חידה - בנין בן 49 קומות עולה 1,000,000$ כמה עולה המעלית?
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 25-06-2011 בשעה 05:09.
נכתב במקור על ידי MeAndYou 3? O.o צודק עוד חידה - ארבעה אנשים עשו תחרות בא אחד ועקף את האחרון, באיזה מקום הוא עכשיו?
נכתב במקור על ידי KaLaNiT צודק עוד חידה - ארבעה אנשים עשו תחרות בא אחד ועקף את האחרון, באיזה מקום הוא עכשיו? שלישי? נכתב במקור על ידי _AnGi_ צודק חידה - בנין בן 49 קומות עולה 1,000,000$ כמה עולה המעלית? 49 קומות חחחח וחידה אלייך , ממישהי נורא יפה שאני חולה על הראש שלה... מי זאת ? חחחחח
נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 25-06-2011 בשעה 05:11.
נכתב במקור על ידי MeAndYou שלישי? 49 קומות חחחח וחידה אלייך , ממישהי נורא יפה שאני חולה על הראש שלה... מי זאת ? חחחחח חכם אתה... ואל תגיד שלא!!!! נכתב במקור על ידי MeAndYou וחידה אלייך , ממישהי נורא יפה שאני חולה על הראש שלה... מי זאת ? חחחחח אני?
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 25-06-2011 בשעה 05:15.
נכתב במקור על ידי MeAndYou שלישי? 49 קומות חחחח וחידה אלייך , ממישהי נורא יפה שאני חולה על הראש שלה... מי זאת ? חחחחח אני? ובקשר לתשובה שלך לחידה שלי טעיתה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חכם אתה... ואל תגיד שלא!!!! חחחחח בגלל שאמרת אז אני לא יגיד שלא ..חח חחח אבל תעני על החידה!! חחחח נכתב במקור על ידי KaLaNiT אני? ובקשר לתשובה שלך לחידה שלי טעיתה מקום שני חחח..
נכתב במקור על ידי KaLaNiT צודק עוד חידה - ארבעה אנשים עשו תחרות בא אחד ועקף את האחרון, באיזה מקום הוא עכשיו? לפני אחרון?
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחח בגלל שאמרת אז אני לא יגיד שלא ..חח חחח אבל תעני על החידה!! חחחח מקום שני חחח.. גם טעיתה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לפני אחרון? טעות.. רמז - תקראו טוב ותחשבו טוב
נכתב במקור על ידי KaLaNiT טעות.. רמז - תקראו טוב ותחשבו טוב אחרון?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אחרון? טעות תשובה - אין מצב לעקוף את האחרון כי הוא אחרון ולא כמו שחשבתם שהוא אחד לפני אחרון חידה הבאה - על הגג היו 4 ציפורים בא צייד וירה באחת, כמה צפורים נשארו על הגג?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חכם אתה... ואל תגיד שלא!!!! אני? 100000000000 נקודות חחחח נכתב במקור על ידי KaLaNiT טעות.. רמז - תקראו טוב ותחשבו טוב בלי דאבל בבקשה... והוא מקום ראשון.. כאילו בא ! מקום ! ועקף את האחרון לא? נכתב במקור על ידי KaLaNiT טעות תשובה - אין מצב לעקוף את האחרון כי הוא אחרון ולא כמו שחשבתם שהוא אחד לפני אחרון חידה הבאה - על הגג היו 4 ציפורים בא צייד וירה באחת, כמה צפורים נשארו על הגג? 0 אחד מת ונפל ועוד 3 עפו ...חח
נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 25-06-2011 בשעה 05:22.
חוקי הפורום