הסיפור שלי הוא כזה:
יצאתי לרגילה כאשר השארתי את כל הציוד האישי שלי נעול בארון, את הרגילה המשכתי בבית בנפקדות ארוכה, שלאחריה נכנסתי למעצר למשך 20 יום, סה"כ 63 ימים לא הייתי בפלוגה שלי, לא נגעתי בארון ולא ראיתי אף אחד מהפלוגה.
הפלוגה יצאה לאימון בביסלמ"ח (בסיס בדרום הארץ) למשך חודש שלם, לשם כך היה עליהם להזדכות על הפלוגה, דבר שמחייב שהפלוגה תהיה ריקה מציוד, חדרים ריקים מכל דבר, וארונות ריקים.
הארון שלי נפרץ ע"י הסגל, והדברים כפי שנאמר לי בהתחלה מחכים לי נעולים במחסן של הסמל, שסיימתי לרצות את עונש המעצר שלי והפלוגה כבר חזרה מהאימונים לפלוגה הקבועה, ביקשתי את הדברים האישיים שלי שכמו שנאמר לי מחכים לי במחסן, אך אז התירוצים ש"איפה נמצא את זה עכשיו" "תבוא יום אחר יש שם בלאגן", טירטרו אותי יום אחרי יום כמעט חודש, עד שיום אחד הם רוקנו את המחסן לצורכי ניקיון, ומלבד כמה זוגות גרביים וזוג מגבות שהיו שייכים לי, כל הציוד האישי שלי נעלם.
ששאלתי מי היה אחראי לכך אף אחד לא לקח אחריות, נשלחתי מהסמל לסרפ"ס וממנו חזרה לסמל וכך הלאה.
הציוד שנעלם:
מכונת גילוח פיליפס בשווי 300 ש"ח (חדשה דנדשה אפילו יש לי עלייה אחריות עדיין)
נעלי ריצה של אסיקס בשווי 600 ש"ח
ביגוד מד"ס וביגוד אזרחי, קפוצ'ון ועוד הרבה חולצות טי-שירט ומכנסי שורט.
ועוד שאר דברים כמו תיק רחצה שלם, שבין היתר היה בו סבונים דאורדורנט ושאר דברי רחצה אבל זה כבר שולי.
ולא מספיק כל מה שנעלם, נעלמו לי גם זוג מכנסי ב' שבגינם עליתי מת"ש (משפט תשלום), וחויבתי בסך 50 ש"ח עליהם.
השאלה שלי:
1) במקרה שלי למי עליי לפנות על מנת לקבל החזר על הציוד שנעלם? (כי לחזור בטוח שלא יקרה כבר)
האם אני פונה לקצין העיר? נציג קבילות חיילים?
2)ה"אשם" בהעלמת הציוד לא ידוע (הסמל מאשים את הסרס"פ והוא בידיוק ההפך), מה עושים במקרה הזה?
תודה מראש לעוזרים, דניאל.

ציטוט ההודעה