קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] לאחר ניתוח גניקומסטיה
    על ידי dillu בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-11-2011, 18:50
  2. [שאלה] פרופיל לאחר פציעה
    על ידי Gilmor בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-07-2011, 14:32
  3. [סרטון] אני לאחר ניתוח אף..
    על ידי 321AC בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-05-2010, 20:56
  4. [כתבה] יולדת בת 25 מתה מסיבוך לאחר ניתוח קיסרי
    על ידי omerZ בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-02-2010, 14:23
  5. [שאלה]אוננות לאחר ניתוח אפנדציט
    על ידי bomsag בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-07-2009, 14:16
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

פרופיל לאחר ניתוח לשחזור הרצועה - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי yosi456 צפיה בהודעה
    הסיכוי שלי לקרוע את הרצועה שוב היא גדולה יותר בכמה אחוזים בודדים מבן אדם שלא קרע את הרצועה מעולם, אז כן אני מוכן לקחת את הסיכון.
    אל תיהיה ליצן, 3 שנים מהחיים שלך לא שווים דפיקה ברגל להמשך כל החיים. אתה תרגיש אדיוט רצח אחרי זה, מבטיח לך. מנסיון.

2. קישורים ממומנים

אתה באדם חושב בלי שכל, אלוהים נתן לך אזהרה ואתה שם עליו פס.
    תלך ללשכת גיוס ומה שיחליטו תעשה חושבים עם זה.
    אני אישית קרעתי את הרצועה והתגייסתי עם 64 (לפני כן היה לי 97 יש לי סיפור דומה לשלך רק שלא עברית את השחזור לפני הגיוס)
    בזמן הצבא עברתי שחזור רצועה כי נפצעתי שוב (כן גם אני הייתי חכם כמוך והמשכתי לאמץ את הרגל) לאחר שחזרתי מהניתוח לצבע ולאחר השיקום נקבע לי 72, עזוב שלעומתך אני חשבתי שלתת למי שעבר את הניתוח הזה 72 זה פסול אז עמדתי על כך שזה יהיה 64 שוב פעם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Xn4T צפיה בהודעה
    אתה באדם חושב בלי שכל, אלוהים נתן לך אזהרה ואתה שם עליו פס.
    תלך ללשכת גיוס ומה שיחליטו תעשה חושבים עם זה.
    אני אישית קרעתי את הרצועה והתגייסתי עם 64 (לפני כן היה לי 97 יש לי סיפור דומה לשלך רק שלא עברית את השחזור לפני הגיוס)
    בזמן הצבא עברתי שחזור רצועה כי נפצעתי שוב (כן גם אני הייתי חכם כמוך והמשכתי לאמץ את הרגל) לאחר שחזרתי מהניתוח לצבע ולאחר השיקום נקבע לי 72, עזוב שלעומתך אני חשבתי שלתת למי שעבר את הניתוח הזה 72 זה פסול אז עמדתי על כך שזה יהיה 64 שוב פעם.
    הצבא בכל מקרה יגייס אותי לקרבי עם פרופיל 72 , אז למה לא לשאוף גבוה ולכוון ליחידות קרביות שהם 82-97? בכל מקרה יש סיכון לקרוע את הרצועה עם פרופיל 72 בשיריון/תותחנים/מודעין שדה ובפרופיל 97-82 ביחידות החי"ר והפלסר"ים וגם יש סיכון לקרוע את הרצועה במשחק כדורסל או כדורגל, אז לא לשחק אף פעם כדורגל או כדורסל כי יש סיכון?
    אל תשווה את המקרה שלך לשלי, אתה המשכת לאמץ את הרגל וללכת לקרבי כשלא היה לך רצועה שתחזיק לך את הברך ורק אחר כך נזכרת לעבור ניתוח. כרגע אחרי שכבר עברת את הניתוח אתה לא מתעסק בספורט כי יש סיכון לקרוע את הרצועה שוב? אני מניח שלא.

דרך אגב, יש לוחמים בשייטת 13 שהרופא שלי ניתח אחרי שסיימו את המסלול וחזרו לפעילות מבצעית אחרי השיקום, יש ספורטאי על בכל מקצועות הספורט שקרעו את הרצועה ומשחקים ברמות הכי גבוהות. רמת האיטנסיביות ברמות האלו היא הרבה יותר גבוה מיחידות החי"ר.
    נערך לאחרונה על ידי yosi456; 25-06-2011 בשעה 19:03.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

הצבא בכל מקרה יגייס אותי לקרבי עם פרופיל 72 , אז למה לא לשאוף גבוה ולכוון ליחידות קרביות שהם 82-97? בכל מקרה יש סיכון לקרוע את הרצועה עם פרופיל 72 בשיריון/תותחנים/מודעין שדה ובפרופיל 97-82 ביחידות החי"ר והפלסר"ים וגם יש סיכון לקרוע את הרצועה במשחק כדורסל או כדורגל, אז לא לשחק אף פעם כדורגל או כדורסל כי יש סיכון?
    אל תשווה את המקרה שלך לשלי, אתה המשכת לאמץ את הרגל וללכת לקרבי כשלא היה לך רצועה שתחזיק לך את הברך ורק אחר כך נזכרת לעבור ניתוח. כרגע אחרי שכבר עברת את הניתוח אתה לא מתעסק בספורט כי יש סיכון לקרוע את הרצועה שוב? אני מניח שלא.

דרך אגב, יש לוחמים בשייטת 13 שהרופא שלי ניתח אחרי שסיימו את המסלול וחזרו לפעילות מבצעית אחרי השיקום, יש ספורטאי על בכל מקצועות הספורט שקרעו את הרצועה ומשחקים ברמות הכי גבוהות. רמת האיטנסיביות ברמות האלו היא הרבה יותר גבוה מיחידות החי"ר.
    אתה שוכח את העובדה שהרגל מורכבת מיותר משריר אחד,
    אותו לוחם שייטת שקרע את הרצועה כנראה היה בנזיר עם רגליים של אריה
    ולכן היה יכול לחזור לפעילות כי הרגל שלו תחזיק מעמד.

השאלה אם אתה ספציפית יכול להגיע לאותה רמה בלי לקרוע את הרצועה שוב הפעם,
    ועל השאלה הזאת הרופא שלך אמור לענות.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נכון בשביל לחזור מפציעה כזאת צריך רגל חזקה מאוד ועבדתי קשה מאוד בשביל להגיע לזה. על השאלה הזאת הרופא שלי ענה, כבר רשמתי. הוא לא סתם היה רושם במסמך הרפואי שאני צריך להביא לצבא שאני כשיר לכל פעילות גופנית שארצה ואם הוא היה עונה שלא, לא הייתי מסכן כל כך והייתי מוותר.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

נכון בשביל לחזור מפציעה כזאת צריך רגל חזקה מאוד ועבדתי קשה מאוד בשביל להגיע לזה. על השאלה הזאת הרופא שלי ענה, כבר רשמתי. הוא לא סתם היה רושם במסמך הרפואי שאני צריך להביא לצבא שאני כשיר לכל פעילות גופנית שארצה ואם הוא היה עונה שלא, לא הייתי מסכן כל כך והייתי מוותר.
    לאיפה אתה רוצה להגיע בצבא חברי היקר?

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    לאיפה אתה רוצה להגיע בצבא חברי היקר?
    בעבר מאוד רציתי להגיע לשייטת 13 אבל היום זה לא ריאלי (אחת הסיבות שנותנים ללוחמי שייטת שקרעו את הרצועה להמשיך זה בגלל שבמהלך המסלול השקיעו בהם הרבה) אבל מלש"בים בגלל המבחר הגדול עם שחזור רצועה גם עם פרופיל 97 זה לא ריאלי להגיע לשם. ככה שהיום אני קודם כל ינסה לשמור על הפרופיל או לפחות שירד ל82 ולהתגייס לאחת מיחידות החי"ר ושם לעבור יחטיות ולהגיע לפלס"ר שלהם.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,100 | הודעות: 8,173,687 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect