נכתב במקור על ידי WOOOOOOW שלחתי 8 אם אני ילחץ לך על הביצה כמה אתה מביא? ומה יוצא לכם מזה?
נערך לאחרונה על ידי as444; 25-06-2011 בשעה 22:42.
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS אז מה ככה? קבלו חידה: ליוסי היו 3 ילדים, רותם, דניאל ו...? (לשלישי קוראים מיכאל) איך קוראים לשלישי? מיכאל חחח נכתב במקור על ידי GreenPoison תלחץ פה - ואני אלחץ לך לחצתי תורך חחח
נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 25-06-2011 בשעה 22:42.
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS אז מה ככה? קבלו חידה: ליוסי היו 3 ילדים, רותם, דניאל ו...? (לשלישי קוראים מיכאל) איך קוראים לשלישי? מיכאל.... תלחצווווו
יוסהלההה
(:
נכתב במקור על ידי MeAndYou מיכאל חחח לחצתי תורך חחח מה אתם מרויחים מזה? יש כזה ביויו
נכתב במקור על ידי MeAndYou מיכאל חחח לחצתי תורך חחח לחצתי עכשיו תורך חחח סתם
לחצתי לכולכם על הביצה.. בסוף היא התפוצצה ונהייתה מקושקשת
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
נכתב במקור על ידי as444 מה אתם מרויחים מזה? יש כזה ביויו אנחנו מרוויחים כבוד!
נכתב במקור על ידי GreenPoison לחצתי עכשיו תורך חחח סתם כמה לחיצות יש לך? נכתב במקור על ידי AtlaNTiS לחצתי לכולכם על הביצה.. בסוף היא התפוצצה ונהייתה מקושקשת חחח תודה
בבקשה כולם ללחוץ! יאללה לחיצות יאללה ללחוץ נכתב במקור על ידי MeAndYou כמה לחיצות יש לך? חחח תודה יש לי 7 לחיצות אחי אני גרועעעעעעע
נערך לאחרונה על ידי Haifa&MadriD; 25-06-2011 בשעה 22:45.
נכתב במקור על ידי GreenPoison בבקשה כולם ללחוץ! יאללה לחיצות יאללה ללחוץ יש לי 7 לחיצות אחי אני גרועעעעעעע חחעחעחעעח גם לי יש כולה 7 חחח יאללללללללללללללללה אשכולילה אנשייייייייייייייייייייייים
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחעחעחעעח גם לי יש כולה 7 חחח יאללללללללללללללללה אשכולילה אנשייייייייייייייייייייייים 8
נכתב במקור על ידי as444 אם אני ילחץ לך על הביצה כמה אתה מביא? ומה יוצא לכם מזה? לראות מה ההתפתחות של הביצה
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחעחעחעעח גם לי יש כולה 7 חחח יאללללללללללללללללה אשכולילה אנשייייייייייייייייייייייים בדוק שוב לחצתי לך דרך פורסקי
חלאס אם הביצים שלכם לכו שחקו פוקימון תראו איך הם מתפתחיםם
חוקי הפורום