נכתב במקור על ידי KaLaNiT כאלנית אם לא ראיתה עספור יגמד... נו בוא נישמע מה השם המכוער שלך חעחעחעח עכשיו הבנתי את הכינו יהסטלני שלך אהבתי רצחחחחחחחחח!!
נכתב במקור על ידי GreenPoison רק שאלתי כלנית....... זה לא השם שלי גרין פויסון זה לא שיקוי ירוק..? אתה זה ההוא נכון?!?! ג'קיל ג'קיל הייד ג'קיל הייד הייד ג'קיל
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
נכתב במקור על ידי KaLaNiT כאלנית אם לא ראיתה עספור יגמד... נו בוא נישמע מה השם המכוער שלך ראיתי אבל מזמן.. אולי שכחתי... תזכיר לי מה זה כאלנית בעספור?
נכתב במקור על ידי MeAndYou חעחעחעח עכשיו הבנתי את הכינו יהסטלני שלך אהבתי רצחחחחחחחחח!! אוהב אותך חייםשלי.
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS ראיתי אבל מזמן.. אולי שכחתי... תזכיר לי מה זה כאלנית בעספור? באנג
טוב מה יש לכם קצת צוחקים! וקוראים לי איתי ולא מתבייש בזה ואם יש לך משהו להגיד על השם שלי אתה מוזמן לדחוף אות הדבר הזה לתחת..
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS ראיתי אבל מזמן.. אולי שכחתי... תזכיר לי מה זה כאלנית בעספור? הגאנג של הח'ברה חחחח
נכתב במקור על ידי GreenPoison טוב מה יש לכם קצת צוחקים! וקוראים לי איתי ולא מתבייש בזה ואם יש לך משהו להגיד על השם שלי אתה מוזמן לדחוף אות הדבר הזה לתחת.. קוראים לך ג'קיל
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS גרין פויסון זה לא שיקוי ירוק..? אתה זה ההוא נכון?!?! ג'קיל ג'קיל הייד ג'קיל הייד הייד ג'קיל GreenPoison זה תוכנת פריצה לאייפון...
נכתב במקור על ידי GreenPoison טוב מה יש לכם קצת צוחקים! וקוראים לי איתי ולא מתבייש בזה ואם יש לך משהו להגיד על השם שלי אתה מוזמן לדחוף אות הדבר הזה לתחת.. איתי הנקניק*
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS גרין פויסון זה לא שיקוי ירוק..? אתה זה ההוא נכון?!?! ג'קיל ג'קיל הייד ג'קיל הייד הייד ג'קיל אחחחחחחחחחחחחחחחחד השירים מילה
ג'קיל ג'קיל הייד ג'קיל הייד הייד ג'קיל היידדדדדדדדדדדדד נדבקתיייייייייייייייייייייייייייייייי
קהלני שליי חחחח
נכתב במקור על ידי Shinx אחחחחחחחחחחחחחחחחד השירים מילה חחחחחחחחחחחחח נכון?! מדבק D:
נכתב במקור על ידי MeAndYou קהלני שליי חחחח כוסעמאק עכשיו אני צריך להחליף תשם...
חוקי הפורום