נכתב במקור על ידי קהלני מאמי שלה פחדתי שכבר קרה לך משהו חצי שעה לא דיברנו אהבת חיי אתה!!! דיייי להיות הומו
נכתב במקור על ידי קהלני מאמי שלה פחדתי שכבר קרה לך משהו חצי שעה לא דיברנו אהבת חיי אתה!!! שלא תחשבו שעברה חצי שעה ושחכתי מה עשית לי!!!!!!!! אני צריך לחושב על הקשר הזה נשמה...
נכתב במקור על ידי Shinx דיייי להיות הומו מה קשור מה העיקר שאמרתי שאני אוהב אותך כולך הסמקתה.........
נכתב במקור על ידי קהלני מה קשור מה העיקר שאמרתי שאני אוהב אותך כולך הסמקתה......... תוכיח
נכתב במקור על ידי קהלני מה קשור מה העיקר שאמרתי שאני אוהב אותך כולך הסמקתה......... חחחחחחחחחחחחחחחחח ואפילו לא ידעת מה השם שלו חחחח
נכתב במקור על ידי Shinx למה מגיע לי הכבוד הזה? נכתב במקור על ידי Shinx תוכיח ..........
נכתב במקור על ידי קהלני .......... איפה אתה רואה פה הסמקה?
למה אתם מנהלים וויכוח כזה מפגר? O.o
נכתב במקור על ידי Shinx איפה אתה רואה פה הסמקה? יששש פה רמיזה להסמקה.
נכתב במקור על ידי MeAndYou למה אתם מנהלים וויכוח כזה מפגר? O.o אתה רוצה שנחזור לשיחה הקודמת?
איך הטרקטורון הסקסי ?
נכתב במקור על ידי MeAndYou איך הטרקטורון הסקסי ? במילה אחת - חרא!
נכתב במקור על ידי Shinx אתה רוצה שנחזור לשיחה הקודמת? תזכיר לי על מה היא הייתה? חחחח נכתב במקור על ידי קהלני במילה אחת - חרא! O.o וזה כי?
נכתב במקור על ידי MeAndYou איך הטרקטורון הסקסי ? כאפות אש עוד קצת ל400!
יא מסריחם טראקטורון קלאסה רצח!!!! חבל שהוא 125 ס"מק אבל הוא סוגר 180 בעליה יפה יפה...משהו טוב!!!!!!
חוקי הפורום