נכתב במקור על ידי MeAndYou יא מסריחם טראקטורון קלאסה רצח!!!! חבל שהוא 125 ס"מק אבל הוא סוגר 180 בעליה יפה יפה...משהו טוב!!!!!! הוא נראה כאפות
נכתב במקור על ידי MeAndYou יא מסריחם טראקטורון קלאסה רצח!!!! חבל שהוא 125 ס"מק אבל הוא סוגר 180 בעליה יפה יפה...משהו טוב!!!!!! אחרי שננתה לי את הנתנוים האלה אז במילה אחת - שלשול.
נכתב במקור על ידי קהלני אחרי שננתה לי את הנתנוים האלה אז במילה אחת - שלשול. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי קהלני אחרי שננתה לי את הנתנוים האלה אז במילה אחת - שלשול. לך יש יותר טוב? או שאתה סתם פגוע ממני? חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחעחעח נכתב במקור על ידי Shinx הוא נראה כאפות מודה הוא לא ניראה משהו אבל בן זונה של טראקטורון....
נכתב במקור על ידי MeAndYou לך יש יותר טוב? או שאתה סתם פגוע ממני? חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחעחעח מודה הוא לא ניראה משהו אבל בן זונה של טראקטורון.... http://www.google.co.il/imgres?imgur...w=1024&bih=667 זה מה שיש לי...
נכתב במקור על ידי MeAndYou לך יש יותר טוב? או שאתה סתם פגוע ממני? חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחעחעח מודה הוא לא ניראה משהו אבל בן זונה של טראקטורון.... יש שמועות שהוא שלשול
נכתב במקור על ידי Shinx יש שמועות שהוא שלשול והראשון ששמע את השמועה הזאת זה אחי הקטן המצוי בכיוני -המוצץ-
נכתב במקור על ידי קהלני והראשון ששמע את השמועה הזאת זה אחי הקטן המצוי בכיוני -המוצץ- חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי ימפחיד אני לא מדמיין את אחשלי בא באמצע הלילה ומוצץ לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Shinx חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי ימפחיד אני לא מדמיין את אחשלי בא באמצע הלילה ומוצץ לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חעחעחעחעחעחעחעחעח יש אנשים חוליי נפש , קורה... חח נכתב במקור על ידי Shinx יש שמועות שהוא שלשול מי מיהם ? נכתב במקור על ידי קהלני http://www.google.co.il/imgres?imgur...w=1024&bih=667 זה מה שיש לי... חחעחעחעעחעחח אני דורש תמוה שלך עליו חחחחחח הבא זה 400
נכתב במקור על ידי Shinx חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי ימפחיד אני לא מדמיין את אחשלי בא באמצע הלילה ומוצץ לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כבר קרה פעם אחת, דיי, אני לא רוצה לחזור על זה שוב. הספיק לי פעם אחת, בבקשה ממך.
נכתב במקור על ידי MeAndYou חעחעחעחעחעחעחעחעח יש אנשים חוליי נפש , קורה... חח מי מיהם ? חחעחעחעעחעחח אני דורש תמוה שלך עליו חחחחחח הבא זה 400 נכתב במקור על ידי קהלני זה כבר קרה פעם אחת, דיי, אני לא רוצה לחזור על זה שוב. הספיק לי פעם אחת, בבקשה ממך. 400! אלי סבא טוביה מאיימת למחוק בבוקר
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 26-06-2011 בשעה 04:24.
נכתב במקור על ידי MeAndYou חעחעחעחעחעחעחעחעח יש אנשים חוליי נפש , קורה... חח מי מיהם ? חחעחעחעעחעחח אני דורש תמוה שלך עליו חחחחחח הבא זה 400 יששששששש אני 400 איזה כבודדדדדדדדדדדדדדד
נכתב במקור על ידי קהלני זה כבר קרה פעם אחת, דיי, אני לא רוצה לחזור על זה שוב. הספיק לי פעם אחת, בבקשה ממך. דיי דיי נשמה זה כבר תת רמה להגיד כאילו דברים.. ד"א כל הכבוד על ה 400 נכתב במקור על ידי Shinx 400! אלי יעל מאיימת למחוק בבוקר חחחח אין צורך במחיקה אני יעביר את זה כולה למחסן ההודעות ישמרו.. גם אם מוחקים נושא ההודעות לא נימחקות מהמונה אם אני לא טועה נשמה...
נכתב במקור על ידי MeAndYou דיי דיי נשמה זה כבר תת רמה להגיד כאילו דברים.. ד"א כל הכבוד על ה 400 חחחח אין צורך במחיקה אני יעביר את זה כולה למחסן ההודעות ישמרו.. גם אם מוחקים נושא ההודעות לא נימחקות מהמונה אם אני לא טועה נשמה... הן נמחקות
נכתב במקור על ידי Shinx הן נמחקות טוב... זאת החלטה של יעל מי אני יאחליט אחרת היא מעליי .
חוקי הפורום