נכתב במקור על ידי קהלני 36.. 74...
נכתב במקור על ידי Shinx 74... לא אמרתה בום אתה פסוללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללללל מוחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע 86+1 = בום!
נכתב במקור על ידי קהלני לא אמרתה בום אתה פסוללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללללל מוחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע 86+1 = בום! בום!
נכתב במקור על ידי Shinx 25.. אז אני מניח שנגמר המשחק? חחח לא בא לך להיכנס ל 2000 שלי@? חחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou אז אני מניח שנגמר המשחק? חחח לא בא לך להיכנס ל 2000 שלי@? חחחח תביא לינק אני עצלן
נכתב במקור על ידי Shinx תביא לינק אני עצלן גם אני עצלן אולי נקים להקה ~THE HAZLAN~ ונשים שירים מהרדיו רוצה רוצה?
חחחחחחחחחחחחחחח http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=761333 קח ימנייאק
נכתב במקור על ידי קהלני גם אני עצלן אולי נקים להקה ~THE HAZLAN~ ונשים שירים מהרדיו רוצה רוצה? למה יש H בהתחלה? O_ם
נכתב במקור על ידי Shinx למה יש H בהתחלה? O_ם כי ככה רושמים ע'... אתה לא כזה חכם שמתי לב
נכתב במקור על ידי קהלני כי ככה רושמים ע'... אתה לא כזה חכם שמתי לב WTF MAN?
GO BLOW URE DED חחעחעחחעחעחעחע
נכתב במקור על ידי Shinx WTF MAN? שמע, בשביל לרשום ע' באנגלית - עברית אז צריך לרשום HA ולא A...
חחחחחחחח וואי מילה שבאמת יצא לנו אשכולילה בכל הכוח! אללללההה ל500!! נכתב במקור על ידי קהלני שמע, בשביל לרשום ע' באנגלית - עברית אז צריך לרשום HA ולא A... תוכיח
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 26-06-2011 בשעה 05:02.
אלללללללללללללללללללללה עוד מעט 500 חחח
נכתב במקור על ידי Shinx חחחחחחחח וואי מילה שבאמת יצא לנו אשכולילה בכל הכוח! אללללההה ל500!! תוכיח בגוגל גם רושמים עם A אבל הם סתומים אז אני יגיד לך שלא מצאתי הוחכה ואתה תאמין לי ומהיום ע' תרשום HA טוב?
חוקי הפורום