נכתב במקור על ידי קהלני בגוגל גם רושמים עם A אבל הם סתומים אז אני יגיד לך שלא מצאתי הוחכה ואתה תאמין לי ומהיום ע' תרשום HA טוב? |NOT|
9 הודעות ל 500 תמשיכו אותי חח
נכתב במקור על ידי MeAndYou 9 הודעות ל 500 תמשיכו אותי חח מה 9 הודעות? 47 הודעות :/
ELI U STUIPED
אתם מגיבים מהר מידי אז יש מצב עוד 5 חחח שינקס יא גייי!!!!
נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 26-06-2011 בשעה 05:09.
נכתב במקור על ידי Shinx ELI U STUIPED +1111111111111
נכתב במקור על ידי MeAndYou אתם מגיבים מהר מידי אז יש מצב עוד 5 חחח שינקס יא גייי!!!! לך תמות אביב עקפתי אותך במונה - תאכל במבה נכתב במקור על ידי Aviv.E ציטוט אורי! הכבוד חזר לאטרף! תראה כמה הודעות באשכולילה! נכתב במקור על ידי Ori ציטוט
נכתב במקור על ידי Shinx לך תמות אביב עקפתי אותך במונה - תאכל במבה אורי! הכבוד חזר לאטרף! תראה כמה הודעות באשכולילה! אללההההההההה אשכולילהההההההההההההההההההההההה
נכתב במקור על ידי Shinx לך תמות אביב עקפתי אותך במונה - תאכל במבה אורי! הכבוד חזר לאטרף! תראה כמה הודעות באשכולילה! חחחחחח שתייהם יכולים להסתכל במחסן חחח >< אחרי 500
נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 26-06-2011 בשעה 05:12.
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחח שתייהם יכולים להסתכל במחסן חחח >< אחרי 500 מה עוד 2? עוד 40
נכתב במקור על ידי Shinx מה עוד 2? עוד 40 חחחחחחחח השעה עושה לי רעעעעעעעעעעע
ספאם.
נכתב במקור על ידי קהלני ספאם. זה כבר מלוכלך. אלי יפג עוד 37
+1 במונה הודעות!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש שמש למעלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד מעט מקלחת להתארגן לעשות קניה מתנה וזה בלאגנים ולנהריה
חוקי הפורום