שלום,אני בן ארבע עשרה מטר 77 ושמנמן(אני מנחש בערך 70 קילו +-),הקיצר עכשיו שהגיע החופש אני רוצה לפתח את הגוף שלי מישהו יכול להביא לי מדריך או משהו כזה?
תודה לעוזרים
ד"א רואים שאני שמנמן בבטן ובירכיים אז אם אפשר יותר כושר לזה אני ישמח .
שלום,אני בן ארבע עשרה מטר 77 ושמנמן(אני מנחש בערך 70 קילו +-),הקיצר עכשיו שהגיע החופש אני רוצה לפתח את הגוף שלי מישהו יכול להביא לי מדריך או משהו כזה?
תודה לעוזרים
ד"א רואים שאני שמנמן בבטן ובירכיים אז אם אפשר יותר כושר לזה אני ישמח .
נערך לאחרונה על ידי Cytex; 15-06-2011 בשעה 01:17.
|
|
אתה רוצה כושר או גוף?
גוף יפה אפשר להשיג ע"י אירובי ודיאטה
כושר מתחלק לכמה סוגים וכולם לוקחים זמן... תיהיה יור ספציפי ביעדים שלך...
אם אתה רוצה רק להוריד את השומן תשמור על מאזן קלורי שלילי (תחפש ב גוגל BMR ותכפיל פי 1.5 זה המאזן שלך). אתה יכול לעשות את זה ע"י הורדה בכמות האוכל או ע"י ספורט (הליכה ריצה שחייה). אם אתה יכול לחשב את מספר הקילוגרים של השומן שיש לך אז תשתדל לא להוריד יותר מ60 קלוריות ביום לקילו שומן אחרת אתה תתחיל לעבד מסת שריר.
ממליץ לך לקרוא מאמרים
http://pushsport.blogspot.com/
תתחיל קודם בלקרוא באינטרנט, אני משער שאתה צריך להתחיל בחיטוב שמשמעו אכילת קלוריות שלילית, אתה צריך להכניס לגופך פחות קלוריות ממה שהיית רגיל עד עכשיו, אבל עלייך לכסות מספר מסויים של חלבונים, שומנים, פחמימות וכו'.
חיטוב כולל הרבה אירובי, קודם תקרא תפנים ותחזור.
אל תקשיב לו.
אתה צריך להיכנס למאזן קלורי שלילי, זה לא אומר שאתה צריך לאכול פחות, זה יותר בכיוון של לשרוף יותר על ידי ספורט אירובי - ריצה, שחיה, אופניים.
תאכל מתי שאתה רעב, ובלי ג'אנק. אם אתה שבע אז תפסיק לאכול אל תדחוף עוד, אפילו אם תגיע ל6 ארוחות ביום, שזה אגב יותר טוב מ3 דחוסות במלא אוכל. אני ממליץ לך לשחות כל יום, זה גם ישרוף קלוריות וגם יפתח תשרירים.
1.74 לגיל שלך זה מעולה אבל בשביל להרזות או לפתח את הגוף בצורה מקצועית כדאי שתלך למכון כושר
אתה מוכן בבקשה לשתוק? תודה.
אין דבר כזה קלוריות שליליות , יש מאזן קלורי שלילי (לאכול פחות מי מה שאתה מוציא). וזה המפתח לחיטוב נכון.
חיטוב לא חייב להיות בעזרת אירובי אך חייב להיות עם תזונה נכונה.
אתה לא יכול להוריד שומן במקומות מסוימים , אם אתה יורד בשומן אתה יורד אותו מכל הגוף. אין לך שליטה מאיפה זה ירד.
מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum