|
|
אכלתי קשא אם אני לא ילך אני הולך לפנמיה סגורה לחולי נפש, אני רציני לגמרי!
מה אני אמור לעשות?
עצה ממי שעבר דבר דומה: שים ז** על כולם. תשכנע את עצמך שאתה שונא אותה. פשוט תגיד לעצמך כל יום בבוקר כשאתה קם, תגיד עשר פעמים: אני שונא אותה. אני עשיתי את זה.
מתופף בנשמה
תראה שאתה לא מוכן. אל תתחנן, להורים יש תכונה שאם אתה מתחנן אז הם צוחקים ומרחמים עלייך, וזה רק ישכנע אותם עוד יותר שאתה צריך ללכת למוסד. תנסה לאמר להם: תנו לי שבוע ניסיון. אם אתם אוהבים אותי באמת תנו לי שבוע ניסיון. תגיד להם את זה, תנסה להיות עם כולם שנתיים, אתה יודע, בקווים, ואז אתה תהיה בן 18, בגלל שיש לך בעיות כאלה (אני לא אומר שבאמת יש, אבל מה לעשות שככה רושמים את זה.), אני מנחש שיעשו לך שירות מקוצר או בכלל יוותרו לך, ואז אתה תהיה אדם חופשי ואז תוכל לשים ז** על כולם, לא לדבר עם ההורים שלך, לעזוב את כולם. עד אז אתה תתגבר על הילדה הזאת אם תעשה מה שאמרתי, ויהיו לך חיים חופשיים. בקיצור, אולי זה ישמע קצת נדוש, אבל בחיים אל תאבד תקווה. החיים שלך עוד ישתפרו, כי משפל המדרגה אפשר לעלות. מקווה שעזרתי![]()
נערך לאחרונה על ידי cladino; 26-06-2011 בשעה 12:55.
מתופף בנשמה
תפסיק לחשוב על הילדה הבת זונה הזאת וסליחה על הביטוי
הילדה הזאת היא החולה כאן לא אתה
אני ממש רוצה לעזור לך אבל כאן זה לא המקום איך אני יוצר איתך קשר ?
אז אל תלמד שב בבית או תלך תעבוד
עזוב את הכלבה השקרנית הזאת ואת הידיד הקוקסינל שלה ותחפש מישהי אחרת
תנסה להוכיח שאתה לא עבריין ולא עשיתה שום דבר
אני חושב שאתה באמת צריך עזרה וזה לא בושה. לא יודע, פסיכולוג זה דבר ממש טוב אבל יכול להיות שאתה צריך יותר.
אולי אתה מאמין למה שאתה כותב אבל אני בטוח שהסיפור הרבה יותר מסובך, כי גם לא הצלחתי להבין אותו ואני גם לא אצליח ממה שאתה מספר כאן...
וזה לא בושה ללכת לבית ספר כזה אם יעזרו לך, זה לא הורס לך את החיים נראה לי החיים שלך הרוסים כרגע כי אתה אובססיבי ומשוגע על איזה ילדה שזה לא נשמע שממש אכפת לה ממך.
ויש עוד המון בנות מה הקטע?
החיים שלך לא הרוסים לכל החיים מה זה יש לך עוד את כל החיים, אבל לך לקבל טיפול כי הסיפור ממש מסובך. ולך לקבל טיפול לא באינטרנט
קודם כול תשכך מהילדה ואז לך תדבר אם העובדת סוציאלית תסביר לה את מה שקרה ותראה לה שאין לך בעיות נפשיות
קראו כולם!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=734069
הוא מחק את מה שהוא אמר באשכול עצמו ורשם רק "slats...slats...slats..."(למישהו יש מושג wtf זה אומר?!)
אבל מישהוא כמה תגובות אחריו הספיק לצטט אותו..
ראיתי הרבה שאמרו ש"לא יעשו את זה סתם" רציתי להראות שכן..
אולי זה יעזור לך .. הסיפור שלו דומה לשלך