קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:22
  2. כמה שאלות
    על ידי ~xXx~ בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 10:48
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  4. כמה שאלות קטנות
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:17
  5. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

כמה שאלות - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אני לא מבין אתה כותב פה תגובות באורך של דף שלם, עושה רושם של מי שהבין מ הוא צריך לעשות ולא עושה כלום.
    אתה לא תצליח ליישם הכל בהתחלה או אפילו כשכבר תיהיה מנוסה, כל הביצים ירדו לך כשתראה בחורה מולך.
    מ שחשוב בפיקאפ זה התרגול בשטח ולא התרגול של הקריאה.

צא לשטח תנס ליישם קצת ותחזור ותכתוב מה יצא

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אתה חושב יותר מידי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-06-2011 בשעה 23:40.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מטרה - גש לעשר בחורות ותומר "שלום, באתי להתחיל איתך ואת חייבת לנפנף אותי!".
    אתה עם הזמן תשים לב שאפשר ליצור מהפתיח הזה דברים מצחיקים או מועילים, בלי קשר להתגברות על הפחד.

לגבי שאלותיך, הבנה איני יכול לספק לך.. אני בכלל לא מבין למה אנחנו בחיים.
    מה שכן, אם ברצונך להתגבר על הפחד הזה ולהפוך את היכולת לגשת לבחורות להרגל קבוע, יש לי עצם לזרוק לך.

בהתחלה, כמו כולם, גם אני וגם אתה שמים דגש על "כיצד לגשת אם אני מפחד?" או "אני חייב לשבור את הפחד, אני אקדיש לזה תרגולי שטח שלמים". הצלחת להבין אותי? אתה שם את עיקר המשקל של הפיקאפ על שבירת הפחדים ועם הזמן גיליתי שזוהי טעות.

כשהיית בן 5 והתאמנת על רכיבת אופניים ללא גלגלי עזר, האם שמת את עיקר תשומת הלב שלך על שבירת הפחד?
    לא נראה לי שזה ממש עניין אותך, מה שעמד לנגד עיניך זוהי המטרה לרכב ללא גלגלי עזר (ובהרבה מקרים מטרה כמו "למה חברים שלי מצליחים ואני לא? אני כבר רוצה לנסוע איתם בכיפור הקרוב - אני חייב ללמוד לנסוע ללא גלגלי עזר!"). אגב, כשתינוק לומד ללכת נראה לך שאכפת לו האם הוא ייפול או לא? נראה לך שאכפת לו אם הוא נכשל או לא נכשל בהתחלה? הוא פשוט רואה שכולם הולכים אז זה אומר שחובה ללכת נקודה, בלי "מה יקרה אם..".

הרעיון הוא כזה, עליך להציב לעצמך מטרות ברות-יישום אשר יכניסו אותך למצב אקטיבי שאתה פועל.
    אתה יכול להתחיל ב"מה השעה" ואם אתה מתקדם יותר אז להציב לך מטרה מהסוג של "מי נהנה יותר מפיקאפ, נשים או גברים?" (לא ידוע מאיפה הפלצתי את זה). שורה התחתונה - פשוט פעל והרבה!

ככה אתה מתגבר על חוק ניוטון ופתאום אתה מגלה שהפחד גישה זה החלק השולי בכל התהליך.. פתאום דברים כמו משיכה, יצירת שיחה, קינו, מספרים, דייטים וכו' הם מה שעומדים בראש מעייניך.. והפחד גישה? מי זוכר אותו בכלל.. הרי ניגשת כלכך הרבה, גם אם הפחד תוקף אותך שוב יש לך "הוכחות" שהוא שיקרי, הרי כבר ניגשת המון פעמים לפני זה.

בקיצור, אסור שתתמקד בפחד גישה אלא בדברים שיכולים לקדם אותך.
    אם אתה לא יודע אילו מטרות להציב לעצמך שיגרמו לך לא להתייחס לפחד גישה שאל כאן בפורום.

נ.ב.
    בתקופה ההיא הייתה לי מטרה שעזרה לי מאוד לגבי הפחד גישה אבל אני לא בטוח שאצלך היא תעבוד כי היא דיי סותרת את כל מה שאמרתי.

זה הלך ככה: הייתה איזו תקופה של חצי שנה שכל מה שהצבתי לעצמי פשוט לא עבד בשטח (זכור את הנתון הזה), אז ביצעתי סוג של "פסיכולוגיה הפוכה" על עצמי. במקום להציב מטרה מהסוג של "פתח שלוש שיחות עם שלוש נשים שונות אשר ימשכו למעלה מחמש דקות", מטרה שלא עמדתי בה יפה, הצבתי לעצמי את המטרה הבאה:

מטרה - צא לשטח ושחזר את הפחד עם שלוש נשים שונות.

"לצערי" (לשמחתי), גם המטרה הזאת לא עבדה ולא עמדתי בה יפה. וזה הוריד לי לגמרי את ההתרגשות מהסוג הלא טוב שגורמת לי לעשות שטויות ליד נשים ולהיות לא-אני, פתאום הכל נהיה פשוט יותר. אם הבנת את הרעיון של זה עד הסוף, נסה להשתמש בזה בעצמך.

ולגבי הקורסים, אתה צודק בכל הקשור לדחיפה.. סבבה, אבל מה הלאה, כשהקורס יגמר? לא יהיה לידך מדריך שדחוף אותך..
    מה תעשה? תשרוף עוד כסף ותירשם לעוד קורס?
    איזה מלך תודה, סוף סוף תגובה מושקעת.
    א. הדוגמא עם האופניים ממש טובה, גרם לי לחשוב על הכל בצורה שונה.
    ב. אני אשאל אותך, אילו מטרות להציב לעצמי שיגרמו לי לא להתייחס לפחד גישה?
    ג.לא הבנתי את הרעיון של זה עד הסוף. המטרה שלך היתה לשחזר את הפחד, איך שחזרת אותו?
    ואחרי שניסית לשחזר את הפחד בדרך שאתה תגיד לי ההתרגשות הזאת שגורמת לך לעשות שטויות ולהשיג את התצומת לב של הבחורה נעלמה לך. אוקי שווה נסיון.
    ד.לא, בגלל זה קורסים זה דיי זבל כי בסופו של דבר אתה אמור להיות מסוגל לעשות את הכל בעצמך ולבד. וגם התהליך של הניסוי ותעייה נהרס בגלל הקורס וגם כל הקטע הזה של להתנסות לבד ו"לגלות את עצמך" בלי שאומרים לך מה להגיד גם כן נהרס. ואלה לדעתי חלקים חשובים מאד להתחלה ובכלל לכל דבר בחיים כי לא לכל דבר אתה תקח קורס, אתה צריך ללמוד-ללמוד דברים בכוחות עצמך גם.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יפה, למדת..
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-06-2011 בשעה 23:41.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    א. שמח לשמוע, באיזו צורה בדיוק?
    המון אנשים אומרים את מה שאמרת אבל עדיין מתנהגים וחושבים בצורה מקובעת. האם אצלך זה שונה?

ב. אני מצאתי שמטרות הנמצאות 100% בטווח ההשפעה והיכולת שלך, הן המועילות ביותר.
    למשל, אם תציב לעצמך מטרה להשיג מספר טלפון או דייט, זה עלול ליצור בך תסכול במידה ולא תצליח (מה שאפשרי מאוד שיקרה, הרי רוב המשקל של מטרות מסוג זה תלוי בבחורה, לא בך).

לעומת זאת, מטרות כגון:
    • תומר לעשר בחורות "שלום" (במידת האפשר המשך את השיחה).
    • תחמיא לחמש בחורות על פריט לבוש שלהן.
    • תומר לחמש בחורות "שלום, בואי נהיה חברים ונתחתן, יאלה?!" ולאחר מכן תתיישב ומייד כתוב מסקנות (לכתיבת מסקנות בזמן התהליך עצמו ישנם יתרונות וחסרונות, שים לב מתי להשתמש בזה).
    מטרות שכאלו תלויות 100% בך!
    כך אתה תמיד תוכל להיות אקטיבי, לפעול וברוב הפעמים לבצע את מטרותיך בהצלחה מרובה, מה שמשפיע מאוד על המשחק הפנימי שלך (ועל הפחד גישה).

אגב, ישנן מטרות קצת יותר "מתקדמות/עמוקות" אשר נבנו להשפיע אך ורק על המשחק הפנימי שלך, בחלקן הבחורות בכלל לא מעורבות אבל זה בפעם אחרת.

רק חשוב שתזכור להציב לעצמך מטרות הנמצאות בין גבול האתגר לגבול היכולת. הכוונה למטרה שתאתגר אותך אך בכל זאת תהיה תלויה 100% בטווח ההשפעה שלך. עוד דבר חשוב שעליך לזכור זה לא לצאת לשטח בגישה והרגשה של "יאלה, בוא נבצע את המטרה בהצלחה ונחזור הביתה".. כי בסופו של דבר אתה צריך ליהנות מכל התהליך, ללמוד, לחדד מיומנויות.. עם גישת ה"לצאת מידי חובה" אתה לא תתקדם הרבה. כששחקן כדורגל מתחיל משחק, האם הוא חי בגישה של "בואו ננצח ונלך לישון" או "בואו ננצח ונהנה על הדרך"? כנ"ל לגבי משחק השטח שלך.

ג. אם לא הבנת את הרעיון של הפסיכולוגיה ההפוכה ההיא אל תטרח להבין!
    בטח ובטח שלא לבצע.. זה סתם יתסבך אותך.

ד. אני ממש בימים אלו בדילמה קשה האם להירשם לקורס או לא.
    באופן כללי אתה צודק, אסור לפתח תלות בקורסים או באחרים בשביל לפעול אך לעשות קורס בצורה מבוקרת זה בריא לדעתי.
    אני מתבלט בכלל משיקולים אחרים אבל הרעיון שציינת הוא נכון מאוד, אני גם בעד לצעוד בכוחות עצמך ללא עזרה של "אבא ואמא" (קורסים/מדריכים/קאוצ'רים וכו') אשר יחזיקו לך את הידיים כל הזמן. זה לא מועיל בטווח הארוך ואיפשהו גם משעמם.
    א. לא, בנתיים לא. אניי אגרום לזה להשתנות. זה השפיע עלי בצורה של "היי! שהייתי קטן ותמים לא חשבתי בכלל על הפחד לא היה אכפת לי ממנו, הייתה לי מטרה ועמדתי בה". הפחד קיים, קיים כמעט בכל פעולה שאנחנו עושים. מה שניסיתי לעשות עד היום הוא להילחם בפחד "לשבור אותו" אז מה אם זה לא הפיתרון? אולי הפיתרון זה להסתדר איתו דווקא, להגיע למצב ש.. "טוב, הוא קיים, למי אכפת?!"

ב.. סבבה! מעולה . וברור שצריך להנות. אני אמור לסבול מיזה שאני מתחיל עם בחורה? אלא אם אני בקטע של סאדו מאזו אבל זה כבר עניין אחר. בכל מקרה זה צריך להיות כיפי כמובן. הפחד הופך את זה ללא-כיפי ברגע שמסתדרים עם הפחד זה כיף חיים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אוקי, מה למדת בסופו של דבר?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-06-2011 בשעה 23:41.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect