קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:22
  2. כמה שאלות
    על ידי ~xXx~ בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 10:48
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  4. כמה שאלות קטנות
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:17
  5. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

כמה שאלות

ברירת מחדל כמה שאלות

אוקי, אני יודע שבטח שואלים את השאלה הזאת פה אלף פעם.. ולא, אני לא הולך לצאת מאנונימי אני ביישן
    העניין הוא, שאף פעם לא התחלתי ממש עם בנות, תמיד הכרתי בנות ממעגלים חברתיים שהיו לי פה ושם אבל העסק דיי יבש ואני רוצה פתיחים מצחיקים/גאוניים למסיבות (חוץ מ"היי" ו"בואי לרקוד" וכו') משהו קצת מקורי (:
    מה גם שבסופו של דבר אני אמור לחשוב על דברים לבד, כי אני לא הולך לרוץ לפה כל פעם שלא יהיה לי מה להגיד. אז איך מפתחים את היכולת הזאת בעצם? להגיד דברים גאוניים שפשוט צצים לך משומקום איכשהו?

עוד שאלה שאולי הרבה יותר משמעותית בשבילי ושלא ממש קשורה לנושא:
    חבר אתה שוכח משהו, למידה היא תהליך של שינוי, בהגדרה.
    גם אני אקח לך את היד עכשיו ואעבור איתך בחורה בחורה, אם לא תשנה, אם לא תסתגל, אם לא תפעיל את הגלגלים, עד שתיצור שינוי
    (שזה התהליך האמיתי והחלק הקשה ביותר בכל למידה שהיא) - אתה תסבול ולא תצליח.

לדבר עם בחורה, זה קצת כמו להופיע כמו קהל, לרקוד במועדון או אפילו לצייר. זה ללמוד On the job, מה שנקרא. גם אם תדע את כל אומנות השכנוע בתאוריה עד לרמה של לשנן בע"פ, עדיין תבלבל בפעם הראשונה שתעשה את הפעולה. עדיין תגלה שיש פער בין מה שקיים עכשיו למה שצריך להיות. את הפער הזה אי אפשר "להשלים" לך, אתה חייב לעשות אותו בעצמך, חייב לצאת, חייב להכנס לסיטואציה שוב ושוב, עד שתוכל לחלק את הקשב.

חלוקת קשב היא פונקציה של 2 דברים - מיומנות בפעולה שאתה עושה, ונסיון. להתחיל עם בחורה שאתה לא מכיר ברחוב זה פעולה שאתה לא מנוסה בה. אתה לא תוכל לחלק את הקשב שלך ללדבר עם הבחורה שמולך ולהיזכר בכל העקרונות של הפיקאפ. לא משנה מי יעמוד ליידך, לא משנה מי יחזיק לך את היד וכמה הוא אדיר וענק עם בחורות, עד שלא תעשה שינוי, הוא סתם יהיה שם.

ואם אתה שואל אותי, להוציא אלפי שקלים בשביל להתגבר על הפחד הראשוני לגשת, זה שטות. דיי נו, זה נחמד לדבר על זה כשזה בתוכנית טלויזיה, אבל בפועל לכולם יש את זה, וזה לא עובר, ,פשוט לומדים להתגבר על זה. אם עשית את זה פעם אחת אתה תצליח שוב. לא צריך מקלחות קרות או איזה רוסי שיגיד לך לגשת אליה.

ציטוט מתוך תגובה של THENUTS מאיזה אשכול פה. אז זה בעצם משהו שאף פעם לא הבנתי. ביטחון עצמי-אישור של המוח לזה שעשית משהו הרבה פעמים ובגלל זה אתה יכל לעשות את אותה הפעולה שוב בעיניים עצומות. אז איך מתגברים על הפחד הזה לגשת? אין לך את האישרור הזה במח "היי עשיתי את זה אני יכל לעשות את זה עוד מליון פעם!" זה כמו שאתה עולה על רכבת הרים בהתחלה ואתה ממש מפחד ואחרי שאתה עושה את זה פעם אחת, איזה בנאדם לא קם ואמר "פאק זה ממש כיף אני עושה את זה שוב!" בגלל זה קיימים קורסים בעצם בידיוק כמו שהייתם קטנים אבא שלכם דחף אתכם בכח לעלות על הרכבת הרים, המדריכים דוחפים אתכם בכח להתחיל עם בחורה. אבל למה הפחד הזה נוצר מההתחלה? יש בזה הגיון? איזה סיבה יש לילד לפחד מרכבת הרים שהוא בחיים לא היה עליה וניסה אותה? איזה סיבה יש למישהו לפחד מלגשת לבחורה שהוא לא הכיר ולא ניסה אפילו? לא יודע. אבל הפחד קיים. ואם לא עשית את זה פעם אחת? אם אתה תקוע על הפעם האחת הזאת שאתה מפחד ולא מצליח? המקלחת הקרה (קראתי את המאמר ההוא) זה משהו שידרבן אותך, שאתה תדרבן את עצמך במקום שרוסי יעשה את זה במקומך. אם אתה לא מצליח לדרבן את עצמך ואחרים לא מצליחים לדרבן אותך, המצב שתיארת כסבל- "אתה תסבול ולא תצליח" מה אתה עושה אז? אתה תקוע בלופ שלא נפסק, חי בתוך הצל של עצמך פחד-כישלון-תסכול-פחד וחוזר חלילה. איך לשבור את התבנית הזאת?

2. קישורים ממומנים

בקשר לשאלה הראשונה, אני מדבר על סט 1 אבל לא רק, גם 2,3,4 ואפילו עם גברים, אני אשמח את תתנו כמה דוגמאות(לא בישביל להשתמש, אני פשוט מנסה להבין את העיקרון)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בציטוט שהבאת נמצאת גם התשובה שאתה מחפש.
    אתה לא צריך איזשהו פתיח גאוני ואתה לא צריך לדעת מה לומר בצורה הכי טובה שיש בכל רגע נתון ככה שהבחורה תחשוב עליך כל רגע ורגע בחיים שלה אחרי שתסיימו את השיחה.

מה שאתה כן צריך זה לאבד את הפחד הזה לא להיות מושלם,לנסות קצת פחות להרשים אותה ולא לפחד לאבד את הבחורה אם תגיד משהו לא מתאים\אם לא תגיד כלום.

תנסה להתחיל עם כמה בחורות,במטרה לקבל דחיה...תראה מה התוצאות ותכתוב לנו כאן בחזרה

לנסות להתחיל עם בחורה במטרה לקבל דחיה. לנסות להתחיל איתה ברצינות בידיעה שאני אקבל דחיה? כמו "היי את נראית לי ממש חמודה אני X ואת?" או להגיד איזה pickup line מפגר על מי קופץ יותר בשלוליות גברים או נשים בשביל לקבל פרצוף חמוץ ודחיה? או אולי שניהם?

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לנסות להתחיל עם בחורה במטרה לקבל דחיה. לנסות להתחיל איתה ברצינות בידיעה שאני אקבל דחיה? כמו "היי את נראית לי ממש חמודה אני X ואת?" או להגיד איזה pickup line מפגר על מי קופץ יותר בשלוליות גברים או נשים בשביל לקבל פרצוף חמוץ ודחיה? או אולי שניהם?
    אם אתה אפילו לא נחשף מול אנשים שאתה לא מכיר, שלא יודעים מי אתה ושום פרט עליך חוץ מניק מטומטם בפורום אז אין מצב שאתה תעשה את מה שהוא רשם, אז למה השאלה ?

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    אם אתה אפילו לא נחשף מול אנשים שאתה לא מכיר, שלא יודעים מי אתה ושום פרט עליך חוץ מניק מטומטם בפורום אז אין מצב שאתה תעשה את מה שהוא רשם, אז למה השאלה ?
    אם אין לך משהו מועיל להגיד אז אל תגיד אני קולט ממך הרבה מרירות בזמן האחרון מספיק לקטול אנשים ותתחיל לעזור

בקשר לנושא: כן תתחיל איתה במטרה לקבל דחייה אני אומר תקרא כמה מאמרים תבין את הבסיס ולך תלמד בשטח לאט לאט
    קח דוגמא:נגיד אתה משחק איזה משחק אז כדי לעלות רמה ולהשתפר אתה צריך להשיג נסיון נכון ? אותו דבר עם פיק אפ מתחילים מאפס ורק עולים ועולים צא לשטח תתאמן וככה תלמד על הדרך נראה לי מטומטם להגיד את המשפט שאמרתה אבל לא חסרים משפטים טובים למרות שעדיף משהו שחשבתה עליו אותו רגע ואם לא יהיה לך מה להגיד אז סתכל מסביב מה אתה רואה? תשאל על זה
    מקווה שעזרתי יאללה בהצלחה אחי מאמין בך
    אם אתם עונים לי או כותבים משהו שקשור למה שאמרתי תעשו טובה תצטטו אותי שאני ידע

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    "היי את נראית לי ממש חמודה אני X ואת?"
    בדיוק!!!!
    ככה אני התחלתי עם בנות כשהיתי בן 17 ׁ֝ואתה יודע מה הרבה פעמים זה אפילו עבד
    כשאני חושב על זה אז גם עכשיו הרבה מאד פעמים אני מתחיל עם בחורות בצורה דומה וזה עובד לי מצויין
    כל התאוריות והשיטות הם טובות מאד אחרי שאתה יודע פחות או יותר לאיפה אתה נכנס
    ואת זה תדע רק אם אשכרה תתחיל עם בנות
    תהיה מוכן לזה שהיא תצחק תלך תסתכל עליך מוזר,

עוד דבר שיכול לעזור זה להסתובב ברחוב ולהיגד "היי" לסתם אנשים
    או לנסות לפתח שיחה עם סתם אנשים

אז המוח שלך "יבין" שזה חא כח כך נורא ואולי תפחד פחות
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 22-06-2011 בשעה 14:30.

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    אז זהו, שכן מכירים. אם לא היו אז אין שום הבדל בין משתמש רגיל לבין כתיבה באנונימי. ככה או ככה לא יודעים מי אני.
    חוץ מיזה שאפשר לחשוב כמה אני נחשף אם אני כותב פה ממשתמש רגיל, גם ככה אתה לא תדע כלום עלי חוץ מניק מפגר.

אם אין לך משהו מועיל להגיד אז אל תגיד אני קולט ממך הרבה מרירות בזמן האחרון מספיק לקטול אנשים ותתחיל לעזור

בקשר לנושא: כן תתחיל איתה במטרה לקבל דחייה אני אומר תקרא כמה מאמרים תבין את הבסיס ולך תלמד בשטח לאט לאט
    קח דוגמא:נגיד אתה משחק איזה משחק אז כדי לעלות רמה ולהשתפר אתה צריך להשיג נסיון נכון ? אותו דבר עם פיק אפ מתחילים מאפס ורק עולים ועולים צא לשטח תתאמן וככה תלמד על הדרך נראה לי מטומטם להגיד את המשפט שאמרתה אבל לא חסרים משפטים טובים למרות שעדיף משהו שחשבתה עליו אותו רגע ואם לא יהיה לך מה להגיד אז סתכל מסביב מה אתה רואה? תשאל על זה
    מקווה שעזרתי יאללה בהצלחה אחי מאמין בך
    אני יודע את הבסיס, קראתי הרבה ואני יודע בערך כל תיאוריה אפשרית. אבל ככל שאני קורא יותר אני מבין שאני בעצם לא יודע כלום כי לא ניסיתי כלום. תתן לי דוגמא למשפט טוב לדעתך. אני רוצה כמה שיותר לחשוב על דברים בעצמי ולא לבקש מכם משפטים אבל אני חייב להבין את הכיוון חשיבה הזה כדי שאני אוכל להתקדם בעצמי.

בדיוק!!!!
    ככה אני התחלתי עם בנות כשהיתי בן 17 ׁ֝ואתה יודע מה הרבה פעמים זה אפילו עבד
    כשאני חושב על זה אז גם עכשיו הרבה מאד פעמים אני מתחיל עם בחורות בצורה דומה וזה עובד לי מצויין
    כל התאוריות והשיטות הם טובות מאד אחרי שאתה יודע פחות או יותר לאיפה אתה נכנס
    ואת זה תדע רק אם אשכרה תתחיל עם בנות
    תהיה מוכן לזה שהיא תצחק תלך תסתכל עליך מוזר,

עוד דבר שיכול לעזור זה להסתובב ברחוב ולהיגד "היי" לסתם אנשים
    או לנסות לפתח שיחה עם סתם אנשים

אז המוח שלך "יבין" שזה חא כח כך נורא ואולי תפחד פחות
    כן קורה שהיא תצחק תלך ותסתכל עלי מוזר, תלוי עד כמה מה שאני אגיד לה מפגר.
    בקשר ללהגיד "היי" לסתם אנשים ברחוב אני עושה את זה כל הזמן ועוד דברים כמו "שבת שלום, שנה טובה, צום קל, חג שמח" או סתם דברים לא קשורים כדי לראות תגובות של אנשים כי זה משעשע. ולא, זה לא עוזר.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אני דיי מסכים עם האנונימי. בתור אחד, כזה לשמוע מאנשים דברים בסגנון של "אתה צריך בטחון עצמי" זה לאוו דווקא
    הפתרון. יש לי הרבה מאוד ביטחון עצמי וזה עוזר בלהתחיל שיחות עם זרים. אבל בין זה לבין לגרום לאינטראקציה
    להגיע לאן שאני רוצה יש מרחק גדול. אני מכיר מישהו שניגש לקבוצת בנות ותוך דקה אפילו פחות מקבל מהןIOI בקצב.
    אין לי מוסג מה הוא אומר להן אבל היום אני שם לב עד כמה הן פשוט דלוקות עליו. הוא לא מה שהייתי מגדיר יפה
    ולדעתי אפילו מוצג בצורה מאוד דבילית, אבל בשורה התחתונה הוא מקבל הרבה מאוד צומת לב מהבנות האלו.
    ואני באמת מדבר על פחות מדקה ועל כמעט כל קבוצה שהוא ניגש אליה (ולא הוא לא בתחום).
    ואני ניגש בדיוק באותה הצורה ומנסה להגיד את הדבר הכי "אני" שיש, וכן אני מדבר איתם. אבל אני ממש לא מקבל
    את אותה צומת הלב, ואני ממש לא עושה או מתנהג בצורה כל כך שונה ממנו. ויש הרגשה שמישהו שהם לא מכירים,
    אני הופך ל"חלק מהקבוצה" ולא ל"מרכז העניינים", אז כן, יש דברים שמובילים לזה, וזה לא רק ביטחון עצמי. ולמרות
    שאני מכיר את התחום כמה שנים ולמרות שאני יודע יחסית הרבה אני עדיין לא מצליח לגרום לכזאת אינטראקציה.
    ביטחון עצמי עוזר לי בלהכנס לקבוצה, ולא משנה כמה ביטחון אני מפגין אני מרגיש שאני צריך "לעבוד" בשביל לקבל
    את הIOI, וגם זה לא קורה בפחות מ 10 דקות לפחות.
    לכן אנשים נכנסים ושואלים כל כך הרבה פעמים מה לעשות, בגלל שהעצות של INNER GAME ובטחון עצמי, זה לא
    משהו פרקטי שמציג תוצאות, לפחות לא מיידיות.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

SLAT
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 21:29.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

XSONICX
    לא מסכים עם המשפט שרשמת :
    "אבל תמיד יש לשים דגש על הצדדים החזקים בך!"
    להפך, בן אדם צריך לכבות את האגו, ולשפר את מה שהוא חלש בו, גם אם בהתחלה הוא יראה אפס.

באומנויות לחימה אתה יכול לראות את הדבר הזה עובד טוב מאוד, יש אנשים עם טכניקה מדהימה במשהו מאוד מסויים, והם מזניחים את השאר כי הם מעדיפים לקבל את הביטחון הזה שתמיד מצליח להם אותו משהו ספציפי.
    בסופו של דבר תצטרך להשתמש בטכניקה שאתה לא טוב בה, וכשהזמן יגיע אתה פשוט לא תדע מה לעשות.
    בגלל זה אומרים תמיד כשאתה עולה על המזרן האגו צריך להכבות במיידית.

הרשתי לעצמי לתת דוגמה מתחום שלא קשור בעקבות הדוגמה שלך

בסופו של דבר אותו בן אדם שלא טוב בפלירטוט וטוב בסקס, יצטרך לדעת לפלרטט כדי להגיע למצב של סקס.
    אותו בן אדם שמבין גדול בפלירטוט אבל קשה לו לגשת לנשים, יצטרך להתגבר על אותו פחד כדי להצליח.
    אם אתה לא טוב במשהו, תעבוד עליו, ואין דבר כזה מבוי סתום.
    ראינו מספיק סיפורי הצלחה, אין סיבה שלא תהיה אחד מהם.

בן אדם מגיע להשלמה כשהוא יכול להגיד לעצמו את המשפט הבא :
    "אני יודע הכל אבל לא מומחה לכלום" - משפט חזק מאוד, תחשוב עליו קצת.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

SLAT
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 21:29.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אני מסכים איתך בנושא הזה. יש את ההפרדה הזאת, ולדעתי זאת הגישה. משחקי השטח זאת אנלוגיה מצויינת.
    זה משחק, סביר להניח שאת האנשים אתה לא מכיר ולא תראה אותם יותר אחר כך (אלא אם תרצה) אז מה אכפת
    לך "להשתטות". כמו שמיסטרי אמר באחד הפרקים בסדרה "if you wont to wrack a room, wrack it!"
    (בתרגום חופשי: "אם אתה רוצה להרוס את החדר, תתפרע). נסה שטויות שמעולם לא היו אתה, תגיד דברים שבדרך
    כלל לא הייתה אומר, ותשייף דברים חדשים שלמדת. אבל ברגע האמת עזוב הכל בצד ונצל את מה שאתה יודע.

אני לא מקנא באף אחד. יש לי את הייתרונות שלי ויש לי את החסרונות שלי. והייתרונות שלי עוזרים לי לדעת איך
    לשפר את החסרונות. לפעמים אני מצטער שאני פשוט רואה סיטואציה מ8 זווית שונות וחושב על כל פרט, ושהייתי
    מעדיף להיות עם יכולות שפועלות על אוטומט בלי לחשוב. אבל אני יודע שעצם זה שאני חושב בצורה שאני חושב
    שאחרי שדברים מסויימים יהיו לי באופן טבעי אני אדע מתי לנצל מה ומתי להגיד מה ומתי לא להגיד דבר אחר.
    וכן זה לוקח יותר זמן, אבל יהיו לי את הכלים. ואם תיהיה מישהי שאני ארצה, אני אדע בדיוק איך לעשות את זה.
    in the future, i wont "get lucky", because luck wont have nothing to do with it".
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה מאוד מצחיק אנונימי...אתה אומר שאתה קורא הרבה וככל שאתה קורא אתה מבין שאתה לא יודע כלום כי לא ניסית כלום.
    זה כמו שאני אלמד טקטיקות של כדורסל,איך להתקיף ולהגן איך לזרוק והכול אבל לא לצאת למגרש פעם אחת,ואז אני אתלונן שאני לא מרוצה מזה שלא ניצחתי בשום משחק בחיים ולא אדע למה.

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

Let go buddy...
    תבוא בראש טוב, בגישה שאתה שפיץ , תיהיה נועז אל תראה אותה בכלל , תגיד לה כל דבר שזורם לך באותו רגע
    ואל תחשוב יותר מדי , רק האלה שחושבים יותר מדי בקטעים האלה נכשלים...
    פשוט זרום ותראה לאן הדברים יובילו אותך
    נערך לאחרונה על ידי SexRama; 25-06-2011 בשעה 03:11.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect