מה המטרה של האשכול הזה?
כן לאלכוהול, וכן לסמים. .When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell" ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies .The Notorious B.I.G
נכתב במקור על ידי Shinx I AIN'T A BITCH YOU TRULY ARE!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
יאללה עוד 3 כניסות אני עולה למקום 8 בהכי הרבה לחיצות!
נכתב במקור על ידי GreenPoison יאללה עוד 3 כניסות אני עולה למקום 8 בהכי הרבה לחיצות! הלוואי שיכרתו לך אצבע ואז אולי תמשיך לחפור על הביצה, אבל הרבה יותר לאט. ובייסורים.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הלוואי שיכרתו לך אצבע ואז אולי תמשיך לחפור על הביצה, אבל הרבה יותר לאט. ובייסורים. הלוואי שיכנס לך דבורה לתחת ואז נראה אם תיהיה פה בפורום
נכתב במקור על ידי GreenPoison הלוואי שיכנס לך דבורה לתחת ואז נראה אם תיהיה פה בפורום הלוואי תיפול עלייך אבן ירושלמית
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הלוואי תיפול עלייך אבן ירושלמית הלוואי שבדואי יזרוק עליך אבן..
נכתב במקור על ידי GreenPoison הלוואי שבדואי יזרוק עליך אבן.. הלוואי אינדיאני יזרוק עליך גרזן
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הלוואי אינדיאני יזרוק עליך גרזן הלוואי שאני יהפוך לאינדיאני שיזרוק עליך גרזן...
נכתב במקור על ידי GreenPoison הלוואי שאני יהפוך לאינדיאני שיזרוק עליך גרזן... עזוב הרסת..
נכתב במקור על ידי ShmuelAvera מה המטרה של האשכול הזה? ספאם לילה טוב
ט'חחחחחחחחח 100 נק' למי שימצא דרך שעידן ואני נצליח לדבר במסן אחד עם השני.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
יאללה אשכולילה מה יש לכם?
נכתב במקור על ידי GreenPoison יאללה אשכולילה מה יש לכם? בוא נרקוד עד אור הבוקר! אתה בא לזרוק ביצים על גוטמן?
נכתב במקור על ידי Shir בוא נרקוד עד אור הבוקר! אתה בא לזרוק ביצים על גוטמן? בוא!!
חוקי הפורום