קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] את השיר שיש בסוף הטריילר של אלפא דוג
    על ידי הבוס בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-02-2007, 19:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

זכרי אלפא בחבורה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ברירת מחדל זכרי אלפא בחבורה

אהלן חבר'ה.

בימים האחרונים יוצא לי לחשוב הרבה על איך שזכר האלפא אמור להתנהג בתוך הקבוצה שלו(ולא בסט שבפתח!). אחרי תקופה ממושכת שבה בעקבות הידע שצברתי הייתי המוביל והדומיננטי בקבוצה שלי(הייתי מוביל תמיד את השיחה ואת הנושאים), התחילו גברים אחרים בקבוצה לחקות את ההתנהגות שלי. כעת המצב הוא כזה שיחד איתי קיים גבר אחר שמסוגל באותה מידה להנהיג את הקבוצה והוא חפץ בכך מאוד. וכעת נוצר מבחינתי מצב שבו אני לא יודע כיצד אני אמור להתנהג בתוך הקבוצה שלי. בהתחלה קיבלתי את השינוי שלו בזרועות פתוחות ושמחתי בשבילו שהוא משתנה לטובה. אך אז הוא התחיל לנסות "לגזול" מהדומיננטיות שיל בקבוצה, וזה גרר אותי לריבי אגו עם הבחור, שהוא בסך הכל אחד החברים הטובים ביותר שלי. אחרי התקופה הזו שבה אני והוא נלחמנו מה שנקרא על הנהגת הקבוצה, התחלתי להרגיש כמו אדיוט שאני מתנהג ככה. כמו ילד קטן שרוצה תשומת לב. עכשיו אני מנסה לבנות את האישיות שלה שוב מאפס, אחרי שחשבתי שכבר סיימתי את התהליך לפני כמה חודשים(שכן הפכתי למנהיג של הקבוצה). עכשיו אני מנסה לקחת צעד אחורה ולא להתנהג בצורה אינפנטילית - מצד שני אני נותן לו לשלוט בקבוצה בדומיננטיות חופשית. השאלה שלי היא כיצד אני אמור לנהוג במצבים כאלו. אם השאיפה שלי היא להיות זכר אלפא, האם מה שמצופה ממני הוא לעשות amoging לאחד מחבריי הטובים ביותר? האם ה"אלפאיות" שלך יכולה להתבטא בקבוצה גם אם אתה לא האדם הדומיננטי ביותר בה? אם כן כיצד בדיוק? (היום במקום להיות מרכז העניינים בשיחה, אני מוצא את עצמי לוקח חבר או שניים לצד ומדבר איתם לחוד - איני יכול לסבול את ההקשבה לחבר שלי כשהוא נכנס לzone של סיפורי הDHV שלו). כיצד שני זכרי אלפא אמורים לנהוג יחד בקבוצה אחת? (ניסיתי לעשות איתו מין הסכם חלוקת כוחות - אך הוא כ"כ "שיכור" מהרגשת השליטה שהוא לא מצליח עומד בו). האם העניין אמור לסלול את דרכו של אחד מאיתנו לקבוצה אחרת? וכיצד אתם מתנהגים בחבורה שלכם, ובמיוחד אלו מכם שנוטים להסתובב עם גברים חזקים(מבחינת אישיותית)?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כנס לאתר ההכרויות אלפא, יש שם תוכן שיכול אולי לעזור לך להבין יותר

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

פה נכנס כל הרעיון של וינגמן. אתם לא בתחרות. כל עוד לא נוצר מצב שאתם רוצים את אותה הבחורה אין לכם למה להיכנס לכסאח.
    עצם זה שהוא "לוקח פיקוד" סך הכל עוזר לך. זה נותן לך יותר חופש לבודד את הבחורה שלך. כל עוד זה לא סט שפתחת אלא חבר
    שלך מלפני זה, אתה מסודר. אז כשהוא משתלט על הסט, או שתזרוק מילה מידי פעם, או שפשוט מאוד תבודד את הבחורה.
    אין לך מה להיכנס איתו לכסאח.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

תשנה תמיינדסט שלך.
    אתה בא בגישה של "אני צריך להיות אלפא, המוביל". במקום זה,
    תחזק דברים אחרים שלדעתך מתארים אלפא (בטחון עצמי, הערכה עצמית, זהות עצמית, סושיל פרוף, תחומי עניין, כישורים וכ'ו)
    תעזוב את המשימה של "להיות אלפא", היא נועדה לכשלון ולא תקדם אותך יותר מדי.

ובנוגע אליו, אין לו כוח אמיתי, לפי מה שאני מבין, כרגע בידיים. הוא "אלפא מזוייף". בסוף הוא או יפול או יגיע לתובנות שציינתי לפניך כרגע.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

זה שמעליי השלים את מה שאני עומד לומר לך

הייתי בסיטואציה דומה, אבל ה"חבר הטוב" שלי לא היה כ"כ חבר טוב, ככה שדאגתי שהוא לא יהיה איתנו בחבורה יותר...
    הוצאתי אותו והראתי לו מי השולט (בדרכים חוקיות כמובן - לא שקרים ואלימות) ולאחר מכן החזרתי אותו תוך כדי זה שהוא יודע שאני השולט

אתה מוזמן לעשות לחברך "זמן הרגעות בצד" שייתן לו את היכולת להבין מי השולט

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מה אנחנו כלבים? למי אכפת איך אתה עם חברים שלך, לחברים שלך אין כוס.
    כשאתה עם חברים שלך תן להם להתבטא כמה שבא להם. אלפא מייל זה מושג של קיינטים (כלבים), ולא בני אדם.
    אתה לא צריך להנהיג את החברים שלך, זה סתם שטות שיווקית.

אלפא במובן ה"אנושי" של המילה לא צריך להתעסק בדברים האלה. בטח שלא לעשות עם חברים שלו "הסכמים"..
    אלפא במובן האנושי נמצא עם אנשים כי הוא נהנה איתם ובחברה שלהם. הרעיון המוביל הוא לא "מלחמת שלטון".
    צאו מהסרט, אנחנו לא כלבים, לא מתנהגים כמו כלבים, ובטח ובטח שאין לנו "אלפא מייל" בקבוצה שצריך "להראות" להם
    מי ה"שולט".

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    כשאתה עם חברים שלך תן להם להתבטא כמה שבא להם. אלפא מייל זה מושג של קיינטים (כלבים), ולא בני אדם.

אלפא במובן ה"אנושי" של המילה לא צריך להתעסק בדברים האלה. בטח שלא לעשות עם חברים שלו "הסכמים"..
    אלפא במובן האנושי נמצא עם אנשים כי הוא נהנה איתם ובחברה שלהם. הרעיון המוביל הוא לא "מלחמת שלטון".
    צאו מהסרט, אנחנו לא כלבים, לא מתנהגים כמו כלבים, ובטח ובטח שאין לנו "אלפא מייל" בקבוצה שצריך "להראות" להם
    מי ה"שולט".
    הוצאת לי את המילים מהפה.
    וזה לא מעולם הקופים? Oo

אתה מסתובב עם מי שאתה נהנה ולא עם מי שמנסה לשלוט.
    אף אחד לא אוהב אנשים שתלטנים.
    בסופו של דבר מי "ששולט" וזה מי שרוצים ליהיות איתו זה מי שבא להנות זה מי שהפריים שלו והמציאות שלו היא הכי חזקה ולא זה לא בא לידי ביטוי בDHV ולא בSP
    זה בא לידי ביטוי באופי שלך וכנות אמיתית במי שאתה ובכך שאם בא לך לעשות משהו אתה עושה כי זה כיף לך וכי זה טוב לך.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 26-06-2011 בשעה 22:58.

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    זה שמעליי השלים את מה שאני עומד לומר לך

הייתי בסיטואציה דומה, אבל ה"חבר הטוב" שלי לא היה כ"כ חבר טוב, ככה שדאגתי שהוא לא יהיה איתנו בחבורה יותר...
    הוצאתי אותו והראתי לו מי השולט (בדרכים חוקיות כמובן - לא שקרים ואלימות) ולאחר מכן החזרתי אותו תוך כדי זה שהוא יודע שאני השולט

אתה מוזמן לעשות לחברך "זמן הרגעות בצד" שייתן לו את היכולת להבין מי השולט
    כנראה הבנת אותי ממש לא נכון...
    הכוונה שלי נטתה יותר לכוונה של דהנאטס. שים לב שכל הדברים שהזכרתי בכלל לא קרובים ל"ללכת להראות לו מי השולט", אלא יותר דברים פנימיים, שינויים שאתה עושה עם עצמך.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה

מי ה"שולט".
    +1

שמע, מעבר למה שTHENUTS אמר אתה צריך להבין שאלפא לא נלחם על התפקיד, כי אז הוא כבר לא כל כך אלפא...
    אתה צריך להיות רגוע ולהאמין בעצמך שאתה אמיתי. אין צורך להילחם עם התפקיד, ולמען האמת יש לי חבר שהוא בדיוק ככה. הוא כל כך נואש לתשומת לב ולהיות "מגניב" שכולם סביבו אבל הוא לא מקבל את זה מסיבה פשוטה שהוא מתאמץ יותר מדי בשביל לקבל את זה, ויש מצבים שאפילו בנים אחרים בקבוצה שהם יותר לוזרים ממנו לא מנסים להיות אלפא אבל הם מקבלים יותר תשומת לב ממנו!

שורה תחתונה- אלפא לא מנסה להוכיח את עצמו ולא נלחם על שטויות כאלה, הוא פשוט מקבל את זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect