אהלן חבר'ה.
בימים האחרונים יוצא לי לחשוב הרבה על איך שזכר האלפא אמור להתנהג בתוך הקבוצה שלו(ולא בסט שבפתח!). אחרי תקופה ממושכת שבה בעקבות הידע שצברתי הייתי המוביל והדומיננטי בקבוצה שלי(הייתי מוביל תמיד את השיחה ואת הנושאים), התחילו גברים אחרים בקבוצה לחקות את ההתנהגות שלי. כעת המצב הוא כזה שיחד איתי קיים גבר אחר שמסוגל באותה מידה להנהיג את הקבוצה והוא חפץ בכך מאוד. וכעת נוצר מבחינתי מצב שבו אני לא יודע כיצד אני אמור להתנהג בתוך הקבוצה שלי. בהתחלה קיבלתי את השינוי שלו בזרועות פתוחות ושמחתי בשבילו שהוא משתנה לטובה. אך אז הוא התחיל לנסות "לגזול" מהדומיננטיות שיל בקבוצה, וזה גרר אותי לריבי אגו עם הבחור, שהוא בסך הכל אחד החברים הטובים ביותר שלי. אחרי התקופה הזו שבה אני והוא נלחמנו מה שנקרא על הנהגת הקבוצה, התחלתי להרגיש כמו אדיוט שאני מתנהג ככה. כמו ילד קטן שרוצה תשומת לב. עכשיו אני מנסה לבנות את האישיות שלה שוב מאפס, אחרי שחשבתי שכבר סיימתי את התהליך לפני כמה חודשים(שכן הפכתי למנהיג של הקבוצה). עכשיו אני מנסה לקחת צעד אחורה ולא להתנהג בצורה אינפנטילית - מצד שני אני נותן לו לשלוט בקבוצה בדומיננטיות חופשית. השאלה שלי היא כיצד אני אמור לנהוג במצבים כאלו. אם השאיפה שלי היא להיות זכר אלפא, האם מה שמצופה ממני הוא לעשות amoging לאחד מחבריי הטובים ביותר? האם ה"אלפאיות" שלך יכולה להתבטא בקבוצה גם אם אתה לא האדם הדומיננטי ביותר בה? אם כן כיצד בדיוק? (היום במקום להיות מרכז העניינים בשיחה, אני מוצא את עצמי לוקח חבר או שניים לצד ומדבר איתם לחוד - איני יכול לסבול את ההקשבה לחבר שלי כשהוא נכנס לzone של סיפורי הDHV שלו). כיצד שני זכרי אלפא אמורים לנהוג יחד בקבוצה אחת? (ניסיתי לעשות איתו מין הסכם חלוקת כוחות - אך הוא כ"כ "שיכור" מהרגשת השליטה שהוא לא מצליח עומד בו). האם העניין אמור לסלול את דרכו של אחד מאיתנו לקבוצה אחרת? וכיצד אתם מתנהגים בחבורה שלכם, ובמיוחד אלו מכם שנוטים להסתובב עם גברים חזקים(מבחינת אישיותית)?

ציטוט ההודעה