אוקי ברוכים הבאים לאשכול המכירה שלי... אקים ל IJJI GUNZ החל מ 30 נק'... 1ביל במייפל סטורי עולם בראה... חפצים ב MU או ב FLYFF רקע לתיקייה דוגמא
נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 27-06-2011 בשעה 18:05.
קרדיט לFRENZY
אפ...
נכתב במקור על ידי AdventureR אוקי ברוכים הבאים לאשכול המכירה שלי... אקים ל IJJI GUNZ החל מ 30 נק'... 1ביל במייפל סטורי עולם בראה... איזה האקים יש לך ל-IJJI GUNZ. Massive Hack // Godmode // Slash וכו'? ואני מועניין לקנות 1B במייפל - זה ב-GMS נכון? במידה וכן אז אני מציע 400נק'. תעדכן אותי. תודה
מנהל פורום סקרים לשעבר,פרשתי! ------------------------------------------------------
נכתב במקור על ידי -Yakov- איזה האקים יש לך ל-IJJI GUNZ. Massive Hack // Godmode // Slash וכו'? ואני מועניין לקנות 1B במייפל - זה ב-GMS נכון? במידה וכן אז אני מציע 400נק'. תעדכן אותי. תודה האקים של גאנז עם הכל ^^...
נכתב במקור על ידי AdventureR האקים של גאנז עם הכל ^^... אוקיי, ומה בנוגע לכסף במייפל? אני לא מעוניין בהאקים בסוף.
אני מציע 500 על הביל במייפל(הוא הציע 400 אני מציע 500...) נכתב במקור על ידי AdventureR אפ...
נערך לאחרונה על ידי Haifa&MadriD; 28-06-2011 בשעה 12:39.
נכתב במקור על ידי AdventureR אוקי ברוכים הבאים לאשכול המכירה שלי... אקים ל IJJI GUNZ החל מ 30 נק'... 1ביל במייפל סטורי עולם בראה... חפצים ב MU או ב FLYFF רקע לתיקייה דוגמא הציעו 500,אני מציע 550. דבר איתי גבר :]
נכתב במקור על ידי -Yakov- הציעו 500,אני מציע 550. דבר איתי גבר :] אני מציע 600..
נכתב במקור על ידי AdventureR אוקי ברוכים הבאים לאשכול המכירה שלי... אקים ל IJJI GUNZ החל מ 30 נק'... 1ביל במייפל סטורי עולם בראה... חפצים ב MU או ב FLYFF רקע לתיקייה דוגמא אני מציע 660.
נכתב במקור על ידי -Yakov- אני מציע 660. כבר מכרתי.. דרך אגב הציעו לי 5אלף נק'... אפשר לנעול
חוקי הפורום