היה מאוד מעניין חברה.
הנושאים שעליהם דיברנו בשיחה הם :
1)נגד התבוללות היהודים.
2)הל'יץ בעיסוואיה בהרחבה..
3)יזכור אלוהים /יזכור עם ישראל,
חלק א'
חלק ב'
חלק ג'
היה מאוד מעניין חברה.
הנושאים שעליהם דיברנו בשיחה הם :
1)נגד התבוללות היהודים.
2)הל'יץ בעיסוואיה בהרחבה..
3)יזכור אלוהים /יזכור עם ישראל,
חלק א'
חלק ב'
חלק ג'
נערך לאחרונה על ידי Daily; 29-06-2011 בשעה 12:32.
|
|
וואלה אחי דוגרי אין לי כח לשמוע את כל זה, אני בטוח שזה מעניין
אני לא אבזבז 15 דדקות מהחיים שלי ><
חשבתי שזה 2-5 דקות
קרדיט לFRENZY
כל הכבוד לך על הרצינות וההתעניינות, אבל ברצינות, נראה לך שמישהו ישב ויקשיב רבע שעה כל פרק לארבעה נערים שמדברים על פוליטיקה?
זה לועזי, אפשר לכתוב את זה בעברית איך שרוצים מבחינה לשונית. מבחינת הגייה אתה צודק לחלוטין.
תראה, הצלחתי להקדיש זמן ולשמוע את כל החלק הראשון וצר לי לבשר לך שזה לא כזה higelight...
הגזע היהודי זה הגזע שיש בו הכי מעט דמיון מבחינה גנטית בגלל ריבוי התפוצות שלו.
והדבר שבאמת הרס אותי מצחוק.. "וגם מחוץ לעזה יש פונדמנטליסטים שזה אממ... מילה מאוד גבוה לאנשים גרועים ולא טובים.." 12:29
מאוד יפה שהוא מנסה להעשיר את השפה שלו במילים גבוהות, אבל עדיף שיהיה לו מושג קודם לגבי המשמעות. ההקשר של המילה היה נכון אבל המשמעות אפילו לא קרובה.
המשמעות של המילה מתייחסת לאנשים שמביעים את רצונם להחיל קיצוניות דתית ולהחזיר את האנשים אל "אמת התורה" ולמנוע מן הקדמה לפגוע בערכים מקודשים אלו (ע"פ תפיסתם) , בדר"כ תוך שימוש באלימות. (מה שאגב נכון גם לגבי מנהיגים איסלאמים וגם לגבי זרמים קיצוניים מסוימים ביהדות)
מעבר לכך שהוא גם די כופה את ד(ע)תו על המאזינים, רוב מגישי התכניות הפוליטיות הם יותר לכיוון העיתונות האובייקטיבית ונאמנים יותר לגישת המראה.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 29-06-2011 בשעה 11:59.
אתה טועה ובגדול אדוני ,הגזע היהודי כבר הוכח מדעית שלכל היהודים גם מבעלי עדות שונות ישנם דמיון גנטי ברור ,ככה שאתה טועה שוב !
בדיוק כמו שהסברת מה זה פונדמונטליסטים ,רציתי פשוט לפשט את זה כדי שמצי שמקשיב יבין מה זה ,לא ניכנסתי לפרטים כי זה כבר סתם פוקוס על משהו שאני לא צריך להיות עליו יותר מידי זמן !
אני ממש לא כופה את דעתי על המאזינים ,אני מציע לך לשמוע נתן זהבי (מי כופה אה? ) אל תדבר על אוביקטיביות ,כל כך הרבה שדרני רדיו בישראל ממש לא אוביקטיבית והם כופים את דעתם על המאזינים ,אני דווקה אוביקטיבי אני נותן להם להביע דעה ואז מסביר להם למה הם טועים ולרוב אני צודק !
אתה פשוט מכבסת מילים אחת גדולה אה?
תקשיב גם לכל שאר השיחה !