אני הולך אני מחר קם ב 12 אני צריך לקום מוקדם
איזה בית ספר יש לי ממוצא בתעודה של 67.3 אל תעצבנו אותי!
טוב אין לי כוחחח בייייייייייייייייייייייייייייייייייי
אתה יודע שאתה הולך לקבל אזהרה נכון? למה טריפל?!
יבש פה הלילה אחושילינג.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי .יוני. יבש פה הלילה אחושילינג. WOOOOOOOW פרש. שינקס משחק במייפל. וכל השאר יש להם מחר בית ספר.
נכתב במקור על ידי .יוני. יבש פה הלילה אחושילינג. ככה? אני יבש? מה אתה רוצה שנעשה? תכלס חן צודק.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Mindstorms WOOOOOOOW פרש. שינקס משחק במייפל. וכל השאר יש להם מחר בית ספר. דוגרי... WOOOOOOOW לא הכרתי אותו ממש (אנשים מתנהגים כאילו הוא מת רציני) וכל השאר מסיימים ביה"ס מחר יהיה יותר טוב מחר חחח נכתב במקור על ידי Shir ככה? אני יבש? מה אתה רוצה שנעשה? תכלס חן צודק. אממממ כל הפורום יבש תאכלס. טוב נראה לי אני הולך לעשות את מה שאני הכי טוב בו
נכתב במקור על ידי .יוני. דוגרי... WOOOOOOOW לא הכרתי אותו ממש (אנשים מתנהגים כאילו הוא מת רציני) וכל השאר מסיימים ביה"ס מחר יהיה יותר טוב מחר חחח אממממ כל הפורום יבש תאכלס. טוב נראה לי אני הולך לעשות את מה שאני הכי טוב בו לאונן לשיר? =-O
נכתב במקור על ידי Mindstorms לאונן לשיר? =-O לא לראות סרט אימה טוב : )
נכתב במקור על ידי .יוני. לא לראות סרט אימה טוב : ) תהנה אחי יאללה 2 בלילה!
נכתב במקור על ידי .יוני. לא לראות סרט אימה טוב : ) פשוט מקצוען
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
נכתב במקור על ידי Mindstorms תהנה אחי יאללה 2 בלילה! חחחח 2:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה. נכתב במקור על ידי AtlaNTiS פשוט מקצוען בטח שמקצוען?!?! אני Mr. Horror לא ידעת?
נכתב במקור על ידי .יוני. חחחח 2:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה. בטח שמקצוען?!?! אני Mr. Horror לא ידעת? ידעתי ידעתי טוב.. למקלחת מי נשאר היום עד הזריחה?!
חוקי הפורום