אתם הולכים ? איפה תהיו ? איפה נראה לכם שיהיה את הקהל הכי איכותי (כוסיות לא פרחות) ..
סתם דיון על הלילה לבן לראות איפה הפיקאפרים של הפורום יריצו את הגיים שלהם
אתם הולכים ? איפה תהיו ? איפה נראה לכם שיהיה את הקהל הכי איכותי (כוסיות לא פרחות) ..
סתם דיון על הלילה לבן לראות איפה הפיקאפרים של הפורום יריצו את הגיים שלהם
|
|
בכל מקום.
השנה אני הולך להפציץ עם פיקוק גאוווניייי, חדש חדש תוצרת D@NIEL
אגב!
אם תראו מישהו עם הסוס שהראתי לכם, או ששמעתם עליו [זה שהייתי איתו שנה שעברה] אז תשאלו את המחזיק בו "איפה דניאל?" ואז הוא יגיד לכם. כי השנה כמה חברים שלי ביקשו אותו, אז אני מחלק אותו בין כמה חברים טובים..
קיצר תשאלו מי זה דניאל ואני אגיד לכם שלום =]
יאללה, הולך להיות מטורףףףף !
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אני בהתלבטות אם ללכת בכלל...
אני נורא רוצה ללכת אפילו רק בשביל לסארג' אבל אפחד מהחברים שלי לא רוצה לבוא![]()
יש תמונות? עד עכשיו לא הבנתי מה זה הסוס הזה....
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
חח היום ראיתי פיקאפר מתחיל בפעולה הוא לבש כובע סניה לא ממש הלך לו הבנות היו באלם לא שמעתי מה הוא אמר להם אבל בטח משהו בסיגנון של מי משקר יותר בנים או בנות האמת זה היה מצחיק לראות את זה אבל לפחות הוא מנסה לשפר לעצמו את החיים וזה יפה וטוב מאוד לא כמו הרבה שסתם מאוננים מנטאלית רציתי להגיד לו אל תתייאש יפה שניסיתה אבל בסוף לא יצא..
נערך לאחרונה על ידי PickUpMaster; 30-06-2011 בשעה 18:18.
אם אתם עונים לי או כותבים משהו שקשור למה שאמרתי תעשו טובה תצטטו אותי שאני ידע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
באיזה אזורים יש שם מסיבות טובות?
אלללההה יוצא עכשיו הולך להיות אש!
חח זה עם הפיקוק של הסוס אני יחפש אותך מעניין לראות איך הפיקוק עובד בשטח![]()
וואלה אנשים היההה אעששש, היו כל כך הרבה בנותתתת וואייייי
אבל לא הייתה זרימה, כולן שם קרות
בטח התחילו איתן איזה 2000 פעם חחחחחח
".It always seems Impossible until it's done"
למחוק
נערך לאחרונה על ידי A.L; 01-07-2011 בשעה 22:44.