נכתב במקור על ידי Hamburger איזה גרג.. טוב חזרתי, הייתי במקלחת, מה פספסתי? שניקס גייז כל השאר עדיין בסימן שאלה
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 30-06-2011 בשעה 23:22.
נכתב במקור על ידי Aviv.E שניקס גייז כל השאר עדיין בסימן שאלה סימני שאלה? למה אתה קובע את זה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger סימני שאלה? למה אתה קובע את זה? אז מי אתה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E אז מי אתה ? אנוכי. למה מי אתה?
היי....
נכתב במקור על ידי Hamburger אנוכי. למה מי אתה? ברור שאני ... יאללה חברייה אני חייב להגיע ל9K עוד השבועיים האלה עוד חודש אני מתגייס !
נכתב במקור על ידי Aviv.E ברור שאני ... יאללה חברייה אני חייב להגיע ל9K עוד השבועיים האלה עוד חודש אני מתגייס ! אני אעזור לך, תגיב להודעה הזאת..
נכתב במקור על ידי Hamburger אני אעזור לך, תגיב להודעה הזאת.. למה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E למה ? כי השגת עוד הודעה. מה המצבע האהוב עליך?
נכתב במקור על ידי Hamburger כי השגת עוד הודעה. מה המצבע האהוב עליך? מצבע ? מזה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E מצבע ? מזה ? שילוב של מאכל וצבע. אז מה המצבע האהוב עליך?
נכתב במקור על ידי Hamburger שילוב של מאכל וצבע. אז מה המצבע האהוב עליך? מה אכפת לך ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה אכפת לך ? בשביל לבדוק שאתה לא גרג. מאיפה אתה מביא תתמונות?
נכתב במקור על ידי Hamburger בשביל לבדוק שאתה לא גרג. מאיפה אתה מביא תתמונות? גוגל שמעת על זה .
נכתב במקור על ידי Aviv.E גוגל שמעת על זה . אני שונא את האיש בתמונה. מה איתך? וכולם גרגים כאלו והלכו לישון. אתה תשאר?
חוקי הפורום