בשבילי זה יפה אני אוהב את זה.
בוא אתה תסביר לי מה יפה בשירים של הישראלים שבכל השיר הם בפנטזיות משלהם?
ווואייי עושה ממש טוב חשק לחתוך וורידים.
יפה סבבה, אבל זה מוזיקה מפגרת.
אני מתבייש לקרוא לחרא הזה מוזיקה, כל מה שיש שם זה כמה דיוות מפגרות, כושי שכל מילה שלישית שלו היא קללה, תופים והומו של קולות רקע.
זה לא מוזיקה.
זה מוזיקה:
אני דיי טוב באנגלית ואני לא מבין מילה ...
ודרך אגב יש לי נרקומן בשכונה עם קול כזה זה אומר שיש לו כישרון מולד ?
אתה כן מבין מילים ומשפטים. אני מבטיח לך שאם אני מביא לך קטע עם המילים האלה שתולים בתוכו עם הקשרים שונים, אתה תצליח לתרגם אותם כמו גדול אז Quit the charade
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אני מתבייש לקרוא לחרא הזה מוזיקה, כל מה שיש שם זה כמה דיוות מפגרות, כושי שכל מילה שלישית שלו היא קללה, תופים והומו של קולות רקע.
זה לא מוזיקה.
זה מוזיקה:
זה לא מוזיקה.
זה מוזיקה:
אתם מתייחסים לחלק הזה של השירים אני שומע את הסוג השני שזה לא מלא מלא מלא קללות וכל הקולות (למורות שביטבוקס זה יפה מאוד אז אל תבלבל את המוח)
ומה שהבאת זה עוד איכשהוא נורמאלי.
אתם מתייחסים לחלק הזה של השירים אני שומע את הסוג השני שזה לא מלא מלא מלא קללות וכל הקולות (למורות שביטבוקס זה יפה מאוד אז אל תבלבל את המוח)
ומה שהבאת זה עוד איכשהוא נורמאלי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איכשהו נורמלי?
זה Stairway to heaven יא פג, זה בין השירים הכי אגדיים שיצאו אי פעם, איך אתה יכול בכלל להשוות טמבלים שיורקים לתוך מיקרופון לכזאת מוזיקה?
מי משחק אותה אני לא שומע מוזיקה בעברית לא אוהב את זה.
נכתב במקור על ידי -Ben-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איכשהו נורמלי?
זה Stairway to heaven יא פג, זה בין השירים הכי אגדיים שיצאו אי פעם, איך אתה יכול בכלל להשוות טמבלים שיורקים לתוך מיקרופון לכזאת מוזיקה?
קודם תרגיע עם המילים שלך ברור? אני לא אחד החברים שלך