אז ככה, אם הפנתי חבר לפני איזה חודש, ועכשיו הוא חיי'ב לי כסף אפשר לשנות לPAYPAL שלי או שאסור? כי הרי זה יחשב כאילו פתחתי עוד משתמש כדי לקבל את הבונוס של ההפניה'.. לא ככה? או שזה מותר? ד"א זה פעם ראשונה שהוא מושך כסף אז עוד יותר...
אז ככה, אם הפנתי חבר לפני איזה חודש, ועכשיו הוא חיי'ב לי כסף אפשר לשנות לPAYPAL שלי או שאסור? כי הרי זה יחשב כאילו פתחתי עוד משתמש כדי לקבל את הבונוס של ההפניה'.. לא ככה? או שזה מותר? ד"א זה פעם ראשונה שהוא מושך כסף אז עוד יותר...
|
|
אני רציני אם אתם לא רוצים אל תאמינו.. באתר Shareflare או Letitbit שזה אותם בעלים בעצם..
שכחתי להגיד איזה אתר
הפנתי חבר לפני חודש בערך ועכשיו הוא חיי'ב לי כסף.
אז רציתי שהוא ישלח לי לחשבון Paypal שלי דרך המשתמש שלו בShareflare, השאלה היא האם מותר לו לשנות לכתובת שלי של הPaypal כי אז מבחינתם זה יחשב כאילו אני נרשמתי דרך עצמי כדי להרוויח .. כאילו שני משתמשים אחד רשום תחת השני, אותו Paypal.. חשוד.. אפילו אני היי'תי חושד בעצמי.. או שדברים כאלו הם בודקים לפי IP של המחשב או האינטרנט? אז בקיצור מותר לו לשנות לPaypal שלי או שנקבל באן או משו? (הוא לא משך משם כסף עד עכשיו..) תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי stam_ehad; 01-07-2011 בשעה 13:09.
כה בדיוק בגלל זה רציתי להעביר ישר שלא יהיה' עמלות.. אבל לא נורא עדיך לאבד כמה דולרים מאשר לקבל באן או משו וכל הכסף ילך.. תודה בכל זאת![]()