מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה בטוח שכרטיס הקול שלך הוא של realtek?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה בטוח שכרטיס הקול שלך הוא של realtek?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
מ א ו ש ר
אם אתר היצרן של לוח האם שלך היה עובד כמו שצריך הייתי בודק אבל הוא לא עובד!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
את האמת אני די אובד עצות הייתי מנסה גם לסגור את WIN DEFENDER אולי זה חוסם
לשאלתך התחל בחיפוש רשום
dxdiag גש ללשונת קול
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
http://driverscollection.com/?H=IL9%20Pro&By=ABIT
הגעתי לזה מגוגל זה דריברים ללוח אם שלי..
יש שם את הrealtek
No sound card was found. If one is expected, you should install a sound driver provided by the hardware manufacturer.
מ א ו ש ר
תקליד msinfo32 ותעבור לרכיבים התקן קול (לא שזה יעזור הרבה אבל יהיה לי אומדן לפחות)
מ א ו ש ר
אכן Realtek
בכל מקרה תופעה מוזרה מאוד באופן עקרוני אחד מהם אמור להספיק כדי שיהיה קול
מ א ו ש ר
יפה מאד..
תודה לכל מי שעזר =]