כבר כתבתי אשכול על "שינוי אופי" למי שראה אבל אני פותח אשכול חדש ואני רוצה להעביר את עצמי בצורה אחרת.
אוקיי אז נתחיל מזה שאני בן 18 אני עובד במקום X כבר שבועיים , במקום שאני עובד בו יש עוד 2 ילדים בגילי.
אני עושה את העבודה שלי כמו שצריך אני לא מתבטל או משהו כזה . קרה פעם אחת שאבדתי משהו וכל הזמן מדברים איתי על זה ונותנים לי על זה בקטנות כאלה נגיד "רוצה לאבד גם את זה " וכל מיני משפטים מעצבנים כאלה.
אומרים לי שאני מדבר הרבה , שאני אקבל מכות בצבא בגלל הפה שלי .
פעם אחת חטפתי בעיטה טוב תקשיבו טוב! מהסגנית של המנהל שלי!! בגלל שצחקתי על משהו שהיא עשתה והיא עוד רוסיה אז בכלל לאלה יש פתיל קצר מעיפים בוקסים ובעיטות חופשי.
יש לי שלושה מנהלים בסניף , אז מנהל אחד שנישאר למשמרת שאני הייתי בא קורא לי "טיפוס " וכאילו איזה דבר אני וכל הדברים האלה,
כשסיימתי את המשמרת אז הוא אמר לי "מחר תיקח רטלין לפני שאתה בא" אז אמרתי לו "שהסניף יקח רטלין לפני שאני בא"
יש לנו מחשב אז אנחנו שמים שירים לפעמים אז יש שם שניים שצוחקים עלי שאני שומע מיינסטרים ולא פתוח ולא מכיר מוזיקה גם ישנה .
סה"כ נראה שהם סבבה איתי ושאני סבבה להם אבל זה מתחיל להימאס טיפה כל ההתייחסות הזאת אלי כאילו אני שטוטניק כזה או ילדותי ,.
מה אתם מציעים לי לעשות? איך להישתנות? מה לבוא אליהם שבוע אחד רציני לא צוחק לא מדבר?
אני באמת לא יודע.
הרוב בני 20 +
וגם כן אני רוצה לדעת איך להכניס להם כשהם קוראים לי טיפוס או כמה אתה מדבר וכל הדברים האלה אין לי כל כך מה להגיד להם במצב כזה בכל זאת מקום עבודה אינ לא עם החבר'ה בחוץ.

ציטוט ההודעה