קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-03-2011, 17:18
  2. הקבוצה הטובה בעולם
    על ידי TNL בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 23:47
  3. מוכר תוכנת אנטי וירוס הטובה בעולם
    על ידי מתיתיהו בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 22:39
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-02-2006, 01:22
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 16:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

שביתה בליגה הטובה בעולם

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ברירת מחדל שביתה בליגה הטובה בעולם

השיחות הופסקו: ב-NBA הודיעו על שביתההמו"מ בין ארגון השחקנים ("ניסינו להמנע מזה") להנהלת הליגה הטובה בעולם נכשל. השביתה עשויה לסכן את פתיחתה של עונת 2011/2012

דיוויד סטרן , קומינישר ה-NBA .

סיכום עד עכשיו - השביתה : לאחר ש-22 מתוך מתוך 30 קבוצות בNBA סיימו בהפסדים בגלל שכר השחקנים , רצו הנהלת הליגה לתרום בכך שיקוצצו שכרי השחקנים , בטענה ש"הם מרוויחים הרבה מאוד כסף" ו"גורמים בעיות כלכליות קשות לקבוצות " .
    מצד שני , ארגון השחקנים מתנגדת להצעה בטענה ש"הם הרוויחו את זה " ו"שהנהלת הליגה תביא כסף לקבוצות , לא ע"ח השחקנים " .
    לא הושגה פשרה בין השניים , מה שמוביל לשביתה .

דעה אישית : לדעתי אין פה צודק או לא צודק , כי מצד אחד באמת השחקנים מרוויחים הרבה כסף ומצד שני הם לא ביקשו את הכסף אלא הציעו להם .
    עצוב שהליגה ה(באמת) טובה בעולם שובתת ותגרום לשברון לב למיליוני אנשים, ולשמחות שווא אצל אוהדי הכדורסל האירופי שחושבים שהשחקנים יבואו לפה ( מה אתם רציניים ? איך הם יבואו לפה ? יש להם משפחה בארה"ב , וחוץ מזה הם יכולים לא להרוויח כסף שנה ועדיין לחיות כמו מלכים , אל תדאגו להם ) .

מי לדעתכם צודק ? הנהלת הליגה או ארגון השחקנים ?
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אם לא היו מציעים להם כ"כ הרבה כסף הם לא היו חותמים בקבוצה.תחשוב על ג'ו ג'ונסון,הוא שחקן שבאמת שווה 128 מיליון דולר ל6 או 7 שנים? לא,אפילו לא קרוב לסכום הזה.
    בטח שהשחקנים לא צודקים,אני בטוח ש4 מיליון דולר פחות בשנה שהם ירוויחו לא יעשה להם כלום.חלאס עם הדבר הזה,אפשר לחשוב שהם לא מרוויחים מספיק ולא מסוגלים לקנות לעצמם קוטג'.

בלאי
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    אם לא היו מציעים להם כ"כ הרבה כסף הם לא היו חותמים בקבוצה.תחשוב על ג'ו ג'ונסון,הוא שחקן שבאמת שווה 128 מיליון דולר ל6 או 7 שנים? לא,אפילו לא קרוב לסכום הזה.
    בטח שהשחקנים לא צודקים,אני בטוח ש4 מיליון דולר פחות בשנה שהם ירוויחו לא יעשה להם כלום.חלאס עם הדבר הזה,אפשר לחשוב שהם לא מרוויחים מספיק ולא מסוגלים לקנות לעצמם קוטג'.
    לא מגיע ? הם לא הציעו את הכסף לעצמם ..
    הם לא אמרו " שלום , אני רוצה ככה וככה כסף ואני אשחק " , אלא הציעו את זה ופיתו אותם תמורת הרבה כסף .
    אתה מאשים את השחקנים ? אני מאשים את הבעלים.
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש משקיע האוואטר של Origin
    לייקים
    15
    נקודות
    326

השביתה הרסה את כל השנה.
    הדראפט היה ממש חלש כי שחקנים פחדו שלא יישחקו בעונת הרוקי שלהם בגלל שביתה ועובדה:
    ג'ון שאייר שחתם במכבי שיחק במכללת דיוק 40 משחקים והיה לו ממוצע של 18.2 נק'.
    לעומתו, קיריי אירוינג שנבחר מקום 1 בדראפט 2011 שיחק רק 11 משחקים והיה לו ממוצע של 20.5 נק' למשחק.
    ^^
    שימו לב שהוא מקום ראשון בדראפט ולפי הנתונים עדיף את שאייר (2 נק' פחות בממוצע אבל הוא שיחק 29 משחקים יותר).

הדיון ננעץ על מנת שלא ייפתחו עוד דיונים על הנושא, מי שיפתח דיון על השביתה יקבל אזהרה.
    נערך לאחרונה על ידי Origin; 02-07-2011 בשעה 22:48.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

זה באמת לא נעים, הNBA זה דבר מדהים.
    אבל אני חושב שיהיו כמה שחקנים משם שיחזרו לשחק באירופה רק בזמן השביתה. כי יש שם גם אירופאים.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael6 צפיה בהודעה
    לא מגיע ? הם לא הציעו את הכסף לעצמם ..
    הם לא אמרו " שלום , אני רוצה ככה וככה כסף ואני אשחק " , אלא הציעו את זה ופיתו אותם תמורת הרבה כסף .
    אתה מאשים את השחקנים ? אני מאשים את הבעלים.
    אני הייתי רוצה לראות שאטלנטה הייתה מציעה לג'ו ג'ונסון 5 מיליון דולר לעונה במשך 6 שנים והוא היה חותם על זה ישר.אתה חי בסרט,השחקנים קפצו מעל הפופיק ורק שחקנים ברמה של ג'ורדן רשאיים לקבל סכומים כמו 20 מיליון דולר לעונה.
    איך אתה יכול להאשים בעלים שרק רוצים להרכיב את הקבוצה הטובה ביותר וכל הזמן רק מפסידים.חלאס,בעלי הקבוצות בNBA רק מפסידים כסף ולא מרוויחים,הם הבינו שזו חרא של השקעה.

לייקים
    15
    נקודות
    326

אני הייתי רוצה לראות שאטלנטה הייתה מציעה לג'ו ג'ונסון 5 מיליון דולר לעונה במשך 6 שנים והוא היה חותם על זה ישר.אתה חי בסרט,השחקנים קפצו מעל הפופיק ורק שחקנים ברמה של ג'ורדן רשאיים לקבל סכומים כמו 20 מיליון דולר לעונה.
    איך אתה יכול להאשים בעלים שרק רוצים להרכיב את הקבוצה הטובה ביותר וכל הזמן רק מפסידים.חלאס,בעלי הקבוצות בNBA רק מפסידים כסף ולא מרוויחים,הם הבינו שזו חרא של השקעה.
    זה נכון מאוד מה שאתה אומר אבל יש בעיה אחת, איך בעלים של קבוצה יכול להציע כסף שאין לו?
    לפי דעתי הרעיון הכי טוב זה להוציא חוק שעל כל שחקן שמקבל X כסף משלם לארגון הNBA, ככה ממוצע המשכורות יירד וזה לא ייפגע בשחקנים החדשים שמגיעים לNBA (אחרי הכל, אין שום שחקן שקיבל בעונת הרוקי שלו 20 מיליון דולר לעונה...).

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי oMagic צפיה בהודעה
    זה נכון מאוד מה שאתה אומר אבל יש בעיה אחת, איך בעלים של קבוצה יכול להציע כסף שאין לו?
    לפי דעתי הרעיון הכי טוב זה להוציא חוק שעל כל שחקן שמקבל X כסף משלם לארגון הNBA, ככה ממוצע המשכורות יירד וזה לא ייפגע בשחקנים החדשים שמגיעים לNBA (אחרי הכל, אין שום שחקן שקיבל בעונת הרוקי שלו 20 מיליון דולר לעונה...).
    חוזי הרוקי מוגבלים מן הסתם.הכי הרבה שאפשר לקבל כרוקי זה 4 מיליון דולר לעונה וזה גם רק אם נבחרת ראשון.
    לא הבנת אותי נכון.לבעלים יש כסף מהעסקים הפרטיים האחרים שלהם,זה לא רק שהם בעלים של קבוצת NBA וזהו.הם מרוויחים ממקום אחר.יש להם כסף והם מפסידים את רובו בגלל הכסף שהם משלמים לשחקנים.

בלאי
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ

ליגת הNBA עובדת על כסף נטו , ושחקן שהציעו לו יותר בקבוצה X במקום קבוצה Y יילך לקבוצה X , בלי חוכמות .
    כמו שאמרתי מקודם , השחקנים לא הציעו לעצמם את הכסף אלא הבעלים של הקבוצה , ואם הוא רוצה להציע לשחקן 10 מיליון דולר והשחקן בא לקבוצה , שלא יבכה שאין לו כסף .

שחקנים קופצים מעל הפופיק בלי ספק , אבל אם שחקן של 6 מיליון מסכים לבוא רק בתמורה של 20 מיליון הוא יישאר בלי קבוצה , חד וחלק .
    אם הוא רוצה לשחק שיוריד את המחיר , אבל אם באמת בעל קבוצה מציע לו 20 מיליון אז זה אשמת הבעלים בלבד .

לייקים
    15
    נקודות
    326

לא היו תגובות כבר שבוע, האשכול ירד מנעוץ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,737 | הודעות: 8,173,324 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect