כותרת.
UPPPP
250 נ'ק. הפישינג מאוד דומה לפייסבוק.
130 נקודות הכתובת ממש דומה לFacbook !!! בזול !!! אני מביא גם גישה לFTP
אני רוצה פישינג לפוקר בפייסבוק, שאנשים כותבים שם את האימייל והסיסמא שלהם ואז זה מגיע אלי. אני מוכן לשלם מקסימום 100 נק'.
נכתב במקור על ידי Mindstorms אני רוצה פישינג לפוקר בפייסבוק, שאנשים כותבים שם את האימייל והסיסמא שלהם ואז זה מגיע אלי. אני מוכן לשלם מקסימום 100 נק'. נו זה פישינג לפייסבוק רוצה? 100 נק'. יש לי כתובת בדיוק בשביל זה.
נכתב במקור על ידי rachel64 נו זה פישינג לפייסבוק רוצה? 100 נק'. יש לי כתובת בדיוק בשביל זה. איך אני אדע שאתה אמין ואפשר לסמוך עליך?
נכתב במקור על ידי Mindstorms איך אני אדע שאתה אמין ואפשר לסמוך עליך? אני אמין מה אתה דואג תישלח לי ותקבל את הפישינג.
אני מביא לך ב70 נק אני אמין קבל מוניטין
נכתב במקור על ידי gadosh6 אני מביא לך ב70 נק אני אמין קבל מוניטין אני שולח לך 81 נק', אני רוצה את הפישינג והסבר קצר. תקבל מוניטין.
נכתב במקור על ידי Mindstorms אני שולח לך 81 נק', אני רוצה את הפישינג והסבר קצר. תקבל מוניטין. אני ישלח לך מחר
נכתב במקור על ידי gadosh6 אני ישלח לך מחר שלח את הפישינג והסבר קצר ותקבל 81 נק' עם מוניטין.
אני עושה לך ב 50 נק'.
נכתב במקור על ידי rachel64 אני עושה לך ב 50 נק'. הוא קיבל גבר והוא צריך גבר לשלם לי את הנקודות
חוקי הפורום