נכתב במקור על ידי MovieLover אני אוהב ח-י-פ-ה תמות
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR תמות למה ניקו את מי אתה אוהד?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי MovieLover Blat Parusky? WTF...בלאט,תי רוסי?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Hamburger למה ניקו את מי אתה אוהד? פעם אחת ישבתי עם חברה שלי התנשקנו וזה היא אמרה לי לקחתי לך ת'מסטיק אמרתי לה זה לא מסטיק אני פשוט מצונן.. ריאללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללללל
נכתב במקור על ידי prowinner WTF...בלאט,תי רוסי? אני רוסי XD
נכתב במקור על ידי AdventureR פעם אחת ישבתי עם חברה שלי התנשקנו וזה היא אמרה לי לקחתי לך ת'מסטיק אמרתי לה זה לא מסטיק אני פשוט מצונן.. ריאללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללללל מה ריאל קשורה? ובכל זאת, מילאן אלופה
נכתב במקור על ידי AdventureR תמות ניקרגש-יתפש-פרבלה זה אומר באמרים[שפה של אתיופים] תיחנק-תמות-תוכל חול
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי AdventureR אני רוסי XD את זה אני יודע.
נכתב במקור על ידי prowinner רציתם ליגת האלופות ושם עשיתם רק בושות.. 0 נקודות 0 שערים שישרפו הירוקים ... 0 נקודות 0 שערים ולא תהיו שם בחיים
נכתב במקור על ידי MovieLover ניקרגש-יתפש-פרבלה זה אומר באמרים[שפה של אתיופים] תיחנק-תמות-תוכל חול nateh to beda rase kularas
נכתב במקור על ידי prowinner את זה אני יודע.
נכתב במקור על ידי -Max- 0 נקודות 0 שערים ולא תהיו שם בחיים suck my dick bitch
נכתב במקור על ידי prowinner את זה אני יודע. אני לא רוסי O_ם אני יודע הרבה שפות אמרית-עברית-אנגלית-רוסית-קצת ספרדית.
נכתב במקור על ידי MovieLover אני לא רוסי O_ם אני יודע הרבה שפות אמרית-עברית-אנגלית-רוסית-קצת ספרדית. סתם הייתי חייב להכניס את זה איפה שהוא
חוקי הפורום