נכתב במקור על ידי
R0Y
יצאתי היום עם מישהו שהכרתי בפורום אחר לסארג' בת"א, בכל מקרה משומה היה לי פחד גישה מטורף ולא פתחתי שום סט אחרי שעתיים וחצי בערך שהיינו שם והוא כבר פתח חמישה.. בסוף נכנסתי לחנות בגדים ואמרתי לעצמי שאני לא יוצא מהחנות עד שאני פותח סט, הסתובבתי שם איזה עוד 20 דקות ובסוף פתחתי את הסט הראשון אחרי זה היה לי כבר נורא קל לפתוח סטים..
אז קודם כל לאלו שיש להם פחד גישה, זה לא פעם ראשונה שאני יוצא לסארג' כבר פתחתי סטים בעבר ביותר קלות אם תוקף אותכם פחד גישה פשוט אל תוותרו לעצמכם ותתגברו על זה.. ככל שיעבור הזמן שאתם בסארג' ולא פתחתם יהיה קשה יותר לפתוח אבל ברגע שתפתחו את הסט הראשון יהיה הרבה יותר קל.
ועכשיו בקשר לאחד הסטים האחרים שפתחתי,
המצב: 2set שתי בנות hb7 וhb8, נכנסתי לחנות ראיתי אותם וישר פתחתי: (המטרה hb8)
אני אל hblock7: תגידי איזה מידת חולצה בערך אמורה להיות לבחורה בת 17?
hblock7: תלוי איך היא נראת ?
אני: אתם בערך באותו הגובה רק היא קצת יותר שמנה
hblock7: אז משהו כמו 24
hb8 נכנסת לשיחה: תקנה לה משהו בגודל כזה - (מראה לי כמה חולצות)
אני: תפסיקי להראות לי דברים מכוערים זה מתנה לידידה (ברוח טובה כמובן - נאג על הטעם שלה)
hb8: אז תגיד שזה מתנה לידידה, יש פה מלא דברים יפים אני יחפש לך (מתחילה לחפש בבגדים ולראות לי כל מיני דברים)
~ בנתיים ראיתי שhblock7 בכלל לא בסט ובזמן שאני מקבל מלא IOIS מhb8 אני רואה שhblock מביאה מלא IOD במיוחד מבחינת שפת הגוף שלה, ניסיתי לשתף אותה בסט ע"י כך שאמרתי לה שתתחיל לעזור לחפש אבל זה ממש לא עבד ברגע שהיא נתנה IODS ידעתי כבר שהסט אבוד וספרתי שניות עד שהיא גררה עד hb8 למקום אחר בחנות מה שבאמת קרה..
עכשיו השאלה איך אני יכול להתמודד עם אחת שנותנת מלא IOD's בנתיים שהשנייה מביאה לי IOI'S?
אגב בכלל לא שילבתי קינו בסט הזה משהו שאני ישפר לסטים הבאים..
תודה..