נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic האמת שלא, הוא שומע רוק, פאנק וישראלי לפי מה שהבנתי ממנו. אל תקפוץ למסקנות. כמו שאמרתי בהתחלה שבטח הוא שומע רוק (כבד) חחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E ממליץ ? LIKE!!!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E ממליץ ? ג.יפית פשוט נראת כמו אימהוטפ מהמומיה..
נכתב במקור על ידי .יוני. מהה לא !!! נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לאא מה אתה פסיכי.. אם אתה פורש אז באמת יהיה פה מדבר צין. נכתב במקור על ידי Hamburger חסר לך אתה פורש.. גם ככה אני עוד 23 יום מתגיייס !!!!!
לילה טוב חברים
חחח גאי
נכתב במקור על ידי Aviv.E גם ככה אני עוד 23 יום מתגיייס !!!!! האאא : ) לאן אחי?
נכתב במקור על ידי .יוני. האאא : ) לאן אחי? צנחנים, ראה חתימה.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צנחנים, ראה חתימה. האאאא פששש סחטיין עלייך אביב בהצלחה יאללה אני ב20,000 גם פורש
נכתב במקור על ידי Aviv.E ממליץ ? זה בדוק!
נכתב במקור על ידי Aviv.E גם ככה אני עוד 23 יום מתגיייס !!!!! אה וקח את הספגטי קרבונרה (אלא אם אתה שומר כשרות).
נכתב במקור על ידי Aviv.E גם ככה אני עוד 23 יום מתגיייס !!!!! זה יהיה יום עצוב, שלא יהרגו אותך בטירונות. והכי חשוב, שלא יפול לך כפתור מהחולצה, כי אם לא תספיק לתפור אותו חזרה, אתה כל היום תהיה רק עם גופייה. בקיץ זה פחות בעיה, בחורף זה קשה.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי -Ben- אה וקח את הספגטי קרבונרה (אלא אם אתה שומר כשרות). כי לא כשר זה הכי אחי
נכתב במקור על ידי -Ben- אה וקח את הספגטי קרבונרה (אלא אם אתה שומר כשרות). תאכל ספגטי בומבי אתה אוכל על עצמך תסביכים..
נכתב במקור על ידי .יוני. כי לא כשר זה הכי אחי לא, זה פשוט יותר טעים
מה אתם אומרים לשנות את הכינוי ל Mr. Horror?
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 04-07-2011 בשעה 01:56.
חוקי הפורום