נכתב במקור על ידי Hamburger זה יהיה יום עצוב, שלא יהרגו אותך בטירונות. והכי חשוב, שלא יפול לך כפתור מהחולצה, כי אם לא תספיק לתפור אותו חזרה, אתה כל היום תהיה רק עם גופייה. בקיץ זה פחות בעיה, בחורף זה קשה. יולי עכשיו איזה חורף ? נכתב במקור על ידי -Ben- אה וקח את הספגטי קרבונרה (אלא אם אתה שומר כשרות). שומר גם שומר .. נכתב במקור על ידי -Ben- זה בדוק! אם אתה ממליץ אז ... נכתב במקור על ידי .יוני. האאאא פששש סחטיין עלייך אביב בהצלחה יאללה אני ב20,000 גם פורש אל תפרוש יש לך מספיק זמן ...
נכתב במקור על ידי .יוני. מה אתם אומרים לשנות את הכינוי ל Mr. Horror? זה נשמע מוזר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aviv.E יולי עכשיו איזה חורף ? שומר גם שומר .. אם אתה ממליץ אז ... אל תפרוש יש לך מספיק זמן ... איזה מספיק זמן ב30.6.2012 אני מתגייס גם :-) אני מיצייתי את הפורום אני אחד הוותיקים פה (כמעט שנתיים בניהול, שנה מנהל ו8 חודשים מפקח) כמה אפשר?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E יולי עכשיו איזה חורף ? שומר גם שומר .. אם אתה ממליץ אז ... אל תפרוש יש לך מספיק זמן ... שמע, גם אחרי הטירונות יכולים לעשות לך את זה..
נכתב במקור על ידי Hamburger זה נשמע מוזר למה נשמע מוזר. מר. אימה אני חולה על אימה ככה אנשים קוראים לי (חיימוביץ' קורא לי ככה ועוד כמה חברים)
נכתב במקור על ידי .יוני. מה אתם אומרים לשנות את הכינוי ל Mr. Horror? ואז כל תגובה שלי אלייך תיהיה
נכתב במקור על ידי Aviv.E ואז כל תגובה שלי אלייך תיהיה אם זה יהיה ממך אני מוכן
נכתב במקור על ידי .יוני. אם זה יהיה ממך אני מוכן
גם לי בא כינוי חדש, או OverDose או Miz&throep מה אתם אומרים?
נכתב במקור על ידי Aviv.E תודה גם אני אוהב אותך נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic גם לי בא כינוי חדש, או OverDose או Miz&throep מה אתם אומרים? אהבתי את זה OverDose
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic גם לי בא כינוי חדש, או OverDose או Miz&throep מה אתם אומרים? חחחחחחחחחחחחחחחחח תעשה גולדהאר 120 או בוזגלו ... מה שחובה זה להחליף את הכינוי הזה דחוף .
טוב יאללה י'אחים אני הלכתי לראות סרט
נכתב במקור על ידי .יוני. למה נשמע מוזר. מר. אימה אני חולה על אימה ככה אנשים קוראים לי (חיימוביץ' קורא לי ככה ועוד כמה חברים) אז לך על זה
נכתב במקור על ידי Hamburger אז לך על זה חחח סתם לא נראה לי אני אלך על זה.... גם ככה אין לי מס' נק' (אני קונה משהו מחר ב300)
love you guys הלכתי היה כיף לדבר/להתווכח איתכם חחחח עשיתי את ה50 הודעות בלילה מספיק להיום xD שיהיה לכולם לילה טוב ולי סרט נעים.
חוקי הפורום