נראה טוב אופניים יפות.
נראה מצויין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופנייייייייםםםםםםםםם
איזה כוסית נראה אחלה ממה שרואים חח
נכתב במקור על ידי QwizZa חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופנייייייייםםםםםםםםם בטח אתה בן 8 שרואה ורוד ומתרגש..
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי Stain בטח אתה בן 8 שרואה ורוד ומתרגש.. נכון אחי קלעתה בול
נכתב במקור על ידי Stain איזו זורמת חחחח! חזק Nose Manual אחלה בייקר אחי גם אחלה של BMX (כל מי שחושב שזה של ילדים קטנים, טועה!!! זה של הכי מקצועיים! ) בהצלחה אוריה
נכתב במקור על ידי LeGenDery חחחח! חזק Nose Manual אחלה בייקר אחי גם אחלה של BMX (כל מי שחושב שזה של ילדים קטנים, טועה!!! זה של הכי מקצועיים! ) בהצלחה אוריה לא, זה פוטגאמ טלוויפ... XD אתה בייקר?
נערך לאחרונה על ידי Stain; 04-07-2011 בשעה 02:10.
נכתב במקור על ידי Stain לא, זה פוטגאמ טלוויפ... XD אתה בייקר? אתה סקסי בעליל? רראארר
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Stain לא, זה פוטגאמ טלוויפ... XD אתה בייקר? חחחח לא שמתי לב שהרגל שלך על הגלגל למה זה כזה בשחור לבן? הקיצור, כן... אני התחלתי לא ממזמן
נערך לאחרונה על ידי Gal Gadot; 04-07-2011 בשעה 08:13.
נכתב במקור על ידי MovieLover איזה אופניים או כמו שקובי מימון אומר : ''אאווופפפננניייםם'' XD לפפפפפפפפרופיל ;], ותמונה יפה אחי
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי LeGenDery חחחח לא שמתי לב שהרגל שלך על הגלגל למה זה כזה בשחור לבן? הקיצור, כן... אני התחלתי לא ממזמן נחמד, איזה אופניים יש לך? ואיפה אתה רוכב? ואתה מכיר רוכבים מירושלים?
נכתב במקור על ידי .יוני. אתה סקסי בעליל? רראארר היייייייייייייי אני מבקש ! רק אני פה סקסי בעליל !
נכתב במקור על ידי Stain נחמד, איזה אופניים יש לך? ואיפה אתה רוכב? ואתה מכיר רוכבים מירושלים? שיש לי את הסוג העלוב, מישהו ביד 2 מוכר אופניים ב 700 שקל מקצועיות לאללה (מה אני אגיד לך, אין תקציב ) ואני בכלל גר ברחובות לא מכיר בייקרים מירושלים..
נכתב במקור על ידי LeGenDery שיש לי את הסוג העלוב, מישהו ביד 2 מוכר אופניים ב 700 שקל מקצועיות לאללה (מה אני אגיד לך, אין תקציב ) ואני בכלל גר ברחובות לא מכיר בייקרים מירושלים.. 700 שקל? זה כלום לאופניים טובות, שלי עלו עם כל השינויים והכל קרוב לחמש וחצי..
חוקי הפורום