שלום
קוראים לי אלון ואני בן 21 .
אני חדש כאן בפורום מקווה שיהיה כאן כיף .
השתחררתי לפני כמה ימים מהצבא . (צנחנים) .
אני רוצה לשתף אותכם בקבוצה בפייסבוק שמצאתי לפני כמה ימים , סתם חיפשתי ISRAEL וכו' לראות תגובות של העולם עלינו עניין אותי ..
ומצאתי קבוצה שקוראים לה eRepublik Israel come and help Israel to be free . הקבוצה הזאת נפתחה על ידי צוות "בייבי בום*" של משרד הפנים במשחק ששמו eRepublik . במשחק הזה אתה אזרח , שאתה חיי במדינה מסוימת .. אתה מתגייס לצה"ל ונלחם למען מדינתך , או למען הבריתות שלך .. אתה יכול להיות גם פוליטקאי , להיות חבר כנסת , חבר מפלגה / ראש מפלגה והכי קשה : להיות נשיא המדינה . אתה יכול להיות כלכלאי גדול , לפתוח הרבה חברות להעסיק עובדים ולהרוויח , או להיות כולם ביחד
בכל מקרה , במשחק הזה יש הרבה מדינות וכמובן שאני נרשמתי לישראל , אבל אחרי שנרשמתי ראיתי שיש לנו רק את תל אביב וירושלים , לא הבנתי למה .. שאלתי שחקנים וותיקים ואמרו לי שקפריסין (שהשלטון בה טורקי) כבשו את ישראל ואנחנו עשינו איתם הסכם שיחזירו לנו את תל אביב וירושלים עד ה5 לחודש , זה אומר שב5 לחודש תפרוץ מלחמה , או שקפריסין תלחם בנו או שאנחנו נפתח במרד .. זה אומר שהמדינה חייבת להביא כוח צבאי גדול או הרבה מאוד שחקנים עד ה5 לחודש .. אז אני מציע לכם לבדוק על המשחק קצת בקבוצה בפייסבוק תקבלו את כל המידע עליו בדף "מידע" ואם תצטרכו תוכלו לשאול שם שאלות על המשחק ותקבלו עזרה , בכל מקרה תמזלטו על זה שאני חדש וכאן ותגידו לי אם אתם צריכים עזרה במשחק אם אתם נרשמים .. שתדעו אם לא מנסים לא מפסידים
(אני לא יכול להביא לינקים כי אני חדש כאן אז תכתוב בפייסבוק eRepublik Israel come and help Israel to be free) .
בייבי בום - תקופה שנרשמים הרבה מאוד שחקנים למשחק בגלל המצב המסוים של המדינה , המדינה מתכננת את זה ומתכוננת לזה ובכך הם מוכנים עם פרויקט של חונכים וסיוע כלכלי לשחקנים החדשים וכו' .

ציטוט ההודעה

ספוילר: 
]