קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הצעה] תפקיד חדש /ישן
    על ידי -Random- בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-02-2011, 17:35
  2. עזרה| נפלתי מקורס, מחפש תפקיד חדש
    על ידי trancemaster בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-05-2009, 17:55
  3. חדש דנדש :)
    על ידי EvilPussyFighter בפורום דיבורים
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

תפקיד חדש

מורחקים
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל תפקיד חדש

בס"ד

ערב טוב,

מחר אני בעזרת השם יוצא ממשטרה צבאית,בגלל פסילת מקצוע.לא פסלו לי אותו מסיבה רפואית,אלא בגלל חוסר השתלבות
    בחיל,אי הסתגלות בתפקידים בחיל וגם מבחינה חברתית.
    בבסיס אמרו לי שאני רשום עובד כללי במצ"ח.מישהו יודע מה זה בדיוק?ומה היציאות בזה?אם אני כבר לא במשטרה
    צבאית,אני גם אצטרך לסגור שם?ישימו אותי בבסיס מצ"ח שאני אבקש?חשוב לי לציין שיש לי קה"ס 43 ואני רוצה לשרת קרוב לבית.
    אמרו לי גם שאני אטצרך כנראה ללכת לרמת"ג אכ"א בתל-השומר?זה נכון?
    אם אני בסוף לא אהיה עובד כללי במצ"ח,איזה תפקיד יכול להיות שיתנו לי,כלומר איזה חיל ואיזה תפקידים יכולים כבר לתת לי?ויתחשבו בזה שיש לי קהס 43 ושאני רוצה לעשות יומיות?

תודה רבה
    יום נעים

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

אתה הולך להיות עובד רס"ר (גנן,מנקה שירותים,לצבוע קירות) זה אחד התפקידים הכי מגעילים שקיימים בצה"ל.
    בתפקיד הזה לרוב עושים יומיות מקוצרות (מגיע בבוקר ויוצא גג ב 15:00).

אם שולחים אותך לרמת"ג אכ"א בתל השומר זה אומר שאתה עדין סגור הולך להיות עובד כללי ושם יציעו לך תפקידים אחרים.
    אני ממליץ לך לחשוב פעמיים לפני שאתה מבקש את התפקיד הזה.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

מורחקים
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    אתה הולך להיות עובד רס"ר (גנן,מנקה שירותים,לצבוע קירות) זה אחד התפקידים הכי מגעילים שקיימים בצה"ל.
    בתפקיד הזה לרוב עושים יומיות מקוצרות (מגיע בבוקר ויוצא גג ב 15:00).

אם שולחים אותך לרמת"ג אכ"א בתל השומר זה אומר שאתה עדין סגור הולך להיות עובד כללי ושם יציעו לך תפקידים אחרים.
    אני ממליץ לך לחשוב פעמיים לפני שאתה מבקש את התפקיד הזה.
    בס"ד

אז אתה אומר שזה בטוח יהיה עובד רס"ר?לא תפקידים אחרים?
    ואם ישלחו אותי לאכ"א,אז מה?ואם אני רוצה נגיד להיות עובד רס"ר או פקיד בחיל אחר,בבסיס שקרוב לי לבית,אני יכול?
    אתה יכול בבקשה להסביר לי את העניין יותר לעומק?אשמח אם תוכל.
    תודה רבה לך..
    בבקשה,שאנשים אחרים שיודעים גם יענו

תודה ולילה טוב

נראה לי שאתה נשאר במשטרה צבאית... מצ"ח זה אמור להיות משטרה צבאית חוקרת...

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי galzano8 צפיה בהודעה
    בס"ד

אז אתה אומר שזה בטוח יהיה עובד רס"ר?לא תפקידים אחרים?
    ואם ישלחו אותי לאכ"א,אז מה?ואם אני רוצה נגיד להיות עובד רס"ר או פקיד בחיל אחר,בבסיס שקרוב לי לבית,אני יכול?
    אתה יכול בבקשה להסביר לי את העניין יותר לעומק?אשמח אם תוכל.
    תודה רבה לך..
    בבקשה,שאנשים אחרים שיודעים גם יענו

תודה ולילה טוב
    אני לא יכול להסביר לך את העניין כי לא הבנתי אותו כל כך ואני לא רוצה סתם להטעות אותך.
    אבל ממבט ראשון נראה שאתה רק "פסלת מקצוע" ונשארת בחיל המשטרה הצבאית כעובד כללי (שזה רוב הסיכויים עובד רס"ר).
    אם אתה תגיע לאכ"א ושם יציעו לך קורס (יכול להיות כי אחרי הכל אתה תישאר בלי מקצוע צבאי והצבא לא אוהב את זה).

עכשיו אם תרצה לעבור חיל זה רק דרך אכ"א, אבל אני מזכיר לך שעובד רס"ר זה חייל ששייך לחיל הכללי ופשוט משרת בבסיס של משטרה צבאית.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

עובד רסר זה אחלה תפקיד. הרבה פעמים יוצא בכלל שהם לא עובדים אלה רק מפקחים על העבודה של התורנים שמוקצים לרסר.. מנהלים אותם ברגוע
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

מורחקים
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא יכול להסביר לך את העניין כי לא הבנתי אותו כל כך ואני לא רוצה סתם להטעות אותך.
    אבל ממבט ראשון נראה שאתה רק "פסלת מקצוע" ונשארת בחיל המשטרה הצבאית כעובד כללי (שזה רוב הסיכויים עובד רס"ר).
    אם אתה תגיע לאכ"א ושם יציעו לך קורס (יכול להיות כי אחרי הכל אתה תישאר בלי מקצוע צבאי והצבא לא אוהב את זה).

עכשיו אם תרצה לעבור חיל זה רק דרך אכ"א, אבל אני מזכיר לך שעובד רס"ר זה חייל ששייך לחיל הכללי ופשוט משרת בבסיס של משטרה צבאית.
    בס"ד

לא.אני בטוח יוצא ממשטרה צבאית.בסוף זאת הייתה טעות-אני לא הולך להיות עובד כללי או משהו במצ"ח.
    אמרו לי שאני אלך לאכ"א בתל-השומר,ושם ישבצו אותי.אתה יודע פחות או יותר מה יכולים לתת לי?אמרו לי
    שיתנו לי רק מה שקשור לאכ"א,רוב הסיכויים אמרו לי חיל הכללי.מה זה אומר?אני יכול להגיד לקצין מיון איפה
    אני רוצה לשרת ובמה,ורוב הסיכויים שהוא יקשיב לי?זה יותר פשוט לבחור שם,לעומת במשטרה צבאית?
    כל חייל ששאלתי במשטרה צבאית אמר לי שיתנו לי יומיות וקרוב לבית.זה נכון?זה ממש חשוב לי לדעת,כי
    יש לי קה"ס 43,וכשהייתי שוטר לא סגרתי שבתות,למרות שהייתי צריך.אני רוצה מאוד להיות בבסיס ששירתתי
    בו כשהייתי שוטר,כי הוא קרוב לי לבית מאוד,ויש בו תפקידים של החיל הכללי,לא רק של משטרה...
    בבקשה,תספרו לי כל מה שאתם יודעים.אני מפחד שיתקעו אותי באיזה בסיס רחוק!ואם אפשר-כמה שיותר מהר-
    זה ממש דחוף לי..

תודה רבה
    יום טעים

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

בס"ד

לא.אני בטוח יוצא ממשטרה צבאית.בסוף זאת הייתה טעות-אני לא הולך להיות עובד כללי או משהו במצ"ח.
    אמרו לי שאני אלך לאכ"א בתל-השומר,ושם ישבצו אותי.אתה יודע פחות או יותר מה יכולים לתת לי?אמרו לי
    שיתנו לי רק מה שקשור לאכ"א,רוב הסיכויים אמרו לי חיל הכללי.מה זה אומר?אני יכול להגיד לקצין מיון איפה
    אני רוצה לשרת ובמה,ורוב הסיכויים שהוא יקשיב לי?זה יותר פשוט לבחור שם,לעומת במשטרה צבאית?
    כל חייל ששאלתי במשטרה צבאית אמר לי שיתנו לי יומיות וקרוב לבית.זה נכון?זה ממש חשוב לי לדעת,כי
    יש לי קה"ס 43,וכשהייתי שוטר לא סגרתי שבתות,למרות שהייתי צריך.אני רוצה מאוד להיות בבסיס ששירתתי
    בו כשהייתי שוטר,כי הוא קרוב לי לבית מאוד,ויש בו תפקידים של החיל הכללי,לא רק של משטרה...
    בבקשה,תספרו לי כל מה שאתם יודעים.אני מפחד שיתקעו אותי באיזה בסיס רחוק!ואם אפשר-כמה שיותר מהר-
    זה ממש דחוף לי..

תודה רבה
    יום טעים
    רוב הסיכויים שהבחור שיפגוש אותך באכ"א יהיה קצין גג בדרגת רס"ן.
    הוא ישאל אותך שאלות כמו "למה נפסל לך המקצוע" וכו' ולאחר מכן יציע לך כמה מקצועות שהוא חושב לנכון שאתה תתאים להם.
    אין לך צורך לפחד הוא לא הולך להיות כמו הקציני מיון שפגשת בחיל המשטרה הצבאית, הוא "ניטרלי" אין לו אינטרס לשלוח אותך דווקא למקום מסויים והוא מודע לזה שכשמגיע אליו מישהו שנפסל לו המקצוע כנראה שהייתה לו בעיה רצינית שם ושהוא זקוק לתמיכה על מנת להמשיך את השירות הצבאי שלו, כל מה שאתה צריך לעשות זה לדבר איתו בכנות ולהסביר לו שאתה מעוניין בשיבוץ שהיה קרוב לבית ושהמקצוע הצבאי שלך יתאים לצרכים שלך.

קה"ס 43 אומר שיש לך ת"ש 3, ככה שרוב הסיכויים שהוא יתחשב בך ויתן לך שיבוץ קרוב לבית.
    גם אם תקבל בסיס סגור אל תשכח שהיציאות שלך יהיו חמשושים עם אפטר באמצע (ואם יתמזל מזלך תקבל אולי רבעושים).

הפחד הכי גדול שלך כרגע צריך להיות הנוסחא הבאה : תפקיד של פקיד בבסיס פתוח.
    למה ?
    כי אתה אומנם תעשה יומיות אבל תגיע לבסיס כל יום ב 8 ותיצא הביתה ב 5 וחצי (שזה שוחק בצורה מטורפת) ובתור אחד שעשה יומיות לפני השחרור שלו אני יכול לומר לך שזה באמת קשה (אני לדוגמא הייתי כל יום מ 8 על 3 וגם זה שחק אותי).

כל עוד תעמוד על שלך ותראה לו שהיה לך קשה בבסיס הקודם ושהעתיד הצבאי שלך לא ברור הוא יעזור לך וממש לא ישים לך רגל.
    A Fistful Of Dollars

מורחקים
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רוב הסיכויים שהבחור שיפגוש אותך באכ"א יהיה קצין גג בדרגת רס"ן.
    הוא ישאל אותך שאלות כמו "למה נפסל לך המקצוע" וכו' ולאחר מכן יציע לך כמה מקצועות שהוא חושב לנכון שאתה תתאים להם.
    אין לך צורך לפחד הוא לא הולך להיות כמו הקציני מיון שפגשת בחיל המשטרה הצבאית, הוא "ניטרלי" אין לו אינטרס לשלוח אותך דווקא למקום מסויים והוא מודע לזה שכשמגיע אליו מישהו שנפסל לו המקצוע כנראה שהייתה לו בעיה רצינית שם ושהוא זקוק לתמיכה על מנת להמשיך את השירות הצבאי שלו, כל מה שאתה צריך לעשות זה לדבר איתו בכנות ולהסביר לו שאתה מעוניין בשיבוץ שהיה קרוב לבית ושהמקצוע הצבאי שלך יתאים לצרכים שלך.

קה"ס 43 אומר שיש לך ת"ש 3, ככה שרוב הסיכויים שהוא יתחשב בך ויתן לך שיבוץ קרוב לבית.
    גם אם תקבל בסיס סגור אל תשכח שהיציאות שלך יהיו חמשושים עם אפטר באמצע (ואם יתמזל מזלך תקבל אולי רבעושים).

הפחד הכי גדול שלך כרגע צריך להיות הנוסחא הבאה : תפקיד של פקיד בבסיס פתוח.
    למה ?
    כי אתה אומנם תעשה יומיות אבל תגיע לבסיס כל יום ב 8 ותיצא הביתה ב 5 וחצי (שזה שוחק בצורה מטורפת) ובתור אחד שעשה יומיות לפני השחרור שלו אני יכול לומר לך שזה באמת קשה (אני לדוגמא הייתי כל יום מ 8 על 3 וגם זה שחק אותי).

כל עוד תעמוד על שלך ותראה לו שהיה לך קשה בבסיס הקודם ושהעתיד הצבאי שלך לא ברור הוא יעזור לך וממש לא ישים לך רגל.
    בס"ד

ואם אני אגיד לו בדיוק איפה אני רוצה לשרת?כי אני בבסיס הקודם שלי אני יודע שאלה שמשרתים בחיל הכללי לא סוגרים בכלל..
    יש מצב הוא יסכים לי להיות שם?
    ואתה לא יודע מה בדרך-כלל נותנים אחרי שיוצאים ממשטרה צבאית?אני מתכוון לתפקיד,לחיל וליציאות...!יש לך אולי מושג?

תודה רבה ויום נעים

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

בס"ד

ואם אני אגיד לו בדיוק איפה אני רוצה לשרת?כי אני בבסיס הקודם שלי אני יודע שאלה שמשרתים בחיל הכללי לא סוגרים בכלל..
    יש מצב הוא יסכים לי להיות שם?
    ואתה לא יודע מה בדרך-כלל נותנים אחרי שיוצאים ממשטרה צבאית?אני מתכוון לתפקיד,לחיל וליציאות...!יש לך אולי מושג?

תודה רבה ויום נעים
    שמע היה לי חבר שנכנס פעם לקצין מיון ופשוט אמר "קריה" על הכל.
    איך קוראים לך ? קריה. איזה תפקיד אתה רוצה ? קריה. איזה בסיס אותה רוצה ? קריה.

ישב לקצין מיון כמו חולה נפש בחדר ופשוט אמר לו קריה קריה קריה ובסוף הוא קבל.

שמע אכ"א זו רק תחנת מעבר, משם הם יראו אם להשאיר אותך אצלהם כחיל במאייש תפקיד חיל כללי או שהם ישלחו אותך למז"י / אט"ל ושם ידחפו לך קורסים חדשים.

תראה לו שאין לך נכונות לבצע קורס נוסף, תסביר לו שהיה לך קשה ושאתה חושש לגבי העתיד הצבאי שלך אם ישלחו אותך לקורס נוסף (תרמוז לו כאילו אתה על סף התייאשות מהשירות הצבאי, תראה לו ששברו אותך מנטלית בבסיס ממנו הגעת אליו.)

קצין מיון באכ"א יכול לעשות הכל הוא יכול לתת לך איזה שיבוץ שאתה רוצה וכמעט איזה קורס שרק תבחר (תלוי בנתונים שלך) אתה צריך להבין שהוא מעל המשטרה הצבאית, מעל אט"ל (לוגיסטיקה וחימוש) ושהוא יכול או להשאיר אותך אצלו או לשלוח אותך בחזרה לאחד מהם מה שאתה ממש לא רוצה שיקרה.
    A Fistful Of Dollars

מורחקים
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע היה לי חבר שנכנס פעם לקצין מיון ופשוט אמר "קריה" על הכל.
    איך קוראים לך ? קריה. איזה תפקיד אתה רוצה ? קריה. איזה בסיס אותה רוצה ? קריה.

ישב לקצין מיון כמו חולה נפש בחדר ופשוט אמר לו קריה קריה קריה ובסוף הוא קבל.

שמע אכ"א זו רק תחנת מעבר, משם הם יראו אם להשאיר אותך אצלהם כחיל במאייש תפקיד חיל כללי או שהם ישלחו אותך למז"י / אט"ל ושם ידחפו לך קורסים חדשים.

תראה לו שאין לך נכונות לבצע קורס נוסף, תסביר לו שהיה לך קשה ושאתה חושש לגבי העתיד הצבאי שלך אם ישלחו אותך לקורס נוסף (תרמוז לו כאילו אתה על סף התייאשות מהשירות הצבאי, תראה לו ששברו אותך מנטלית בבסיס ממנו הגעת אליו.)

קצין מיון באכ"א יכול לעשות הכל הוא יכול לתת לך איזה שיבוץ שאתה רוצה וכמעט איזה קורס שרק תבחר (תלוי בנתונים שלך) אתה צריך להבין שהוא מעל המשטרה הצבאית, מעל אט"ל (לוגיסטיקה וחימוש) ושהוא יכול או להשאיר אותך אצלו או לשלוח אותך בחזרה לאחד מהם מה שאתה ממש לא רוצה שיקרה.
    בס"ד

אם אני פשוט אבקש ממנו לשרת בבסיס הקודם ששירתתי בכל תפקיד שהוא יתן לי,אתה חושב שזה יעזור?
    אם אני אגיד לו שיש לי קה"ס 43,אתה מאמין שזה יוכל לעזור לי?לאן בדרך-כלל עוברים אחרי שיוצאים
    ממשטרה צבאית,אתה לא יודע?מה הסיכוי שהוא ישים אותי רחוק מהבית ובבסיס סגור?

תודה על העזרה

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

בס"ד

אם אני פשוט אבקש ממנו לשרת בבסיס הקודם ששירתתי בכל תפקיד שהוא יתן לי,אתה חושב שזה יעזור?
    אם אני אגיד לו שיש לי קה"ס 43,אתה מאמין שזה יוכל לעזור לי?לאן בדרך-כלל עוברים אחרי שיוצאים
    ממשטרה צבאית,אתה לא יודע?מה הסיכוי שהוא ישים אותי רחוק מהבית ובבסיס סגור?

תודה על העזרה
    אין לי מושג איזה תפקידים מקבלים אחרי שיוצאים ממשטרה צבאית, אני מאמין שאתה תקבל תפקידים שמציעים לכל אחד שיוצא מחיל, אני לדוגמא יצאתי מחיל חימוש לאחר שפסלתי גם מקצוע (בתכלס לא הכשירו אותי קורס, אבל פסלתי את עצמי לגמרי ממקצועות).
    במצב כזה רוב הסיכויים שהוא יציע לך להיות נהג,עובד רס"ר,פקיד וכו' ואולי ינסה אפילו לדחוף לך קורס אפסנאות (נדיר!).
    הסיכוי שהוא ישלח אותך לבסיס סגור שרחוק מהבית נמוך, אלא אם כן אתה תבקש ממנו את זה ולהזכירך -
    יש לך קה"ס 43 מה שאומר שאתה לא יכול להיות רחוק מאוד מהבית (הרי אתה פסול גדודים) ויש לך ת"ש 3 מה שאומר שאתה תעשה חמשושים עם אפטר באמצע השבוע ולא יהיה ניתן לתת לך שבתות!.
    אני מציע לך לחשוב טוב לפני שאתה רץ לבסיס פתוח כי זה לא תמיד כמו שאתה חושב.
    A Fistful Of Dollars

מורחקים
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אין לי מושג איזה תפקידים מקבלים אחרי שיוצאים ממשטרה צבאית, אני מאמין שאתה תקבל תפקידים שמציעים לכל אחד שיוצא מחיל, אני לדוגמא יצאתי מחיל חימוש לאחר שפסלתי גם מקצוע (בתכלס לא הכשירו אותי קורס, אבל פסלתי את עצמי לגמרי ממקצועות).
    במצב כזה רוב הסיכויים שהוא יציע לך להיות נהג,עובד רס"ר,פקיד וכו' ואולי ינסה אפילו לדחוף לך קורס אפסנאות (נדיר!).
    הסיכוי שהוא ישלח אותך לבסיס סגור שרחוק מהבית נמוך, אלא אם כן אתה תבקש ממנו את זה ולהזכירך -
    יש לך קה"ס 43 מה שאומר שאתה לא יכול להיות רחוק מאוד מהבית (הרי אתה פסול גדודים) ויש לך ת"ש 3 מה שאומר שאתה תעשה חמשושים עם אפטר באמצע השבוע ולא יהיה ניתן לתת לך שבתות!.
    אני מציע לך לחשוב טוב לפני שאתה רץ לבסיס פתוח כי זה לא תמיד כמו שאתה חושב.
    טוב.תודה רבה לך על העזרה
    לילה טוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,763 | הודעות: 8,206,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect