נכתב במקור על ידי Shinx העבודה תגיע לגלובאל כנראה שנה הבאה, לקראת החופש הגדול בערך או בחופש עצמו.. חחחחחחחחחחחח יש עוד מלא זמןןןןןן... חשבתי להכין את עצמי מעכשיו חח
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחחחחחח יש עוד מלא זמןןןןןן... חשבתי להכין את עצמי מעכשיו חח חחחחחחחחחחח אז תכין מה יש, כולה בגדים.. פשוט יש להם נשקים מיוחדים שיצאו רק כשהעבודה תצא.. אז אין לך מה להכין נשק
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחחחחחח יש עוד מלא זמןןןןןן... חשבתי להכין את עצמי מעכשיו חח אתה יכול לשמור לעצמך שם כבר מעכשיו. תפתח דמות בשם CannonShooter או Mercedes ותשריין לך את השם. בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי stClass; 05-07-2011 בשעה 22:50.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
נכתב במקור על ידי Shinx חחחחחחחחחחח אז תכין מה יש, כולה בגדים.. פשוט יש להם נשקים מיוחדים שיצאו רק כשהעבודה תצא.. אז אין לך מה להכין נשק ניייס חשבתי הוא משתמש ב BOW רגילה.. אם לא זה אומר שיש לי רעיון לעשות ייייייים בכסף חחח.. ד"א איזה בגדים הוא לובש? של קשת?
נכתב במקור על ידי MeAndYou ניייס חשבתי הוא משתמש ב BOW רגילה.. אם לא זה אומר שיש לי רעיון לעשות ייייייים בכסף חחח.. ד"א איזה בגדים הוא לובש? של קשת? זאת היא, לא הוא (: ונראה לי בגדים רגילים של קשת. אם אתה רוצה אני אוכל להביא לך את הנשקים שלו ואת הסטטים שלהם בקרוב.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 06-07-2011 בשעה 00:19.
נכתב במקור על ידי Shinx זאת היא, לא הוא (: ונראה לי בגדים רגילים של קשת. אם אתה רוצה אני אוכל להביא לך את הנשקים שלו ואת הסטטים שלהם בקרוב. מצידי שיהיה הם חחח אני רוצה אחת כזאת!!!! מתיי תדע את כל הפרטים עליהם?
נכתב במקור על ידי MeAndYou מצידי שיהיה הם חחח אני רוצה אחת כזאת!!!! מתיי תדע את כל הפרטים עליהם? תמשיכו את השיחה הזאת בפרטי בבקשה. לילה טוב
חוקי הפורום