נכתב במקור על ידי _AnGi_ מאוחר מידי כבר נפרדתי מימך לך תמיד יש יחס... אביר שלי חחחחחחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror סבבה אתה תראה..חחחח חיים אני באמת רציני עכשיו 20,000 אני פורש טוב
נכתב במקור על ידי Mr. Horror סבבה אתה תראה..חחחח חיים אני באמת רציני עכשיו 20,000 אני פורש דידידידידידי נכתב במקור על ידי _AnGi_ מאוחר מידי כבר נפרדתי מימך לך תמיד יש יחס... אביר שלי שמעתי שאת פנויה ואת נורא פגועה מעזיבת חברך נכתב במקור על ידי -HAIM- טוב אל תנסה אותו!!
נערך לאחרונה על ידי LikeMe; 05-07-2011 בשעה 23:15.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לקחת קשה את afx הא? חחחח ממש לא... דווקא חיכיתי אתמול שהוא יבוא....
יאללה כל יום צבע צבע איזה עבודה מצאתי לי צבע..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח ממש לא... דווקא חיכיתי אתמול שהוא יבוא.... אני חושב שהוא נבהל מהלינץ' חחח...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח ממש לא... דווקא חיכיתי אתמול שהוא יבוא.... תראי מה רשמתי בציטוט XD
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אני חושב שהוא נבהל מהלינץ' חחח... חלש הוא... לא עמד על דעותיו אבל התווכח על דעות של אחרים...
נכתב במקור על ידי -HAIM- טוב dude i'm serious נכתב במקור על ידי MovieLover דידידידידידי שמעתי שאת פנויה ואת נורא פגועה מעזיבת חברך אל תנסה אותו!! לא לנסות או לא אני באמת פורש נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח ממש לא... דווקא חיכיתי אתמול שהוא יבוא.... שלשום מה הלך כאן יואוווו את לא מבינה חחחח או שהיית או ראית?
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 05-07-2011 בשעה 23:18.
נכתב במקור על ידי MovieLover תראי מה רשמתי בציטוט XD תיקון קטן זו אני נפרדתי מימנו... וכן אני פנויה וירטואלית
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חלש הוא... לא עמד על דעותיו אבל התווכח על דעות של אחרים... צריכה בחור נאה וחתיך וירטואלי? בסצנת אהבה כזו מגניבה המפיק: ''קאאט''
נערך לאחרונה על ידי LikeMe; 05-07-2011 בשעה 23:19.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror dude i'm serious לא לנסות או לא אני באמת פורש שלשום מה הלך כאן יואוווו את לא מבינה חחחח או שהיית או ראית? חחח שלשום הכל התחיל ביגללי כי רשמתי שחבל שאין ignore והוא לקח את זה אישית...
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אשכול לילה והכל טוב ויפה. אבל דבר נקי. כנ"ל. נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אני חושב שהוא נבהל מהלינץ' חחח... כוס אל אוחתוק יא ארמד ינעל רב רב רבאק עריכה: אתה ניתקת אתמול בסוף, אה? יחלש אופי.
נערך לאחרונה על ידי InSane; 05-07-2011 בשעה 23:21.
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח שלשום הכל התחיל ביגללי כי רשמתי שחבל שאין ignore והוא לקח את זה אישית... האאאאאאא נכון זה היה זה חחחח מסכן שכולם יצאו עליו xD
נכתב במקור על ידי MovieLover סורי יום שישי חופשי נמשיך טוב.. נכתב במקור על ידי _AnGi_ מאוחר מידי כבר נפרדתי מימך לך תמיד יש יחס... אביר שלי אני הגבר, אני מחליט, אז אני נפרד ממך קודם
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
חוקי הפורום