נכתב במקור על ידי InSane כוס אל אוחתוק יא ארמד ינעל רב רב רבאק עריכה: אתה ניתקת אתמול בסוף, אה? יחלש אופי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי Hamburger עריכה: סורי על הדאבל
נערך לאחרונה על ידי LikeMe; 05-07-2011 בשעה 23:22.
נכתב במקור על ידי Hamburger אני הגבר, אני מחליט, אז אני נפרד ממך קודם ש"צ....
נכתב במקור על ידי _AnGi_ ש"צ.... מה זה ש''צ?
לילה ספאם לכולם
נכתב במקור על ידי InSane כוס אל אוחתוק יא ארמד ינעל רב רב רבאק עריכה: אתה ניתקת אתמול בסוף, אה? יחלש אופי. פשוט שעיממת אותי.. כנראה אתה לא כזו אטרקצייה כמו שחשבת..
נכתב במקור על ידי MovieLover חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על איזה חלק של ההודעה? ואני לא סולח לך על הדאבל!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי MovieLover מה זה ש''צ? שתוק צעיר.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic שתוק צעיר. איווה עליק איווה עליק איווה עליק מרמזור חחחחחח
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic שתוק צעיר. חחחחח יפה !!!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic שתוק צעיר. שמישהו יגיד את זה לחייל גולני או קרבי שהרבה זמן בצבא בחיייאתתת אם הוא לא חוטף את המכות של החיים שלו. .
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחחח יפה !!! זה אני המצאתי.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic פשוט שעיממת אותי.. כנראה אתה לא כזו אטרקצייה כמו שחשבת.. בטח שלא אטרקציה בשבילך! גם בחלומות שלך אני לא אתן לך לרכוב עליי
אני פה אפשר להתחיל להנות
נכתב במקור על ידי MovieLover עריכה: סורי על הדאבל moron אני מכיר מישהו בשם מורן וצוחקים עליו בגלל זה כל הזמן נכתב במקור על ידי _AnGi_ ש"צ.... ש"ז...
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
חוקי הפורום