נכתב במקור על ידי InSane בטח שלא אטרקציה בשבילך! גם בחלומות שלך אני לא אתן לך לרכוב עליי לא.. אין סמיילי שממחיש שהבדיחה שלך מעפנה. נכתב במקור על ידי afx אני פה אפשר להתחיל להנות דיברנו עליך מאחורי הגב חחח
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 05-07-2011 בשעה 23:28.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic זה אני המצאתי. אההה וואלה..... מעניין בן כמה אתה.... זכור לי שאני משתמשת ב "שצתק"פ" כבר למעלה מ 7 שנים.... נכתב במקור על ידי afx אני פה אפשר להתחיל להנות יייאייי הכיף מתחיל.... קודם כל לילה טוב לך !!
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 05-07-2011 בשעה 23:28.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic זה אני המצאתי. טחחחחחח עלק אתה המצאת זה עוד לפני שנולדת כפרה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי afx אני פה אפשר להתחיל להנות תלך ונתחיל חח סתם סתם
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי Hamburger גם אני יכול להביא? >< מספיק טוב בשבילי.. גררררר הטינה זה סרט טוב? תביא קודם ואז נראה ...
נכתב במקור על ידי afx אני פה אפשר להתחיל להנות יאללה זרוק נושא שכולם יוכלו להתעצבן עלייך
נכתב במקור על ידי Aviv.E תביא קודם ואז נראה ... סרטים טובים אחי?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא.. אין סמיילי שממחיש שהבדיחה שלך מעפנה. לפחות אני לא זה שניתק
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Hamburger moron אני מכיר מישהו בשם מורן וצוחקים עליו בגלל זה כל הזמן ש"ז... חחחחחחחחחחחח לילה טוב לכולם מחר עבודה שלכולם יהיה לילה נעים ושיוני המפקח הכי טוב בעולם לא יפרוש!
נכתב במקור על ידי InSane לפחות אני לא זה שניתק כן אבל אתה זה שחופר אז אם לא אכפת לך.. (ולא אכפת לי אם אכפת לך או לא אכפת לך)
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא.. אין סמיילי שממחיש שהבדיחה שלך מעפנה. דיברנו עליך מאחורי הגב חחח לא יפה נכתב במקור על ידי _AnGi_ אההה וואלה..... מעניין בן כמה אתה.... זכור לי שאני משתמשת ב "שצתק"פ" כבר למעלה מ 7 שנים.... יייאייי הכיף מתחיל.... קודם כל לילה טוב לך !! גוטא נאכט נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללה זרוק נושא שכולם יוכלו להתעצבן עלייך אני אתן לך את העונג
נכתב במקור על ידי MovieLover חחחחחחחחחחחח לילה טוב לכולם מחר עבודה שלכולם יהיה לילה נעים ושיוני המפקח הכי טוב בעולם לא יפרוש! לא אל תלך.... גם לי יש עבודה מחר... תישאר עוד....
נכתב במקור על ידי Aviv.E תביא קודם ואז נראה ... איזה סוג? כי אני מכיר בעקרון אימה נכתב במקור על ידי MovieLover חחחחחחחחחחחח לילה טוב לכולם מחר עבודה שלכולם יהיה לילה נעים ושיוני המפקח הכי טוב בעולם לא יפרוש! גררר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx לא יפה גוטא נאכט אני אתן לך את העונג מה אתה חושב על האידיאולוגיה הנאצית?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic כן אבל אתה זה שחופר אז אם לא אכפת לך.. (ולא אכפת לי אם אכפת לך או לא אכפת לך) לא אכפת לי שלא אכפת לך אם אכפת לי או לא אכפת לי אם אכפת לי או לא אכפת לי וכנראה שאין לך כוח לקרוא עד לפה אז אתה תעצור איפושהו שם באמצע המשפט.
חוקי הפורום