נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מה אתה חושב על האידיאולוגיה הנאצית? מסודרת נכתב במקור על ידי _AnGi_ לא אל תלך.... גם לי יש עבודה מחר... תישאר עוד.... SO...MANY...JOKES!
נערך לאחרונה על ידי afx; 05-07-2011 בשעה 23:44. סיבה: שגיאת כתיב
נכתב במקור על ידי InSane לא אכפת לי שלא אכפת לך אם אכפת לי או לא אכפת לי אם אכפת לי או לא אכפת לי וכנראה שאין לך כוח לקרוא עד לפה אז אתה תעצור איפושהו שם באמצע המשפט. חחחח או עכשיו הבאת אחד חזק.....
נכתב במקור על ידי afx לא יפה גוטא נאכט אני אתן לך את העונג אבל לי אין נושאים כאלה.. בוא נראה... יאללה סרטים: אני חושב שסרטי קומדיה זה הז'אנר הכי חרא בעולם ואף אחד לא צריך לראות אותם (זרמו) חחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לא אל תלך.... גם לי יש עבודה מחר... תישאר עוד.... פופולארי אני אה? אני צובע גני ילדים זה סיוט לטפס מעל גדרות ואני חייב לישון נדבר מחר באשכולילה
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אבל לי אין נושאים כאלה.. בוא נראה... יאללה סרטים: אני חושב שסרטי קומדיה זה הז'אנר הכי חרא בעולם ואף אחד לא צריך לראות אותם (זרמו) חחח זה אחלה ז'אנר, אבל מאוד מאוד מאוד קשה להפיק אותם.. בגלל זה הרוב גרועים. נכתב במקור על ידי MovieLover פופולארי אני אה? אני צובע גני ילדים זה סיוט לטפס מעל גדרות ואני חייב לישון נדבר מחר באשכולילה חיב"ס נכתב במקור על ידי _AnGi_ לא אל תלך.... גם לי יש עבודה מחר... תישאר עוד.... יודעת מה זה? חחחח
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 05-07-2011 בשעה 23:35.
נכתב במקור על ידי MovieLover פופולארי אני אה? אני צובע גני ילדים זה סיוט לטפס מעל גדרות ואני חייב לישון נדבר מחר באשכולילה אתה מטפס על גדרות בשביל לראות גני ילדים? פדופיליה
נכתב במקור על ידי afx מסודרת SO...MANY...JOCKES! אם לא סוד... בן כמה אתה? עברת את 25?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אם לא סוד... בן כמה אתה? עברת את 25? לא.. וזה כן סוד
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic זה אחלה ז'אנר, אבל מאוד מאוד מאוד קשה להפיק אותם.. בגלל זה הרוב גרועים. חיב"ס יודעת מה זה? חחחח בגלל זה הם כ"כ גרועים.. לעומת זאת אימה זה מפחיד רצחחחחח מלא סרטים לא ישנתי בלילה ואפילו אחד מהם בא לי בחלום
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בגלל זה הם כ"כ גרועים.. לעומת זאת אימה זה מפחיד רצחחחחח מלא סרטים לא ישנתי בלילה ואפילו אחד מהם בא לי בחלום אבל מאוד פשוט להפקה.. בגלל זה יש סרטי אימה כמו זבל.. באימה הסאונד הוא הכל.
שקט, בן אדם עובד
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx לא.. וזה כן סוד חחח......אז זה מחזיר אותי אחורה לאשכול לילה הראשון..... אתה ילד....
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אבל מאוד פשוט להפקה.. בגלל זה יש סרטי אימה כמו זבל.. באימה הסאונד הוא הכל. נכון.... ופרדי קרוגר בא אלי בחלו
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח......אז זה מחזיר אותי אחורה לאשכול לילה הראשון..... אתה ילד.... הוא לא ילד הראש שלו של ילד..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח......אז זה מחזיר אותי אחורה לאשכול לילה הראשון..... אתה ילד.... אבל את לא עברת את ה25 את ילדה?
חוקי הפורום